Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#458642 Amatoregy Előzmény: #458606

nekem mintha ugy remlene, hogy anno a felesege jelentette fel hazassagon belüli eröszakért...

#458631 Arsene Lupin Előzmény: #458628

"Véleményem szerint vannak nagyobb rib***k az euban tőlünk."

Ez olyan, mikor sokan belepisilnek a medence vizébe. A kerály is, csak hogy ő felmászott a műugró-toronyba, és onnan vizeli le a lent úszkáló többieket.

#458628 Rozsdáskilincs Előzmény: #458626

Véleményem szerint vannak nagyobb rib***k az euban tőlünk. Mégiscsak hülyén nézneki ha a nagydisznóságokat elkövetők helyett bennünket gyepálnának:-) Abban látok rációt hogy van félelem az euban emiatt, esetlegesen átterjedhet a többi keleti államra. Az meg már nagyfalat lehet. Összességében jelenleg pocsékul fest az közös eu jövő, érthető a gyengébb államok óvatossága.

#458626 Arsene Lupin Előzmény: #458624

"Nemtom a németek ereje is véges."

Pontosan ezért fognak fegyelmet és munkát követelni a többiektől. Ahhoz pedig a miheztartás véget kell egy elrettentő példát fognak statuálni.

Arról nem is szólva, hogy a németek elég nagy pénzt fektettek be már itt, nekik jogbiztonság kell.

#458624 Rozsdáskilincs Előzmény: #458616

Nemtom a németek ereje is véges. Egy kényszeredett helyzet általában nem a legoptimálisabb megoldásokat szüli legfeljebb elfogadhatót, főként a kissebb testvéreknek mint mi. Egyelőre az se dőlt el túléli e a juró, vagy visszazuhanunk a nemzetállamok bábjába. Ha az utóbbi lesz akkor jobbnekünk már most külön utakon, okosan lavirozni.

#458622 Arsene Lupin Előzmény: #458617

Ügyes volt Gyurcsány. A külföldi tudósítások lényegében róla szólnak. Valóban kezd feljönni. Döglött oroszlán volt, a kerály b*szta el, amikor rászabadította az ügyészséget.

#458617 Rozsdáskilincs Előzmény: #458610

Igen, pluszban megszemélyesiti a népmesei szegénylegény figurát. Egyetlen profin felépitett politikai személy idehaza. Bár megmondom őszintén Gyurcsány lassan nől a szememben, kezdem csodálni a küzdő szellemét. Sokat fejlődött első kormányaóta. Ma is okosan rátolta a jogi felelőséget az LMP-re, ugyanakkor ő maga is profitált a helyzetből. Lupin úr ön tudja, dajcs és a többiek csak szinházi kellékek a játszmában.

#458616 Arsene Lupin Előzmény: #458609

Csakhogy ők meg tudják teremteni a kilábaláshoz szükséges fedezetet, ha kell pénzjegy-nyomdával. És csak az kap belőle, aki beáll a sorba.

#458615 Arsene Lupin Előzmény: #458608

Valószínűleg kölcsönösen tudhatnak egymásról kényes üzleti titkokat. Érdekes a kerályi család gyors meggazdagodása is. De ügyesen csinálták. Simicska egy zseni, nem egy pitiáner Nokia-dobozos sz*rházi.

#458609 Rozsdáskilincs Előzmény: #458604

Az EU súlyos válságban van, erőt kell mutatnia,"

Lupin Úr szvsz éppen ezért van igaza a királynak. Egy sz*rbanlévő társaság nemiztos hogy nekünk megfelelő utakat jelölki, mikor a maguké is igen bizonytalan.

#458608 Palimadár Előzmény: #458589

"a kerály a magánéletével nem zsarolható. "

Én nem tudom, Lupin úr, de azon '98-ban és most, '10-ben is órákat gondolkodtam, hogy hogyan lehet Pintér belügyér? És csak arra jutottam, hogy van neki pár ütős papírja a kerályról és/vagy szűkebb környezetéről...

#458606 Rozsdáskilincs Előzmény: #458589

a kerály a magánéletével nem zsarolható."

Ezzel mit akart mondani Lupin Úr? A kerály tisztességes, vagy egyszerüen túl okos?:-) Nem tudtam ki9hagyni:-)

#458604 Arsene Lupin Előzmény: #458598

Kizárt. Senki nem fog segíteni rajta, főleg most, hogy kilövési engedély van rá.

Az EU-t zsarolhatja, de Angela nagyot fog csavarni a t*kén. Az EU súlyos válságban van, erőt kell mutatnia, a példa statuálására pedig a magyar kerály a legalkalmasabb, akit amúgy is utálnak, mint a sz*rt.

#458601 zeeh_ Előzmény: #458598

Én is ilyesmire tippelek, túl magabiztosnak tűnik, meg az a vigyor az arcán. Lesz itt még valami.

#458596 Arsene Lupin Előzmény: #458588

"lapulhat valami titok a királyi tarsolyban"

A jegybanki tartalékokat nézte ki állítólag. Bele fog bukni.

Re: Elvitték a rendőrök Gyurcsány Ferencet

#458594 zeeh_ Előzmény: #458549

De valami van, nekem is úgy tűnik. Meglátjuk (vagy nem).