Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Elvitték a rendőrök Gyurcsány Ferencet

#458592 Bakiba Előzmény: #458520

Viszont az oroszok már a spájzban vannak! EU->Ciprus, csak az IMF és az EU ne segítsen felkiálltással:))

A nemzetközi helyzet fokozódik.... nekik már van 2.5 mrd$ fórjuk

Re: nincs cím

#458589 Arsene Lupin Előzmény: #458586

Nem az ellenzék fogja megbuktatni a kerályt, hanem az EU és a financial gang. Az olasz csődört sem az ellenzéke buktatta meg. Több hónapos bunyó lesz, mert a kerály a magánéletével nem zsarolható.

#458588 hosszhuszár Előzmény: #458579

hogy ez hatalom megörző harc, vagy szuverenitási, majd meglátjuk....

lapulhat valami titok a királyi tarsolyban, mert szerintem nem vakmerő, csak bátor.

#458586 Palimadár Előzmény: #458579

Lupin Úr!

Ez az ellenzék gyenge, mint a harmat, a hármasból egy sem tud egy értelmes koncepciót kidolgozni majd végrehajtani...

#458579 Arsene Lupin Előzmény: #458574

Miért? A kerály mihez ragaszkodik? A hatalomhoz.

Amúgy tényleg eljött az idő. Hosszú hatalmi bunyó jön, amibe a kerály jó eséllyel bele fog bukni. A gang már kiadta a kilövési engedélyt a nagyvadra, az ellenzék nem véletlenül aktivizálta magát.

#458574 hosszhuszár Előzmény: #458519

ezeknek szerintetek mi lebeg a szemük előtt????

A hatalom!

szerintük eljött az idő.....majd felébrednek...))

#458566 Arsene Lupin Előzmény: #458562

"Jól beszél a cafka."

Mitől cafka? Úriember ilyet nem állít egy hölgyről, hacsak nincsenek megdönthetetlen bizonyítékai.

Amikor Selmeczi Gabikát lek*rvázták, mindig megvédtem. Arról meggyőződhettünk, hogy egy hülye p*csa, de a nemi csapodárságáról nem.

Amúgy mindenkinek állampolgári joga úgy tölteni a szabadidejét, ahogy akarja.

#458565 Rozsdáskilincs Előzmény: #458562

Megértem a lázongásukat! 2/3 törvények lefektetése után egy jóidőre elvan véve a játékuk mégha Viktor nyugdijba is megy a szelleme ott kisért majd a parlamentben, soksok évig. Törvény megugye törvény

"Az LMP-s aktivisták zöl…

#458562 kosami

"Az LMP-s aktivisták zöld sípokat osztottak ki a tüntetők között, akik hatalmas hangzavart csapnak tudósítónk szerint. Szél Bernadett, az LMP szóvivője a színpadon arról beszélt, hogy az embereknek karácsony előtt egy nappal nem a téren lenne a helyük, de ezt a forgatókönyvet nem ők, hanem a Fidesz írta, amely egy sor fontos törvény próbál az ünnep előttt átnyomni. Az LMP viszont ezt nem tűri tovább, meghirdeti az új ellenállást - mondta"

(origo)

Jól beszél a cafka . Mi a lónemiszervéért nem süti otthon inkább a bejglit . Ilyen hidegben vétek távol lenni a karácsonyi fahéj illatot árasztó családi fészektől . .)

#458551 Arsene Lupin Előzmény: #458548

"Urak,megvan Frei T : A bankár című könyve"

Úgy hallom, hogy másoknak meg Frei telefonszáma, lakcíme, rendszáma, kapcsolatrendszere, stb van meg. Nagyon gyenge riporter, de most belecsapott a lecsóba.

#458549 Arsene Lupin Előzmény: #458531

"Kell lenni e valaminek a kalapban."

Nyúlbogyó. Több nyúl már nincs.

Urak,megvan Frei T : A b…

#458548 Borska

Urak,megvan Frei T : A bankár című könyve, word doc-ban ha valakinek kell adjon egy email cimet a borska@freemail.hu-ra és elküldöm, illetve Michael Lewis -től A nagy dobás,szintúgy küldöm aki igényli és aki még nem olvasta.

#458543 exmnbs1 Előzmény: #458526

ott sem volt egyszerű AlCapone évekig árulta a piát és uralta az alvilágot aztán hosszú évek múlva sikerült adócsalás miatt deportálni Alcatrazba

#458542 kosami Előzmény: #458537

Volt az arcán egy párszor ugymond bicskanyitogató kaján vigyor a riport közben . Nekem valami azt sugallja hogy van a kalapban a fehér nyuszin kívül más is.

#458537 Rozsdáskilincs Előzmény: #458529

Szvsz bizzuk ezt a szavazó polgárokra csak tudják miért akartak I Viktornak ekkora hatalmat adni. Előre ne pöcsözzük a népet. Az biztos a régi rend nem volt a legideállisabb. 14 ben meglátjuk dijjazzák vagy méltó módon megbüntetik. Azonkivül nem csak nálunk vannak raplizások sem a mminősitők sem az Eu-s cuccok miatt.

#458531 Rozsdáskilincs Előzmény: #458528

Ja még amit én kiéreztem a riportból mintha nem lenne esély a megállapodásra EU/IMF-el. Kell lenni e valaminek a kalapban.