Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#462348 Zotya32 Előzmény: #462338

ja, jenőbá elmehet 3.14csába... az mekkora egy majomember... néha benézek pf-re, osztja az észt rendesen... szerintem nincs neki semmije, vagy mozgássérült, és nem tudja mással elütni az idejét, minthogy okosnak látszó dumákat nyom a neten...

#462344 Zotya32 Előzmény: #462338

még ez lehet a hónap eseménye.. talán 5 ft-ra jó lesz

http://bet.hu/newkibdata/108253038/PHYL_lic_per_20120112.pdf

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a

továbbiakban: „Társaság”) tájékoztatja a Tisztelt Befektetıket, hogy a Társaságnak, mint felperesnek a Ceva-Phylaxia Zrt. I. rendő, Ceva Sante Animale II. rendű és Chinoin Zrt. III. rendű alperesek ellen szabadalmi licencdíj megfizetése iránt indított perében a Fővárosi Ítélőtábla elıtti másodfokú tárgyalásra 2012. január 12. napján kerül sor

aki akar vegyen, kicsit ürült az eladói az elmúlt hetekhez képest, talán 30 fölé megy, a 40 már erősen álomár...

#462338 macika Előzmény: #462332

1 hónap és itt a 100 éves buli

jenőbá ennek tiszteletére új topikot nyitott 2012-ben

ibm phylaxia 100 év! ))

#462332 Zotya32 Előzmény: #462284

Én a pszáf-ot, a nav-ot, és a rendőrséget, aztán a bíróságot, és a cellatársak vasöklét várom... persze nem magamnak, nem vagyok önző.... "tp és haveroknak" ajándékoznám ezt az összeállítást...

#462284 macika Előzmény: #461823

mit vársz? ki vegye? alapok? ))

csak a kisröfik ugrálnak, és várják a bennfentes vételeket - ha lesznek

100év!

#461895 Trisz Előzmény: #461823

Tenorkölyök fogalmazta meg számomra a legérthetőbben: a manipuláció nem más mint a szalag felületén való reklámozás művészete. (Azért nem tettem idézőjelek közé, mert nem biztos, hogy szó szerint interpretáltam.) Mai korra lefordítva ez érvényes a könyvekre. Nem vitázni akarok a bejegyzéseddel, de a kategorikus megfogalmazásoktól óvakodom.

#461823 Zotya32 Előzmény: #461052

rég volt olyan a könyv, hogy csak 4 szintig van vevő..

22 alatt üres... még 1 ft sincs benn :))

#461056 Zotya32 Előzmény: #461052

ja, és annyira lesz*rják a Holdingjukat, hogy még mindig a mágus mosolyog a főlapon, és még a "lakcímüket" sem írták át a Bocskairól Révayra.... mikor is költöztek át? arról volt szó, hogy október-novemberben jár le a budai bérleti szerződés...

Nem lesz itt semmi jövőre sem... 100 éves cirkusz is mese volt, majd eltelik az a nap is vhogy.. ha szerencséjük lesz, vmi nagy durranás lesz a világban és elsikkad az egész... talán lesz egy kis napsütés, hogy a Holdingba fagyott kisbüfik kicsit felengedjenek...

innen is egy nagy .... kívánok jövőre tóthék "fejére"...( vagy inkább a kezére... hi-hi)

#461052 macika Előzmény: #458375

phylaxia záró 26Ft

éves -19 (-42.22%)

a nagy afrikai felfedező pétertől meg kellene kérdezni: "hargitai uram! Ön szerint még mindig alul értékelt a cég?"

#458378 Trisz Előzmény: #458375

Az valószínű, hogy akár te, akár én irányítanám, nem lenne különbség. De az összes értelmes embert elzavarni a tűz közeléből, az már gáz!

#458375 Zotya32 Előzmény: #458370

(szerintem ennek az országnak már úgy is vége, előbb-utóbb bedől, mindegy ki irányít.. akár én is lehetnék gazdasági miniszter...)

#458370 Trisz Előzmény: #458199

Ha már politizálunk.

Ennek az országnak szvsz az a legnagyobb tragédiája, hogy most az a kérdés ki vezesse a bótot?

Akik lopnak, csalnak, hazudnak, vagy a komplett idióták. (Akik persze szintén nem szüzek az előbbi gazságokban.)

#458199 Zotya32 Előzmény: #458197

Ja, amúgy a szoci-mukik most rinyálnak, hogy oda a klubrádiójuk... tessék jó pénzért eladni nekik a GR-t... nem okosba, hanem valóban jó pénzért, ami a Holding kasszájába kerül, és nem máshová....

Feri tele van pénzzel, szoci kapcsolat volt itt is matyóhímzésbe öltözve... épp ideje lenne vmennyit törleszteni a "meglopott" befektetők felé....

"meglopott" : azért írtam, mert én annak érzem magam....

#458197 Zotya32 Előzmény: #458147

imádom a gr-weblapját.....

http://gazdasagiradio.hu/cikk/63069/

Phylaxia: állatgyógyászati bővülés, médiapiaci terjeszkedés

Gazdasági Rádió, 2011. május 2. 06:57

"A MŰSOR-HANG Nyrt. alaptőkéjét, részben a Holding hozzájárulásával, részben külső befektetők bevonásával több lépésben emelték. A társaság Közgyűlése 2011. januárban határozott a cég tőzsdei bevezetéséről, legkésőbb 2012. december 31. napjáig. A MŰSOR-HANG Nyrt. országos terjeszkedésének elősegítése és hallgatottsági lefedettségének erősítése érdekében tavaly és az idei év elején a társaság több vidéki rádió üzletrészét is megszerezte (Kelet Rádió és a Janita-Média Kft.), és a terjeszkedést itthon is, majd külföldön is folytatni kívánja."

eltelt 7 hónap, és eladták... a GR-t "lefokozták" közösségi médiaszolgáltatóvá... így ugrott az országos terjesztés.... gondolom a külföldi is....

Nesze neked befektető, tervezz hosszú távra...

#458147 macika Előzmény: #458135

hát itt meg mi történt ma?

fogyózunk? fogyózunk?

az afrikai szavannás péter múltkor azt szavalta, hogy igen exkluzív cégek készülnek a holdingba

pontosan nem tért ki arra, hogy milyenek, de gondolom valami beduin apport várható jövőre -)

#458135 Zotya32 Előzmény: #457975

Ki az új tulajdonos? Netán Móré A.? És mennyiért ment el? 20millát kaptak érte?

#458132 Zotya32 Előzmény: #458089

És az n-gene? Arról miért van csend? Még a holdingé? Vagy kérdezzük inkább az n-gene embereit?

#458089 Sly-- Előzmény: #457993

Nagy rallyt nem okozott a hír, nem maradtál le semmiről.

Mire, mire? Hát Karácsonyi ajándékra.:-))))

Ez a profil már olyan tiszta, hogy nincs benne semmi.

#457993 Zotya32 Előzmény: #457980

Mire? Kösz, hogy beírtátok, persze akkor jött a hír mikor már nem voltam otthon. Mi lesz most? Következő a gr? Vagy készül vmi új? Profiltisztítás?