Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#458544 BudFox Előzmény: #458540

hát igen...a legbutább népség sokak szerint az Amerikai. A média guruknak is ez az érdekük...ha mindenki okos lenne semmit sem tudnának eladni..

#458538 BudFox Előzmény: #458535

azért ezek az adatok erősen manipuláltak...a munkaerőpiaci az mindenképpen.. a többi meg..

#458535 Donoo Előzmény: #458441

nem hiszem, hogy lesz összeomlás, eddig nem volt ezután sem lesz. 2008-2009 óta folyamatosan csak az megy, hogy vajon mikor fog összeomlani minden ismét... pusztán csak paráztatás... mostani amcsi adatok elég "jók" foglalkoztatottság is, jövőre jöhet egy kicsit nehezebb év, hajrá long :)

#458534 BudFox Előzmény: #458533

én is ezen a véleményen vagyok...amíg az emberek elhiszik hogy jó a dollár addig tart ez az egész...aztán majd meglátjuk.

nemrég, amikor éppen Euró pánikhangulat volt egy Amerikai hírcsatornán volt : Az amerikai dollár a legbiztosabb befektetés...és a dollár meg fogja őrizni a vezető szerepét :-)))

megnéztem volna hogy ki fizette a "hírdetést"

#458533 matgab Előzmény: #458441

nem kerül nekik semmibe.

Kb. annyi erőfeszítésbe kerül nekik 100000000000000000 dollárt előállítani, mint nekem ezt a mondatot begépelni.

És amíg elfogadja a világ és az usa állampolgárai ezeket a fed által előállított virtuális dollárokat, addig ezek jól fognak élni.

Ha nem fgadják majd el, akkor is ők fognak jól élni, mert addigra megveszik a termelőeszközök nagy részét, bebetonozzák magukat a pozicióikba és kezdődhet minden elölről...

#458441 BudFox Előzmény: #458326

nemtudom mennyibe kerül nekik...szerinted hogyan működik ez a rendszer ?

vagy csak arra játszanak hogy amíg ők élnek addig jó legyen..aztán hogyha meghalnak már nem érdekli őket hogy utána összeomlik minden....örököseik gondja-baja

#458326 Előzmény: #458318

"szóval azok sem fognak ingyen pénzt nyomtatni a világnak.."

Miért, mennyibe kerül nekik? Ennyi erővel azt is rá lehetne írni a dollárra, hogy "In FED we trust".

#458318 BudFox Előzmény: #458313

Szerintem Az USA kormány eladja a kötvényeket, amit a FED bocsátott ki, ezáltal a kormány pénzhez jut....amit a FED nyomtat...tehát az USA kormánynak van pénze, de ez csak "hitel" amit a FED kölcsönöz az államnak....

mivel ugye a FED kamatért nyomtatja a dollárt, ezért busásan megtérül a pénznyomtatás...amit aztán az USA kormány fizet...és igy növekszik egyre csak az államadósság...mivel mindig csak halmozódik a hitel amit felvettek...és deficites a gazdálkodás ott is..

A baj ott kezdődik majd amikor már akkora lesz az államadósság hogy az emberek nem fognak USA állampapírokat venni...és az állam nem jut pénzhez...

a FED meg ugye magánbank..a Rotschild dinasztia tulajdona...egyszer volt valahol egy oldal ahol a tulajdonosi szerkezete , az "állítólagos" szerkezete volt felvázolva...szóval azok sem fognak ingyen pénzt nyomtatni a világnak...hisz ebből élnek.

#458313 BudFox Előzmény: #457028

"Kínából azokat a papírokat veszik meg, amit a FED kibocsájt az amcsi kormány részére, hogy az dollárhoz juthasson tőle. De a FED-be ki teszi be ennek a fedezetét? Ezért kérdezem, az már most látható, hogy az egész világot a FED adósítja el, a kérdés csak az, hogy ha az egész világ azt mondaná, hogy "ny@lja ki a FED", akkor kinek okozna ez problémát? Szvsz nagyon nem véletlen az, hogy az usákok olyan nyugodtan tárgyalgatnak, hogy nőhessen-e az adósságplafon, és az sem, hogy a FED csicskabanda sem aggódik emiatt. "

#458152 Fornit Előzmény: #457028

Ma sem igazán az ösésen jár az eszük. Holnap meg gondolom Rudolf hátán kocogás tovább...

#457028 BudFox

No, hát azért tudnak ezek emelkedni akármikor....

vettem longot...amit talán holnap eladok magasan....ha elkapom a forduló pontot...talán..

bár...ha jó adatok jönnek akkor mehet tovább a rally.