nemtudom mennyibe kerül nekik...szerinted hogyan működik ez a rendszer ?
vagy csak arra játszanak hogy amíg ők élnek addig jó legyen..aztán hogyha meghalnak már nem érdekli őket hogy utána összeomlik minden....örököseik gondja-baja
nemtudom mennyibe kerül nekik...szerinted hogyan működik ez a rendszer ?
vagy csak arra játszanak hogy amíg ők élnek addig jó legyen..aztán hogyha meghalnak már nem érdekli őket hogy utána összeomlik minden....örököseik gondja-baja
"szóval azok sem fognak ingyen pénzt nyomtatni a világnak.."
Miért, mennyibe kerül nekik? Ennyi erővel azt is rá lehetne írni a dollárra, hogy "In FED we trust".
Na itt az az oldal, a FED tulajdonosi struktúrája..azt nem tudom mennyire helyes ez
de ott vannak a Rotschildok,Rockefellerek, J.P. Morganék, meg még egy csomó zsidó :-)))
Szerintem Az USA kormány eladja a kötvényeket, amit a FED bocsátott ki, ezáltal a kormány pénzhez jut....amit a FED nyomtat...tehát az USA kormánynak van pénze, de ez csak "hitel" amit a FED kölcsönöz az államnak....
mivel ugye a FED kamatért nyomtatja a dollárt, ezért busásan megtérül a pénznyomtatás...amit aztán az USA kormány fizet...és igy növekszik egyre csak az államadósság...mivel mindig csak halmozódik a hitel amit felvettek...és deficites a gazdálkodás ott is..
A baj ott kezdődik majd amikor már akkora lesz az államadósság hogy az emberek nem fognak USA állampapírokat venni...és az állam nem jut pénzhez...
a FED meg ugye magánbank..a Rotschild dinasztia tulajdona...egyszer volt valahol egy oldal ahol a tulajdonosi szerkezete , az "állítólagos" szerkezete volt felvázolva...szóval azok sem fognak ingyen pénzt nyomtatni a világnak...hisz ebből élnek.
"Kínából azokat a papírokat veszik meg, amit a FED kibocsájt az amcsi kormány részére, hogy az dollárhoz juthasson tőle. De a FED-be ki teszi be ennek a fedezetét? Ezért kérdezem, az már most látható, hogy az egész világot a FED adósítja el, a kérdés csak az, hogy ha az egész világ azt mondaná, hogy "ny@lja ki a FED", akkor kinek okozna ez problémát? Szvsz nagyon nem véletlen az, hogy az usákok olyan nyugodtan tárgyalgatnak, hogy nőhessen-e az adósságplafon, és az sem, hogy a FED csicskabanda sem aggódik emiatt. "
Ma sem igazán az ösésen jár az eszük. Holnap meg gondolom Rudolf hátán kocogás tovább...
No, hát azért tudnak ezek emelkedni akármikor....
vettem longot...amit talán holnap eladok magasan....ha elkapom a forduló pontot...talán..
bár...ha jó adatok jönnek akkor mehet tovább a rally.
Azért, ha Eu nem köp a levesükbe ott lennének 1400 környékén szvsz
Hát a Merill elemzői már nem nagyon bíznak Mikuliban
Ma döntöttek eu pénzesei 150Mrd-ról /200-ban bíztak a piacok/ azt viszont nem mondták ki mennyivel szállna bele, ECB továbbra sem hajlandó bővíteni a kötvény vásárlását, S&P egyből az 1200-at kóstolgatja.
Most nézem BAC 5 dollár alatt
bocs, ha félreérthető voltam, 500 és 600 között, nem 1500.
még van két hét, sima rally.
"emlékeim szerint mindegyik 1400-1650 közé várta 2011 dec 31-re.... "
Voltak akik 500 és 600 közé várták...
jaja, jól látja az öreg. :)
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/12/19/mellefogott_a_standard_and_poor_s/
„Nem attól kell félni, hogy a kormányzat válik működésképtelenné, hanem attól, hogy az az átkozott nyomdagép hibásodik meg” – mondta Buffett arra utalva, hogy az USA bármikor több dollárt nyomtathat magának ha minden kötél szakad. „17 ország van Európában, akik feladták a pénznyomtatás jogát, és higgyék el nekem, ők tudják már, hogy mit jelent feladni a pénznyomtatás jogát.”
hát nagyon úgy fest,hogy amit tavaly év végén vagy idén év elején prognozisokat adtak a nagy előrejelzők..
SP-re......semmi nem jött be..
emlékeim szerint mindegyik 1400-1650 közé várta 2011 dec 31-re....