Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#458237 Előzmény: #458126

Gyerekek, ne olvassátok már a cionista média agymenéseit. Tessék híreket olvasni:

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-473346

"1976-ban a Külkereskedelmi, Oktatási és Továbbképző központban, külkereskedelmi szakon végzett Németh Lászlóné [...]

A miniszterjelölt a bizottsági ülésen elmondta, hogy szakmai életútja elsősorban a pénzintézeti szektorhoz köti. Már 1998 és 2002 között ügyvezetője volt a Magyar Fejlesztési Banknak, amelynek 2010 júniusa óta vezérigazgató-helyettese."

Mi a bajotok ezzel az önéletrajzzal? Feltétlenül kell a liftekhez érteni, vagy elég az MFB ügyvezetése is ahhoz, hogy valaki politizálhasson is?

Re: nincs cím

#458210 matgab Előzmény: #458126

ilyenkor egy picit én is meglepődök...

Nincs az egész Fideszben egy olyan ember akit ki lehetne nevezni gazdasági miniszternek, úgy, hogy legyen diplomája, nem volt pártkáder, és el tud mondani 3 értelmes összefüggő gazdasági mondatot??

Lehet, hogy politizálnom kellene és 2 hét múlva én lennék a gazdasági miniszter?

Diploma nélkül kerül a 6…

#458126 Wall street

Diploma nélkül kerül a 600 milliárdos minisztérium élére Németh Lászlóné

Miniszterjelölti meghallgatásán kiderült, hogy egyetemi vagy főiskolai diplomával nem rendelkezik Németh Lászlóné, akit a számos állami vállalat felügyeletét ellátó és jövőre közel 600 milliárd forint felett rendelkező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére jelölt Orbán Viktor. Némethné a meghallgatásán papírról olvasta bemutatkozását, és a képviselők kérdéseire is papírból nézte a válaszokat.

http://www.origo.hu/itthon/20111222-nemeth-laszlone-fejlesztesi-miniszterjelolt-parlamenti-bizottsagi-meghallgatasa.html

Re: Érdekes ...

#451248 Ibiza Előzmény: #451244

anno arról volt szó.. kiaknázzuk földrajzi helyzetünket.. gáz- villany és olajvezetékek..konténer rakodók a vasútvonalak mellé és a duna partjára..autópályák bővítése..vám- és szabad raktárak...

90 ben írtam ilyeneket..utána sem lett belőle semmi..nem véletlen.. a régió vezető országából albániát csináltak..az akkori albániát..

#451245 GáborGábor Előzmény: #451244

Eme részletekkel, amiket említettél, sehol nem találkoztam korábban - sem később. Nem akarom magam fényezni, felesleges is lenne. Szó se érje a ház elejét!

;)

De amit írtam, az helytálló. Vagyis, az volt ...

#451244 TrendMan Előzmény: #451240

A földrajzi helyzetünk kiakánzásának gondolatáig sokan eljutnak, ehhez elég a józan paraszti gondolkodás.

A gondolat azonban még messze van a megvalósitástól, mint Makó Jeruzsálemtől.

És ezen a távolságon a vizualizált kormányzati program semmit nem segit.

(avagy a kis ördög mindig a részletekben rejlik:-()

#451240 GáborGábor Előzmény: #451213

Engem sem tart normálisnak egy "normális" ismerősöm sem. Olykor joggal ...

:)

De van 1 érdekes elképzelésem:

Valamikor, kb. 1 éve firkáltam valami olyasfélét, hogy ki kéne aknázni a földrajzi helyzetünket ...

A Fidesz -eseknek sikerült is valami torz lehozatala ennek - csakhogy, rohad sz@rul jöttek ki belőle ...

Az akkori Jobbikot támogatva próbáltam gondolatokat plántálni - de nem fogott a célzott helyen, avagy, nem vették komolyan - a Fideszesekkel ellentétben.

Ebből én is tudtam levonni következtetéseket.

A Fidesz nem változott. Maradt ami - kommunista. (ami ugyan nem lenne rossz elv, de nem illik az emberek mai világába.)

#451213 TrendMan Előzmény: #451209

Vélemények?

Benyomások?

Idézek néhányat:

"Miért nem rajzolt inkább egy nagy puncit Magyarország köré? Értelme ugyanannyi lenne, mint a banánnak, de kellemesebb képzeteket keltene."

"Nagyon durva cuccot nyomathatnak, az LSD ehhez képest vitamin lehet. Mindenesetre a gazdaságpolitikát inkább közgazdaságtanra és matematikára építeném, nem pszichedelikus szerekre"

"Elösször jo izüt röhögtem de hamar sirnom kellett volna. Szerencsétlen és oktalan baromság amit a magyar kormány Urai kitaláltak, itt Svédországban ilyennel csábitják a munkanélkülieket: Igazi Wlagyimir Iljanov projekt: Che fare? Mit kell tenni? What shal we do? Vad ska vi göra? A nagyobb probléma az hogy mit kell tenni azután hogy az ország gazdaságilag, politikailag és kulturálissan összeomlott. Van egy politikai párt amely áttudná venni a hatalmat? Természetessen nem raszista bandára gondolok!

Mi a vélemény otthon az MLP-röl?

"Ezzel a Matolcsyval igen nagy baj lehet, valahogy nem stimmel az arca, a szeme, a mimikája...olyan érzésem van, mintha kábítózna, de hogy valami pszichés problémája van az biztos!!! Az is lehet, hogy a skizofrénia kerülgeti. Hogy nem normális, az teljesen biztos!!!

Be kell utalni az elmeosztályra,de azt is, aki engedi, hogy az legyen, aki!!!!"

A hvg fórumán egyetlen támogató hozzászólást nem olvasni!

Hol vannak a Fideszes hozzászólók?

Hol van ilyenkor a 2/3-ad?

Valaki álljon ki és érveljen amellett, hogy ennek van bármi értelme!

Re: Kónya-Pető vita TF-en 1991

#448143 Netmaster Előzmény: #448135

És még mindig a nyelvórákat tudom javasolni. Hátha elmagyarázzák neked, mit jelent a kampányolás. :)

#448135 Sumér harcos Előzmény: #447768

van még gyalogod,amit betudnál huzni a királyod elé?:)

mert bástyát nem látok már egy ideje,

ezért bátorkodtam kijelenteni a sakk- matt tényét,pestiesen szólva:)

#447768 Netmaster Előzmény: #447608

Ebben egyetérthetünk. De azért a beismerés mellett a nyelvtanulást ne spórold el. :)