Miért zavar téged az a lista? Egyáltalán miért zavar téged ez a topik? Én nem mondom, hogy ne írj ide, vagy ne olvasd, de én nem olvasok olyan fórumot, ami engem zavar.
Miért zavar téged az a lista? Egyáltalán miért zavar téged ez a topik? Én nem mondom, hogy ne írj ide, vagy ne olvasd, de én nem olvasok olyan fórumot, ami engem zavar.
hagyjd már azt az értelmetlen és idejemúlt listát....
Korábban 10- 20 000 db-ra saccoltam. A 10 000-et már elhagytuk szerintem.
Van egy sanda gyanúm megint: Azok (is) mozgatják lefelé most az árat, akik tavasszal felfelé hajtották.....
.
Lassan újra beállok én is vételre.
Már tegnap is akartam írni, hogy a két papír napon belüli chartja félelmetesen hasonlít egymásra.
Nekem egymás alatt van a két grafikon. Annyira ugyanolyan, hogy egymásra lehetne tolni.
Nézzétek meg.
Lehet, hogy megvan, csak ki tudja milyen áron?
Itt senki sem jótékonysági intézmény.
inkább hittél a nyugdíjpakkra rég megvan a vevő mesének(((((
Sokáig nem hittem Antiguru írásait, miszerint a nyugdíjpakkot szórják folyamatosan, de ahogy az év vége jön, egyre inkább felpörgött a dolog és ma már 5200-ért is jó az eladónak. Ilyen eladói nyomás csak bóvli részvények esetén szokott lenni, ez meg elvileg rajta volt a világ 100-as listáján. Ez magyarázhatná, hogy miért nincs soha korrekció benne. Remény lehet, hogy már csak pár kereskedési nap év végéig. A vicc az, hogy az állam ezt eladja, és vesz helyette Fradi pályát. :-)
Normális részvénynél ezt biztosan ennyire komolyan kell venni, de ha az egész azon múlik, hogy ma piacin veszek 500 darabot, vagy éppen eladok, akkor nem hiszem, hogy centizgetni kellene a vonal illesztését.
Most még hihető az év végéig szórjuk ki elmélet, tehát most kell vásárolni nem elemezgetni :D A következő ajánlatot már betettem 5000 alá.
okok, de nem kötelező párhuzamosnak lenni szvsz
legalább 4 mélypontot egy egyenesre tudtam tenni, a maxokból meg jó ha 2 ráférne és nem is volna párhuzamos, ezért vettem a mélyeket.
felső trendvonal szerintem optimista. Maxokat kötünk össze és nem jóérzéseket szvsz
jövőre :))) Megcsinálom, mert már ígérem egy ideje.
Kissherceg, mikor lesz az estaros interjú? Soós Csaba és Kassai Ákos is rendelkezésedre áll?
Fél éve nem elemeztem ezt a gyöngyszemet, de most se sokat látok.
Itt a kép: http://minus.com/msg5R3UIA#1
Tehát szerintem kijöttünk, kioldalaztunk a csökkenő csatornából. Még mindenféle átlagok alatt vagyunk, de kezd beszűkülni, erősebb elmozdulás várható.
A Fibo szintek nekem egyáltalán nem jönnek ki. 0% a történelmi csúcs, 100% az előző történelmi csúcs (9800). Ha ennek hihetünk, akkor letörtük a 261,8%-os szintet is.
A forgalom a béka segge alatt, csak az átkötésekkor, pakk cserekor nőtt érdemlegesen.