Tutira tud valamit vagy készül valamire a Kerály , ennyire nem lehet hülye.
Tutira tud valamit vagy készül valamire a Kerály , ennyire nem lehet hülye.
szintén zenész....januártól 10 % csökkentés....faxa nyugdíj lesz ebből, bő 10 évvel a nyugdíjba menés előtt, és addig is rendesen hiányozni fog....ahol lehet igen rondákat mondok rá (rájuk), de ma már ezzel is vigyázni kell.....
az az egy zavar ,hogy nem a saját lomposával veri a csalánt,mert lehet hogy ők nem de én bizony ROSSZABBUL élek mint 4éve,de nem is kicsit,állami szféra lévén januártól 35e forintot csippentettek le nettóba a pénzemből,háááát,elkeserítő
És igaza is van! Ilyen öntelt, egoista marhát ritkán hord a Föld a hátán. A személyes nagyképűséget kár abba becsomagolni, hogy ez a "zemberekért" van.
Lupin Úr, arra nem gondolt hogy Tokajhegyalja csődöre rajong a lóhúsért,ez amolyan aszkéta ,önsanyargató magatartás, OV és a mazochizmus, hisz aki szeret a rosszat az annak is örül ha nem sikerül , hisz auz nem jó ,effektive rossz :)
Meg kéne kérdeznie valakitől mi is az az aszkézis,mert szerintem a király még mindig azt hisza az a majom keze mert az kézis.
:))))
Ennek az lesz a következménye, hogy az EU szintén "udvarias hangvételű, de elutasító" válaszleveléhez mellékel egy nagy lóf*szt is. Egyszerűen nem jönnek vissza tárgyalni. Példát fognak statuálni rajtunk. Barroso nem engedheti meg magának, hogy a magyarok a bolondját járassák vele.
Orbán Viktor udvarias hangvételű, de elutasító választ küldött az Európai Bizottság elnökének – erről a miniszterelnök a Hír TV-nek adott csütörtöki interjújában beszélt.
A kormányfő válaszlevelében arról tájékoztatja José Manuel Barrosót, hogy a bankszövetséggel kötött megállapodás, valamint az elfogadott 2012-es költségvetés megfelelő keretet biztosít ahhoz, hogy Magyarországon beinduljon a gazdasági növekedés. A kormányfő azt mondta: az a két törvény, amelyet Brüsszel kifogásolt, megfelel az európai jogrendnek.
„Tudattam vele, hogy nincs mód, hogy halasztást engedjünk, mert az alkotmány január elsejével hatályba lép, ráadásul az új alkotmányban fontos építőkő mindkét törvény. Ezek a törvények egyébként pedig nem tartalmaznak semmi olyat, amit neki jogában, módjában állna kifogásolni” – mondta el a miniszterelnök a Barrosónak írt levelével kapcsolatban.
Orbán Viktor az interjúban arról is beszélt: az uniós tagállamok közül Magyarországnak van a legkevesebb jogértelmezési vitája az unió kormányával.
http://mno.hu/ahirtvhirei/orban-nincs-mod-a-halasztasra-1039244
"a bírkózás többi része már jövőre marad"
A baj csak az, hogy Angela pont a birkózószőnyeg alá tolta be a sz*ros palacsintákat. Érdekes összecsapások elé nézünk.
Angela sztem kihozta a helyzetből a maximumot, új szerződést fabrikáltak, és pénzt is adott de csak annyit h meg ne fulladjanak, de motiváltak lmaradjanak a továbbúszásban a pigsek, a bírkózás többi része már jövőre marad, Möbius is azt mondja h jövő nyárra végetér az euro válság, tévedjen max fél évet ,na bummm :)
"hát azért úgy látom egyre nehezebb kimagyarázni hogy a király milyen okos, meg milyen szofisztikált tervei stratégiái vannak, meg milyen jó az egykulcsos adó, de hajrá, biztos menni fog."
magyarázza a f@szom, én csak értelmezni próbálom a helyzetet és prognosztizálni a történéseket. És azt is elmondtam csakis a végeredmény minősít, semmi más. Ha valaki a póker- világbajnokságon 7-es 4-es re blöffből Allin-t tol a másiknak meg Ász párja volt akkor ha jön még 2 hetes neki akkor nyer és zseni volt, ha pedig nem akkor meg hülye f@sz . Ilyen az élet...
Én nem pókereznék és nem ezt csinálnám, érthetőbben nem tudom elmagyarázni és nem is akarom.
hát azért úgy látom egyre nehezebb kimagyarázni hogy a király milyen okos, meg milyen szofisztikált tervei stratégiái vannak, meg milyen jó az egykulcsos adó, de hajrá, biztos menni fog. lassan elérik - 1,5 év alatt - hogy összeomoljon a magyar gazdaság és meginduljon egy vad tőkemenekítés. nehéz kimondani, de ennél még megyó is okosabb volt, pedig ő aztán nagyon hülye
Pontosan így értem, a csődök szinte mindig így zajlanak le, ugyanis mint kolléga jelezte, saját pénzből lehet nyomntatni, de eurót aligha tudnánk. A forintos kötvényeket tehát valószínűleg 100%ban kifizetnék neked, csak mondjuk nem 300 lenne az eurforont hanem 900, úgyhogy effektíve a vásárlóerőd majdnem harmadára csökkenne (azért csak majdnem mert nem menne mindennek az ára háromszorosára, hiszen valami azért mi is termelünk). Tehát nominálisan visszakapod a forintodat, reálértelemben viszont nem egy államcsődnél. Az eurós kötvényedet meg nominálisan sem kapod vissza, mégis lehet hogy jobban jársz reálértelemben. vagy éppen nem, attól függ hány %ot fizet végül ki az állam és hol lesz a devizaárfolyam........a részvények azonban gyakran reálértelemben is védenek éppúgy mint az ingatlan - már amelyik részvénytársaság nem megy csődbe a crach folyamán
Hölgyek Urak! Itt az idő. Az évvégi árbeállitás legyen veletek! A karácsonyfa alatti éves elszámolás eredménye bizom benne az ünnep örömét segiti. Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Csak hogy előkerült Spade doki! Nagyon eltűntek a mostanában Angelával együtt. Remélem, megvigasztalta, mert ez a december nem Angela hónapja.
sztem is teljesen hülyeség volt erőltetni a jegybank törvényt és a manyup ügyet is megbolygatni, az 50 yard bevétel nem ér annyit, viszont az is igaz h a kerálynak most vannak ütőlapjai, mert az EU módosítást jóvá kellene hagyni, az írek 50% elengedést kérnek, mi meg ezt kérjuük, még méltányos és olcsóbb is. és ha az EU megbüntiz minket akkor sok országban fog ez (a népességben) visszatetszést kelteni, tehát nem olyan erős az EU nyomásgyakorló pozíciója sem, ráadásul nem is pénz kéne hanem egy sz@ros aláírt papír. Ezért ők se akarhatnak tengelyt törni. Persze a kerálynak is észen kell lennie és markába csapni az első jó ajánlatnak. AMi meg a financial ganget illeti az is adu a kerály kezében h jelenleg a jobbik az erős második, és ha bosszúból bebuktatják a kormányt akkor nem arról lesz a vita h 2.5% lesz az éves hiány vagy 3% hanem h visszakapják-e a pénzüket vagy nem, egyebekről ne is beszéljünk, és ez egy általános lavinát indíthat el a déli országokban....szal őket sem értem h mire fel arcoskodnak
Ettől függetlenül a kerálynak sem emberkedni kéne hanem révbe kormányozni a hajót (az országot) ez sokkal fonrtosabb mint megmutatni h ki a f@sza gyerek...
ha nagy gáz van, saját pénzéből annyit tud nyomtatni egy ország, amennyit csak akar. ergo a saját devizában denominált kötvényeket vissza tudja fizetni az állam. az más kérdés, h a pénznyomtatás generálta infláció miatt kevesebbet fog érni az a pénz.
"Egyrészt saját devizán nem szoktak államcsődöt mondani"
Ezt hogy érted? A Forintos kötvényeket visszafizetik az Eurósokat meg nem?
Kénytelen voltam pár hozzászólást eltávolitani a trágár szóhasználat miatt!:-( Ezt már az elemi iskolában is tiltott volt.