Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Ünnepek

#458178 Janicroft

Minden kedves fórum és sortstársamnak boldog Karácsonyt kívánok!

Aki pozitívan jött ki ebből a részvényből idén annak minden elismerésem, aki meg hozzám hasonló cipőben jár annak meg fel a fejjel, ennél már csak jobb lehet. Illetve előtte még ennél sokkal rosszabb is, de egyszer mindennek vége lesz, az esésnek is. Találkozunk jövőre!

Re: nincs cím

#458175 hAliG Előzmény: #458164

Itt van a hAliG (ejtsd: hali dzsí :D) faktor is ám..

Régebben, amikor 1000 db környéki rv-m volt, és kiszórtam, rá nem sokkal (ha jól emlékszem azonnal!!!) felfüggesztették és jött gyergyó bejelentés :)

#458174 taresz Előzmény: #458169

No azt hiszem én most elbúcsúzom egy kicsit, így aztán Kellemes Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

(Ne lássak holnap 4-el kezdődő kötést)

#458169 Bendeguz Előzmény: #458167

Ha eladod és visszamegyünk a normális 12k környékére, akkor a következő fórumtalin az én számlámra tivornyázhatsz ;)

#458168 Bendeguz Előzmény: #458166

Reggel 5100 környékéig. Dobhatnál egy szívtelen objektív technikai elemzést, csak hogy lássam a sorsomat... :(

#458167 matgab Előzmény: #458096

Bizonyos részvények esetében észrevettem, hogy a faktor egyszerűen "beragad" és folyamatosan esi a 10%-okat, egészen addig, amíg el nem adom...

#458164 Muskatli Előzmény: #458093

tényleg, csak a Matgab faktor kedvéért nem adsz el holnap egy pár darabot?? :)

bár asszem ezt már kértem tőled valahol 10 000 környékén is....

#458118 banyaiz Előzmény: #458116

Az mondjuk érthetetlen miért büntetik annyira a papírt. Nagy jövője lehet még a tevékenysége alapján.

#458116 banyaiz

Csak az számít mennyiért tudod eladni, és mikor, ha már benne vagy magasról. Ha nem akarod eladni mindegy 5k -n van vagy 5,5 k-n.

Akkor érdemes figyelni vsz az árfolyamot, ha itt a jobb oldalon nem ezek a világháborús hírek mennek állandóan, hanem annak a találgatása mekkora hatalmas növekedés van a világban és minden milyen jó. Ez lehet akár sok idő is rossz esetben.

Egy valamit ne csinálj ha megfogadsz egy tanácsot tőkeáttéttel nehogy belevegyél , mert szívinfarktust fogsz kapni ha szénné ég a pénzed aztán 5 év múlva 25 k-n kereskednek vele.

#458110 pepe01

Homályos utalás volt a vezekelésre, hogy mekkora barom leszek, ha véletlenül balul sülnek el a dolgok.

#458106 pepe01

Engem nem érdekel, max. 3000-ig hígítok utána 1 hónapig főt krumplit fogok enni :D

Elnézést, most láttam, válaszoltam.

#458098 pepe01

Szia

Nyersen szólva valóban rinyagép vagy, de hidd el még nincs veszve semmi !

#458096 pepe01 Előzmény: #458093

Szia

Mit mond erre a Matgab faktor kézikönyve?

Nincs benne olyan pont, hogy extra durva elkeseredés után 2 nappal +10% ? :D

Tökömet sopánkodtok, megvan már a karácsonyi ajándék?

Amit már többen is leírtatok, hogy kitárazás folyik, teljesen logikus gondolatmenet. Várom a mélypontot és a pattanást.

Aki most adja remélhetőleg vaskos bukóban teszi azt, tehát aki most veszi az már jól járt :D

#458093 matgab Előzmény: #458053

az a baj, hogy most a kamatemelés megint rátett nekünk, hiszen a kamatok emelkednek a vállalat hosszú távú profitja csökken. Ráadásul a hitelekhez is egyre nehezebb lesz hozzájutni.

De amúgy tényleg olyan, mintha valakinek k.va nagy pakkja lenne, és év végéig el kellene adnia...

A múltkor voltak nagy pakkok is 6X e darabos kötés, arról sem jelent meg semmi, pedig az 1%-os jelentési küszöbértéket meghaladta...

Hát a f.sz sem tudja. Az is lehet, hogy nem egy, hanem 2 szereplő adja, mert ha 1 adná, akkor az nem ilyen erőszakosan öntené az üres könyvre...