Aki eladja, ebben a pillanatban " lusta" pénznek ítéli meg, ami nem jó neki valamiért. Ez nem azt jelenti, hogy baj történt a Céggel.
Aki eladja, ebben a pillanatban " lusta" pénznek ítéli meg, ami nem jó neki valamiért. Ez nem azt jelenti, hogy baj történt a Céggel.
Ennek talán ellentmond az, hogy ők előre megfontoltan ilyenek. Vezér megmondta kb. hete, jön a támadás ellenünk Dec. közepén.
Nincs kizárva, kell nekik a lóvé. Azért tartogatták eleve, hogy majd decemberben kedvezőbb áron kidobálják azokat, amire nincs szükségük. Összejött a "kedvezőbb" ár. :-/
Szerintem nem. Ez egy megbízásnak tűnik, amit pár napja kezdett el egy eladó.
Na úgy látom egyre jobban állunk! 5125Ft..
Kellemes Ünnepeket..
Aki most vesz és már dupláz, mi még akkor is l.f.szb.n leszünk :S
Elvileg nem lenne rossz, az Állam annyival is kevesebbel szorítaná le a piaci eladással az árfolyamot, a Cég pénzéhez jutna, elvileg egy jó alkuval mindenki jól járna, mi is. Első ránézésre, persze nem látom át az egészet.
Ha a cég elfogadná ezt, akkor biztosan nincs semmilyen jogszabály, ami tiltja, de a cégnek nem kötelessége elfogadni a nem készpénzt, mint ahogy elvileg senkinek sem az országban.
Jó lesz ez. Meglehet , hülyeséget kérdezek, az állam átveszi az önkormányzati tartozásokat, ad absurdum nem fizetheti ki a Céget részvénnyel?
Engem inkább az 5250-en álló csomag szomorít el inkább. Remélem, hogy ez már csak év végéig tart és utána normális papírként fog viselkedni, a céghez méltóan. (Ha az államnak mégis most kellene az a pár száz millió, ami ebben van neki.)
Sajnos filakszia, dsenezisz, stb szintű már a kereskedése a papírnak.....2 db-bal lenyomják, 10 db-bal felkötik.......
Elszomorító!
Nem hinném, hogy valaki tud valami rossz hírt. Ezer ok lehet , hogy most év végén valaki pénzé tegyen pár ezer darab papírt.
Attól tartok, hogy ennek messze nincs még itt az alja.
Valaki megint tud valamit... ?
ilyed = ijed, új=úgy
van itt a szövegíráskor valami automata nyelvhelysségfigyelő, ami ezek szerint nem műkszik jól, vagy én butultam el ennyire ebben a nagy zuhéban? :-)))
Szerintem aki nem elég tapasztalt az teljesen jogosan ijed meg. Egyrészt azért mert nem tudja hol a megálló, másrészt meg próbálja menteni a menthetőt.
Azonban lássuk be, néha ez sem rossz stratégia. Aki meg nem ilyed meg és úgymond kitartóan konokul tartja... Na, az meg új jár mint mi. mikor 10k-nál jártunk, annyira filóztam, hogy be kellene dobni... persze ugyanúgy álltam a dolgohoz, mint ahogy azt leírtad. Ennél már nincs lejjebb.. sajnos a válsz DE, mindig van lejjebb.. Minden esetre aki 5100 körül tudott ma hígitani, annak gratula..
p.s.: Mára már megvolt a showműsör.. nap végéig 5300-as vonalon csoroghatun végig...
Remélem ez van mögötte, logikus, és érthető stratégia. Amit viszont nem értek, miért dobja rá ijedtében bárki is? Ha vki E-start vesz, minimálisan csak tájékozódik egy kicsit, talán ide téved a stockyra, mérlegel, hogy hát bár a béka segge alatt van tavaszhoz képest, de innen lejjebb már nem nagyon van tér.. (ezt több "nem hívő" is említette már) akkor meg mi az apjuk f@nak paráznak... nagyon reméltem, hogy a remegő kezeket már kiszórták és már csak a kemények maradtak, de úgy látszik tévedtem...