Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#458053 Előzmény: #458046

Aki eladja, ebben a pillanatban " lusta" pénznek ítéli meg, ami nem jó neki valamiért. Ez nem azt jelenti, hogy baj történt a Céggel.

#458045 Előzmény: #458042

Ennek talán ellentmond az, hogy ők előre megfontoltan ilyenek. Vezér megmondta kb. hete, jön a támadás ellenünk Dec. közepén.

#458042 zeeh_ Előzmény: #458032

Nincs kizárva, kell nekik a lóvé. Azért tartogatták eleve, hogy majd decemberben kedvezőbb áron kidobálják azokat, amire nincs szükségük. Összejött a "kedvezőbb" ár. :-/

#458038 Előzmény: #458032

Szerintem nem. Ez egy megbízásnak tűnik, amit pár napja kezdett el egy eladó.

#458026 hAliG Előzmény: #457951

Na úgy látom egyre jobban állunk! 5125Ft..

Kellemes Ünnepeket..

Aki most vesz és már dupláz, mi még akkor is l.f.szb.n leszünk :S

#457951 Előzmény: #457948

Elvileg nem lenne rossz, az Állam annyival is kevesebbel szorítaná le a piaci eladással az árfolyamot, a Cég pénzéhez jutna, elvileg egy jó alkuval mindenki jól járna, mi is. Első ránézésre, persze nem látom át az egészet.

#457948 Lxrose Előzmény: #457943

Ha a cég elfogadná ezt, akkor biztosan nincs semmilyen jogszabály, ami tiltja, de a cégnek nem kötelessége elfogadni a nem készpénzt, mint ahogy elvileg senkinek sem az országban.

#457943 Előzmény: #457937

Jó lesz ez. Meglehet , hülyeséget kérdezek, az állam átveszi az önkormányzati tartozásokat, ad absurdum nem fizetheti ki a Céget részvénnyel?

#457937 Lxrose Előzmény: #457919

Engem inkább az 5250-en álló csomag szomorít el inkább. Remélem, hogy ez már csak év végéig tart és utána normális papírként fog viselkedni, a céghez méltóan. (Ha az államnak mégis most kellene az a pár száz millió, ami ebben van neki.)

#457919 Sumerologo Előzmény: #457903

Sajnos filakszia, dsenezisz, stb szintű már a kereskedése a papírnak.....2 db-bal lenyomják, 10 db-bal felkötik.......

Elszomorító!

#457903 Előzmény: #457894

Nem hinném, hogy valaki tud valami rossz hírt. Ezer ok lehet , hogy most év végén valaki pénzé tegyen pár ezer darab papírt.

#457897 hAliG Előzmény: #457894

Attól tartok, hogy ennek messze nincs még itt az alja.

Valaki megint tud valamit... ?

#457886 SZETO99 Előzmény: #457869

ilyed = ijed, új=úgy

van itt a szövegíráskor valami automata nyelvhelysségfigyelő, ami ezek szerint nem műkszik jól, vagy én butultam el ennyire ebben a nagy zuhéban? :-)))

#457869 SZETO99 Előzmény: #457861

Szerintem aki nem elég tapasztalt az teljesen jogosan ijed meg. Egyrészt azért mert nem tudja hol a megálló, másrészt meg próbálja menteni a menthetőt.

Azonban lássuk be, néha ez sem rossz stratégia. Aki meg nem ilyed meg és úgymond kitartóan konokul tartja... Na, az meg új jár mint mi. mikor 10k-nál jártunk, annyira filóztam, hogy be kellene dobni... persze ugyanúgy álltam a dolgohoz, mint ahogy azt leírtad. Ennél már nincs lejjebb.. sajnos a válsz DE, mindig van lejjebb.. Minden esetre aki 5100 körül tudott ma hígitani, annak gratula..

p.s.: Mára már megvolt a showműsör.. nap végéig 5300-as vonalon csoroghatun végig...

#457861 vincentlauria Előzmény: #457852

Remélem ez van mögötte, logikus, és érthető stratégia. Amit viszont nem értek, miért dobja rá ijedtében bárki is? Ha vki E-start vesz, minimálisan csak tájékozódik egy kicsit, talán ide téved a stockyra, mérlegel, hogy hát bár a béka segge alatt van tavaszhoz képest, de innen lejjebb már nem nagyon van tér.. (ezt több "nem hívő" is említette már) akkor meg mi az apjuk f@nak paráznak... nagyon reméltem, hogy a remegő kezeket már kiszórták és már csak a kemények maradtak, de úgy látszik tévedtem...