Mire? Kösz, hogy beírtátok, persze akkor jött a hír mikor már nem voltam otthon. Mi lesz most? Következő a gr? Vagy készül vmi új? Profiltisztítás?
Mire? Kösz, hogy beírtátok, persze akkor jött a hír mikor már nem voltam otthon. Mi lesz most? Következő a gr? Vagy készül vmi új? Profiltisztítás?
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1065 Budapest,
Révay u. 10.; a továbbiakban úgy is, mint „Holding”) az alábbiakról értesíti a tisztelt
Befektetıket:
Az Igazgatótanács 14/2011. (09.21.) sz. Határozatában foglalt felhatalmazás alapján a
Holding 2011. december 21-én értékesítette a részesedésével mőködı gazdasági társaságok
alábbi üzletrészeit:
1. PHYLAXIA AGRO Termelési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-ben (Cg.: 01-09-
680190.) fennálló, 1 db. 1.440.000 Ft névértékő üzletrészét, amely 24 %-os
részesedést testesít meg,
2. A „FADD-MIX” Takarmánykeverı és Értékesítı Kft.-ben (Cg.: 17-09-003868.)
fennálló 1 db. 3.000.000 Ft névértékő üzletrészét, amely 100 %-os részesedést
testesít meg,
3. A KELET RÁDIÓ Szolgáltató Kft.-ben (Cg.: 01-09-944279.) fennálló 1 db.
500.000 Ft névértékő üzletrészét, amely 100 %-os részesedést testesít meg,
4. A Janita-Média Kommunikációs Kft.-ben (Cg.: 01-09-957314.) fennálló 1 db.
1.000.000 Ft névértékő üzletrészét, amely 100 %-os részesedést testesít meg.
Az üzletrészek értékesítésének célja, hogy a meglévı forrásokat a Holding a gazdaságos
tevékenységet folytató társaságok mőködésének biztosítására fordítsa, illetve az új tulajdonos
közremőködésével az érintett társaságok reorganizációja, fizetıképességük és stabil
gazdálkodásuk helyreállítása biztosítható legyen. A gazdasági társaságok üzletrészeire a
Holding ötévi idıtartamra visszavásárlási jogot kötött ki a jelenlegi vételáron.
.
PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt
ngané befuccsolt, egy szorgos magyar kutató nyert. ennek azért örülök, hogy nem egy kg féle "üzletember" húz hasznot egy világsikerből.
jah ott dolgoznak
phy meg vagyon kezelő holdring lett
nincs ebben semmi rossz, csak az, ahogyan azt csinálták
az biztos igaz, hogy eu-s pénzt csak az alpha vet szerezhetett, de azt ne mondja nekem senki, hogy miután "megfejlesztenek" egy céget, azt majd "visszaadják" annak, aki "tönkre vágta"....
max sokkal drágábban... végülis vmit vmiért... re: keg zrt tőkeemelés 900 ft-on....
Hát igen, mi akadályozta meg őket, hogy ugyanezt megcsinálják, mint amit az Alpha-Vet? Ugyanazok a körülmények adottak voltak, pénz is volt bőven a tőkeemelések után.
De mindig milyen szépen megmagyaráznak mindent, meg ráfogják a válságra. Móré ezek szerint más országban él...
és ezek után az ember zsebében ne nyíljon bicska, és ne mondja tp-ékre, hogy "tolvajbanda"
Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. egy regionális fejlesztési pályázat keretében jövőre megkezdi a Phylaxia Holdingtól tavaly megvásárolt gyógypremixeket és állatgyógyszereket előállító üzem felújítását.
A bábolnai üzem külső, belső felújítása, s technológiai korszerűsítése jövő tavasszal kezdődik meg, s a negyedik negyedévben fejeződik be. Eredményeként az "új köntösbe öltöztetett", korábban bevált antibiotikum premixek mellett folyadékalapú, illetve granulált, korszerű állatgyógyszerekkel jelenhet meg a cég a világpiacon.
Bővíti a termékszerkezetet a cégcsoport három éve létrehozott kutatás-fejlesztési osztályán kifejlesztett, a piacon egyedülálló állatgyógyszer. Törzskönyvi engedélyét várhatóan 2013 tavaszán kapja meg a társaság, s a jelzések szerint az új állatmedicinának jó piaca lesz külföldön is.
A vállalatcsoport fejlesztési tevékenységének elismerése, hogy egyik tagvállalata, az Organit Kft. Vitapol nevű termékcsaládja elnyerte az idei OMÉK állattenyésztési díját.
de régen láttam ezt....
igen, akkor még másképp gondoltam én is... de utólag be kell látni, a károgóknak volt igazuk....
Ezt is lehetne még vizslatni... még belefér az időbe...
)))
per lesz:?
igen, igazad van genye ügyben - de!!! tájékoztatás nem volt az "eladásról", csak a "vételről"
magyarul simán csalás , tőkepiaci hamisítás volt az egész - ha nem volt jelentés az eladásról
na most jöhet a kitiltás ))
ez vicc, ugye? ha leírnak újabb 1 milliárdot akkor mi marad.....???
szerintem kamu volt az egész 2 éve. 1 milliárdos kp-s tőkeemelés a bankártól, aztán érdekes mód a phyl meg 1 milliárdért beszáll az nganéba...
sosem volt pénzmozgás, tuti azt is kamuzták. vagy ha igen 2 percnél tovább nem volt a phyl számláján, már ment is vissza kg-nak, aki utána "átadta" az nganés részét, aztán megkapta a phyl papírokat és elkezdte szórni az összevonás után... ugye emlékszünk még rá, 147 ft volt, onnan esett november végéig 90 ft-ig vagy kicsit alá.... szóval régi áron tőkét emelt 25 ft-on, kapott érte 5 milla papírt, plusz gondolom ő volt az ki kivette a 9-10 ft-ot, az 200 ft-os névértéken 2.5 millió db így volt 7.5 millió papírja durván 130 ft-os átlagárral. Kicsit bukott rajta, de nem annyit, mintha végig benne marad az nganéban...
no, holnap Herceg kitilt, mert kap majd levelet tóthéktól... majd jelzem Sly-nak ha így történik.
Boldog Karácsonyt addig is.... :))))
sajnos nem mindegy, mert ha van , és nem lesz abból semmi, akkor jöhet majd egy újabb -1 mrd leírás
mindegy, van-e n-gene részvény vagy sincs, se így se úgy nem ér 1 centet sem. A bankáros nem véletlenül szórta "ránk", mentette amit lehetett....
az n-gene rv. meg van még egyáltalán?
mert a bét részvények azok nincsenek meg - hungáriás "lenyúlta" mindet
dehogy néznek hülének.. miért is? téged már ismernek ott régen és tudják nem vagy kamus
ráadásul sok sok év után végre te is kezdesz rájönni a dolgokra, mint sly.
továbbra is tartom, ennek a cégnek így nem sok jövője van, de TP "távozása" már lehet akár az első jó hír is. már csak egy igazi főnök kellene aki rendbe szedné a kócerájt.
remélem nem tilt ki henci
médiatörvény re ))