igazából tényleg nem rossz stratégia, hogy 2millával beszakítom 5100-ig, aztán megjelennek az eladóin a beijedt kisbüfik, majd 10 millával kiszedek mindent 5100 és 5300 között...magának csinálja az árat, higít, bővít jó áron...
igazából tényleg nem rossz stratégia, hogy 2millával beszakítom 5100-ig, aztán megjelennek az eladóin a beijedt kisbüfik, majd 10 millával kiszedek mindent 5100 és 5300 között...magának csinálja az árat, higít, bővít jó áron...
Matgab!
Nem lusta, csak vannak, egyéb, hogy ne mondjam fontosabb dolgok:család, meló, stb...Ha ilyen fontos lett volna az a látogatás, akkor--legalább is az én kultúrámban-- ahhoz tartozott volna egy meghívás. Az, hogy megjelent egy személytelen link, amire rákattintva már mehettél is, nálam még nem az a kategória, hogy"gyere, számítunk rád"..
Az, hogy mi a hülyeség, azt nem te fogod megítélni. Az agyműködés kritizálásához szintén jogod van--mert itt mindenkinek mindenhez joga van--, én csak nettó baromként ragaszkodnék a leírt dolgokhoz. És nem érdekel, hogy ez az oldal hogy jött össze, mert nem erről beszéltem--hozzáteszem, érzek némi szerepet abban, hogy a látogatottság az év közepén megugrott egy picit..
Nem bánom, ha robot, csak sok pénze legyen és hosszabb távra játszon! :-)
2 újabb 450-es pakk. a vonalak nekem szépen időközönként jönnek, lehet a robot szívja fel a lepattanókat?
2 percenként kiveszi 5300-ig :)
Egyetértek! :)
Tán egy eladó van, lehet valami idő határ, hogy addig mindenáron dobálja el. Legalábbis úgy tűnik.
Persze zárhatna még plusszban is, mert nem biztos, hogy olyan forrón kell enni a kását. Érdekes lenne, ha a vételi oldalon végre komoly szándékú vevők állnának, nem napi 1000 Ft-ra vágyó spekik.
Igaz. Az euró 2%-kal van a lokális minimuma felett, az E-Star meg 5%-ot esik pár milliónyi forgalommal. Hiteles. Persze a piacnak igaza van, tudjuk. :-)
Vallásos rokonaim szerint ahol Házi áldás van, ott egészség és békesség is van.
HÁZI ÁLDÁS
Hol hit, ott szeretet;,
Hol szeretet, ott béke,
Hol béke, ott áldás,
Hol áldás, ott Isten
Hol Isten, ott szükség nincsen. Ámen!
múltkor mikor limites napról beszéltünk, nem egészen erre gondoltam, mert ez már lassan afelé közeledik :-(((
Former,
amit írsz nettó hülyeség. Én csak nagyon remélem, hogy nem a veszteség ment az agyműködésed rovására!
Gondolkodj már egy picit, hogy ez az oldal miként és hogy jött össze, ha már arra lusta vagy, hogy mielőtt véleményed leírnád valakiről, elgyere egy fórumtalálkozóra, hogy megismerd az illetőt!
Várjatok még a higitással,jön még leminősités,megy ez lejebb is
faxa, ha emelkedik minden mi stagnálunk, ha esik minden, mi esünk 2x akkorát... még jó hogy a pakkom egy részét a tegnapelőtti 2x3000db-os felszippantásnál elvitték 5489-5500-ért..
Megtört a jég,5160,kihasználják a rossz hangulatot,most lehetne venni,persze én tegnap és regnapelőtt 5400-on elintéztem a bevásárlást :((
Nem értek veled egyet én sem!
Egyáltalán nem igaz,amit írtál.Nem részletezem miért.
Szerintem félreismerted kissherceget...
Az,hogy antiszemita vagy,nem új jelenség,pár ezer éve fennáll ez a "probléma" és biztos vagyok benne,hogy nem ok nélkül...:)
Szar időbe szar helyre... Na ja. El kell menni,csak családostul már picit nehezebb...