Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: 490 milliárd eurónyi ingyenpénz az EKB-től

#457876 Tavasz

Én is benne voltam longgal a tavaszi kitartó esésben

hónapok óta dolgozom hogy helyre hozzam

kemény .igaz

de egymást bántani nem kell.

tőzsdére a családi vagyont nem szabad vinni.

most megtakarítás legfeljebb 30%át vinném tőzsdére.és ez betartandó

akkor is,ha azt hisszük ebből lesz új házunk.nem mindig a miénk a nyerő széria.Hogy miért?

mert mindig épp akad valami tanulandó a fránya kánya vigye el.:-)

#457873 Kissherceg

nincs élvezetből odaszarás, szövegekből meg tanulj és ne közhelynek tekintsd őket... Ha úgy viselkednék, mint Ti írnátok valszeg nem lenne bőségesen 1000 felett az olvasótábor a stockyn...

#457863 Camilla2

Nem is értelek,itt már mindenki volt,vagy van nagy bukóban,nézd úgy,a fele még meg van,annak a fedezetével dolgozz ,hozzd vissza a bukót,de ne dühből.

#457860 Tapasz Előzmény: #457853

Szerintem mindenkinek volt itt nagy buktája, de megértek mindenkit, aki ideges, ha látja feleződni a befektetett tőkéjét. Nyáron láthattuk mi lett a vége Lupin úr 24 k feletti hati longjának (sajna én is szenvedő alanya voltam az augusztusi nagy esésnek stop nélkül).

Ezért én is egyetértek a békés, karácsonyi kívánságokkal mindenkinek.

#457859 Kissherceg

most már tényleg vegyél vissza. Rohadtul nem vagy különleges eset, hogy elbukod a családi vagyont. Volt akinek a jelzálogot is sikerült amit felvett rá, mégse hisztizte körbe a fórumot.

Hiszti körútra nincs szükség., panasz könyv meg nincs a tőzsdén... Annyiban azért művészi volt, hogy moziztál és tapsoltál hozzá hitetlenkedve, aztán most meg a világ a hibás..

#457853 Tavasz

Lupin Úr!És kedves mindenkinek!!

fel ne húzza magát ilyesmin,nem érdemes.Békességes,humorban szeretetben telő ünnepeket kívánok mindenkinek.

Re: Vazelin nélkül

#457752 Sigorszky Előzmény: #457746

"Mivel hamut nem fog szórni a fejére, kanosszát nem fog járni, és a trón is a s*ggéhez nőtt, hosszú és durva csata lesz.

Kérdés, hogy egy túlsúlyos kiöregedett megyei szintű focistának milyen esélyei vannak a világválogatott ellen."

Fantasztikus a stílusa, kazánkovács uram, Kertész Imre megirigyelhetné a Nóbel-díjával együtt. :)

De ami még fontosabb, sajnos a tartalom is ül. :(

Vazelin nélkül

#457746 Arsene Lupin

Szóltam, hogy sem az EU-t, sem a financial ganget nem lehet büntetlenül provokálni. Egyértelmű volt, hogy fel fogják mosni a Kossuth teret a kerállyal. A felmosófa már oda volt el volt készítve. Tegnap este rá is applikálták a kerályt. Hirtelen, vazelin nélkül.

Fájdalmasak lesznek a következő napok. Mert ugyan a kerály játssza a rongy szerepét, de mindenkinek fájni fog. Még nincs csőd, de már közeledünk hozzá. Példát fog statuálni a gang. A kerályon is, és persze az országon is, amely a s*gge alá tolta a kétharmadot.

Csúnya napok jönnek a pesti tőzsdén. Esünk, kicsit felrángatják, esünk, kicsit felrángatják, esünk, …

Aki ráérez a ritmusra és jó a skalpolásban, az kereshet ezeken a mozgásokon. De nem most van a több napos swing pozik ideje.

A Fitch egyelőre még cáfolja a dolgot, de még egy-két olyan pofátlanul hazug reakció, amit az NGM adott ki este, és a Fitch is bóvliba vág minket.

Amúgy a leminősítések már rég nem csak a gazdaságról szólnak, az MNB mellett már az Alkotmánybíróság is szóba került. Egyértelműen a gang célkeresztjébe került a kerály, már a megbuktatása a cél. Mivel hamut nem fog szórni a fejére, kanosszát nem fog járni, és a trón is a s*ggéhez nőtt, hosszú és durva csata lesz.

Kérdés, hogy egy túlsúlyos kiöregedett megyei szintű focistának milyen esélyei vannak a világválogatott ellen.

Re: nincs cím

#457732 Tapasz Előzmény: #457730

Emlékszem rá. :-)

Mondjuk akkor egy kicsit furcsa volt a magyarázat, hogy Tomi végig járja az egyetemet (vagy főiskolát, erre nem emlékszem pontosan), majd a záróvizsgát és az államvizsgát nem csinálja meg. Indoklás: a politika mellett nem volt rá ideje :-)

#457730 Arsene Lupin Előzmény: #457724

Nem a diploma számít. A Deutsch Tominak is összehozták a diplomát, a pletykák szerint "négerek" írták, aztán a Tomi gyerek ugyanolyan bunkó maradt.

#457727 Arsene Lupin Előzmény: #457723

"Nehogy azt írja nekem hogy megint nem játszotta meg!"

Két napja 18080 átlagú BUX hati shortot nyitottam. Ma jött el az én napom.

Amúgy a bekövetkezett történések már nagyon a levegőben lógtak. Egyedül a "timing" volt kérdéses.

http://index.hu/gazdasa…

#457724 Tapasz

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/21/dilpoma_nelkul_lehet_miniszter_nemet_laszlone/

Érdekes, hogy valaki igazgató helyettes tud lenni szeretett bankunknál 8 évig (míg mások uralkodtak) diploma nélkül. 1998-2002-ről nem is beszélve. Hát igen, de a tapasztalat!!! Nekem 24 év tapasztalatom van (bár diplomával is rendelkezem), de még sem vagyok hasonló pozícióban. Bár mondjuk a gyerekkori, kőbányai barátaim között sincs senki hasonlóban. :-)

#457723 Alexander Előzmény: #457722

Lupin Úr! Utóbbi időben figyelem magát! - és már megint bejött a jóslata! Nehogy azt írja nekem hogy megint nem játszotta meg!

Aki ilyen jó találati aránnyal dolgozik, az felettébb gyanús!

Csak nem bennfentes? Vagy közeli ismerőse van az udvarban? :)

Mindenesetre, a jövőben kiemelt figyelemmel kísérem a jövendöléseit.

Milliomos szeretne lenni? No de hol marad a szolidaritás a dolgozó néppel? ;)

Mindenesetre, fogadja gratulációmat a előrejelzéseivel kapcsolatban!

Üdvözlettel:

Alexander

Jó reggelt! Lupin úr, ho…

#457722 Tapasz

Jó reggelt! Lupin úr, hogy ön is jósolta, valszeg ma olcsóbban visszavehetem a 3310 és 3425 ön eladott részvényeimet.

#457719 Arsene Lupin

Az a baj, hogy gondolkodás helyett állandóan csak rinyál.

"Gusztustalan, beteg, mérgező világ." Baromság. Nem volt kötelező tőzsdézni.

A piacok meg azért nem dobták el az agyukat a 490 milliárdtól, mert ez csak segély, és csak halogatja a világban végrehajtandó mély és fájdalmas szerkezeti változtatásokat.

Olyan, mint a segély Kanalaséknak. Az pedig nem ösztönöz se tanulásra, se munkára.

#457696 Joker Előzmény: #457631

Még így is nagyságrendileg többet, ennek a sokszorosát. Csak vegyük a FIDESZES önkormányzatokat (fővárosban, városokban, településeken), az ez alá tartozó intézményrendszert, a közigazgatásba beprotezsáltakat, a cégek tagjait, akik kiszolgálják a megrendeléseken át a közszféra intézményeit. Soroljam még....