ha az államnak nem jó neked se lesz. Ok okozat...
Szerintem most invertáltak egyet re304
ha az államnak nem jó neked se lesz. Ok okozat...
Szerintem most invertáltak egyet re304
törököknél 10 %-os alapkamat volt nem is olyan régen, mégis jól megvoltak....a 6-7-8 se lenne rossz, de kamatadó nélkül....nem azért spórolok, hogy a geczy államnak jó legyen....
azért hurrogtalak le, mert tönkreteszik vele az országot... Persze a személyes érdek fontosabb annál, csak Te fogsz hisztizni az eladhatatlan ingatlanok illetve az államcsőd miatt. Az alapkamat pedig úgyis infláció alatti... Tehát többet buksz vele, mint most volt 6%on...
Szia! Igen mond:) nekem is volt annak idején elég sok belőle....
Az infláció pont nem száll el, a recessziót meg éppen mélyíti a kamatemelés, ráadásul megnehezíti az összes hiteles dolgát, főleg a devizahitelből menekülni szándékozóékat.
Semmi értelme nem volt. Nettó bosszú, kicsinyes, pitiáner lépés az ORSZÁG ellenében. Mert itt már nem a kormány szív, az ország. Aki pedig az ország érdeke ellen lép, az nem a magyar nemzet nemzeti bankját képviseli. Csak az így hívott helytartóságot.
Ja igen, számomra speciel a forint kamat emelkedés és a dráguló forint is jó. Ennek ellenére nem tetszik, amit művelnek.
Én 36%ra is tettem be pénzt értékpapírokba, akkori Magyar Hitelbankban..
Smaragd, zafír értékpapírok. Mond valamit?
100.000ért eladtam a Ladámat, beraktam egy évre a pénzt, 136ot kaptam egy év múlva érte.
Régi szép idők..
én is mondom régóta, hogy jönnie kell a kamatemelésnek, lehurrogott Herceg, meg Ibiza, de így van rendjén recesszióban, elszálló infláció mellett.
Teljesen jól tartja magát.
Ha holnap vonal alatt maradunk, akkor már be volt árazva a leminősítés, és jöhet le 296-ra (vagy 282-re)
http://kepfeltoltes.hu/111221/Snap1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
felette baj van, mert a rendes ker.idős charton akkor a tegnapi csak egy fals letörés, és él az emelkedő trend, és a rendes ker.idős chart lesz a mérvadó.
http://kepfeltoltes.hu/111222/Snap1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
307nél járunk
kell a kamatemelés, hogy jó magasak legyenek a bankbetétek kamatai...ehhez jön még a bankok forráshiánya is...én már nagyon várom a 10 % fölötti banki kamatokat...régi szép idők 94-95 táján, mikor 25-30 % is volt, és még anonim betétek voltak....jó kis postai kincstári takarékjegy, jól lehetett benne a pénzt pörgetni..
szerintem most rosszab...délben még 229 alatt is volt usd, most meg már 235 fölött....első leminősítéskor előtte csütörtökn 232-233 kötött volt, reggel 236 fölött nyitott és 239 körülre ment föl....tehát akkor éjszakától (akkor jött ki a hír) reggelig mozdult 3-4 huf-ot, most meg már napon belül 6 Huf-ot.....nagyjából kerekítve, kissé elnagyolva...
Dalszöveg
1. Mint a sas, ha a széllel szárnyal
Mint a hal, hogyha úszik az árral
Mint az idő a fiatalsággal
Versenyt futunk a boldogsággal
R. Hogy utolérd, hogy utolérjed
Hogy utolérd, hogy utolérjed
Hogy utolérd, hogy utolérjed
Kapcsold az ötödik sebességet!
2. Mint az álom a józansággal
Mint a türelem a kínzó vággyal
Mint a nappal az éjszakával
R.
3. Mint az ész küzd az ostobasággal
Mint a pilóta a távolsággal
Hajtsd a gépedet teljes gázzal
R.
Itt most igazat kell adni Viktornak, teljesen felesleges volt a 2. kamatelemés. ugyanitt lennénk nélküle.
az első bóvli, jobban megdobta....
hol?
Lehet, hogy offline-be vagy?
Majd 4 Ft-ot gyengült....
huf jól tartja magát, ennek ellenére...