Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#457631 Amatoregy Előzmény: #457080

"bbe a körbe elsősorban vagyoni, másodsorban jövedelmi helyzetük alapján tartoznak az emberek. A valós jövedelmi viszonyokat nehéz kimutatni, sokan eltitkolják, és sokan vannak akiknek nem nagy a jövedelme (de pl. érzelmi szálak füzik a Svábhegyi 100 millás családi házához). Nem is kell, hogy dolgozzanak, vannak köztük jómódú nyugdíjasok (Pl.:Demján úr is kapja már a nyugdíját), eltartott családtagok (gyerekek, feleség), mellékállású szerető stb..."

nem erre gondoltam.

Egzisztenciálisan kb 9-10.000 embert érint. A gazdagoknak, vagyonosoknak (kivéve a sleppet) szinte mindegy, hogy ki van hatalmon...

Re: s&p

#457590 Sigorszky Előzmény: #457564

Emlékeztetnélek rá, hogy egy hajón utazunk velük! (Különbség egy elhíresült esethez képest, hogy nem Liverpoolból indultunk.)

Re: s&p

#457561 rbbj11 Előzmény: #457514

ezt nem gondoltam volna.

HA MNB rendkívüli ülésen kamatot is emel, max szinten tartja a huf-ot, de a bux-nak mindenképp lőttek

Re: Beleadni!

#457414 Arsene Lupin Előzmény: #457385

Nem tudom. Az biztos, hogy ebben a bizonytalanságban, ami az euró-zónában és az EU-ban várható, felfele nincs sok esélye.

#457385 Ricsi Előzmény: #457316

És ön meddig várja a dax esését? Mármint ebben a körben, természetesen

490 milliárd eurónyi ingyenpénz az EKB-től

#457268 Arsene Lupin

490 milliárd eurónyi ingyenpénz az EKB-től

http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/12/21/600_milliard_euronyi_ingyenpenz_az_ekb-tol/

"Draghi is tisztában van vele, hogy a bankok nem biztos, hogy az általa óhajtott cél szerint költik el a most megszerezhető eurókat, aminek végösszege a hivatalos tenderen végül 490 milliárd euró lett."

El fogják b*szni a pénzt. Lesz majd sok finom prémium és juttatás. Szerkezeti átalakítás pedig csak kamu szinten. De egyelőre visszatolták a palacsintákat a karácsonyfa alól a szőnyeg alá.

#457159 Camilla2 Előzmény: #457139

Ha a jóslatod most bejön kalapot emelek,én úgy látom mindenki ráfeküdt a pluc gobra,majd a 2 ünnep között megy le ,mint az elmúlt években is.

#457155 Sezlonrugo Előzmény: #457129

"De aztán eljön a kijózanodás is."

Az amerikai QE2 after-party hónapokig tartott, most miért lesz ilyen rövid a buli?

#457139 Arsene Lupin Előzmény: #457137

BUX shortban ülök, a kerály meg nagy ívben lesz*rja a bankárfiúk bónuszát.

A DAX-ban az after-party egy órán belül le fog ereszteni.

#457137 Spade Előzmény: #457129

Vigyázzon, mert az alakezelők az évvégi teljesítmény bónuszokból élnek, és a bankok mérlegeiben szereplő eszközök "jóindulatú" évvégi értékelésére se volt soha ilyen nagy szükség, szal kijózanodást a napokban ne nagyon várjon