Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: BÚÉK

#457716 Formerplayer Előzmény: #457694

Dehogy..."kisherceg" provokál,mert igazából élvezi...Átélte már nemegyszer, de megtanulta, hogy sokan véreznek, de kevesen túlélnek.....

Érzi, hogy lassan itt a vég és "picit" keresni akar..VAgy legalább is mosolyogni egy minimálisat....Mert ő már hónapok óta sejtette...

Szóval az, aki folyamatosan számonkért, hogy miért vagyok antiszemita...Ő egy tipikus példa..Mosolyogva forgatja a kést..Mert élvezi..segíteni nem segít, de megy az észosztás..És még ki is tílthat, mert megteheti....

Hát. szar időben születtünk szar helyre születtünk....

#457427 Láma1

Számomra a mintatulajdonos azt jelenti, hogy kiülöm a veszteséget, és ha van pénzem, hígítok.

Re: nincs cím

#457390 vincentlauria Előzmény: #457263

OFF (Bocs, de még is csak ideírom, mert megígértem)

Az adótanácsadó cimbim megnézte:

"(6) Ha a magánszemély az adóévben és/vagy az adóévet megelőző évben, és/vagy az adóévet megelőző két évben ellenőrzött tőkepiaci ügyletből származó veszteséget ér(t) el és azt a veszteség keletkezésének évéről szóló adóbevallásában feltünteti, adókiegyenlítésre jogosult, amelyet az adóbevallásában megfizetett adóként érvényesíthet a (7)-(8) bekezdés rendelkezései szerint.

A három éves veszteséget a nyereség terhére történő elszámolás működhet..."

#457378 Sumerologo Előzmény: #457374

Az eladó(ka)t én sem értem....Talán ebben a kérdéskörben Formerplayer a nagy spiller.....

A vevő(ke)t értem. Ez az a szint ahol már érdemes bele-bele kóstolni. Volt ilyen kétszer is a közelmúltban 5500-on.

#457374 Lxrose Előzmény: #457372

Én csak azt nem értem, hogy mi ez az 5400-as szint, hogy mindig kerül alá pár darab?

#457372 Sumerologo Előzmény: #457362

Ez az ami. Tipikusan óvatos, ráérős gyűjtögetés 2 napja. Hiszen mindig van eladó pakk. Kérdés, hogy meddig? Szerintem még 10 - 20 000 db hátra van.

#457365 Lxrose Előzmény: #457359

Én is azt néztem, hogy már nem az első pár százas pakk megy el. Nem átkötés, hacsak nem elszúrták már többször is, mert egy időben emelkedő árfolyamokon mennek.

BÚÉK

#457329 Láma1

Karácsony közeledtével megtelik az ember szíve szeretettel, és már annak is tud örülni, hogy nem esünk be 5400 alá.

Minden sorstársamnak békés karácsonyt és egy nyereséges új esztendőt kívánok!

Re: nincs cím

#457266 Bendeguz Előzmény: #457263

A haverom se direkt csinálta, csak egy tőzsdén dolgozó másik haver is levonta a realtime-ot és ő hiteles forrásnak tűnt :)