Én csúcsok közelében zártam, most látom milyen szépen beverték.
Én csúcsok közelében zártam, most látom milyen szépen beverték.
Nem zavar az esés,de hová tűnt a reggeli vidámság?
csúcs ez a piac....azon fogok röhögni nagyot, ha holnap már megint kezdik felhúzni az egekbe :-)
Az enyém 18160, de nem nagy pakk, csak néhány kontaktus.
én szépen kiépítgettem a pakkomat....átlagár 18.230
na, tippeljük meg vajon hány napig lehet ezeket a pakkokat tartani ? 1 nap ? 2 nap ? 3nap ? 1 hét ?
Bakker zártam a shortom 176-on erre beesik :)
Én is nyerőben vagyok, de azért 80-100 pontnál többet szeretnék nyerni rajta. Legalább 18000 közelébe lehúzhatnák...
Én is eladtam pár ilyen szutymákot 260-nál , de lassan esik be otizni jobbnak tűnik :)
holnap meg itt van megint csütörtök..lesz munkaerőpiaci adat ? arra lehet bármi...
én is már a pokolba kívánnám ezt a hatit...14.000 és kész... de legalább 16.500 vagy valami...mára elég lesz pár száz pontos esés is...
Jó lesz ha odafigyelsz, mert a végén még szétszéled a nyáj. Tudod, a gazda szemétől hízik a jószág. ;-)
Nekem is már keresi a pénzt a shortpozi. Tudom hogy itt a karácsony, meg Usa is keménykedik, de v.hogy az az érzésem, hogy itt még komoly pénzt is kereshetünk a shortokkal, akár már a mai napon.
longok kétharmada kiszórva...1/3 új short...tehát full short...na most lehet esni..
fáj is a lelkemnek.... :)
izgalmas ma a hati :) nyerő shortom van, csudás
tegnapi longokat kezdem eladni...amit meg ma reggel vettem azt is eladtam már...
Mi az az ED ls mi az az AD,és mi a hír hogy tegnap húzóra +3% ot ment hambi,most pedig +1% on áll,korinak ez így elég agresszív...közben innen is egy hír:
"Martonyi János külügyminiszter a közrádió reggeli műsorában határozottan kijelentette, hogy a kormány nem vonja vissza sem az új jegybanktörvény, sem a pénzügyi stabilitási törvény tervezetét, még az ilyen igényű brüsszeli felkérések ellenére sem."
Erre jót lehet tépni :D
Én dec 19.-e óta arra gyúrok. Aznap reggel szerettem volna longolódni, de sajnos elfutott előlem, így utána már arra rendezkedtem be, hogy az 5. hullám lefutását követően shortokat nyitok. Gondolkodtam még a 4. korrekciós hullámban való longnyitásban is, de túl nagynak ítéltem a kockázatot. Pedig aznap mondtam is, hogy stagnálás v. enyhe csökkenést várok, majd utána nap végén v. másnap emelkedést. Ez be is jött, szinte pontosan oda futott fel ahová vártam. Idáig szépen teljesítette az elvárásaimat, remélem ezután is így tesz. Én egyébként saját kútfőből dolgozom, nem megyek senki után.
Megjegyzem a Te és Kisherceg véleményére is odafigyelek (természetesen a többi fórumozó beírásait is mérlegelem), szabadság alatt aktívabb is vagyok a különböző fórumokon...