http://www.zlota44tower.com/the-tower/live-construction
Amikor év elején újraindult, az előtte lévő "íves" épület teteje alól indultak valahonnan. Ha ez elkészül, lehet kimozdítja a céget a gödörből.
http://www.zlota44tower.com/the-tower/live-construction
Amikor év elején újraindult, az előtte lévő "íves" épület teteje alól indultak valahonnan. Ha ez elkészül, lehet kimozdítja a céget a gödörből.
Nekem már nincs belőle, de ha ezek tényleg behoznak még 28 millió új részvényt, az életben nem fog már magára találni szerintem ez a papír. Ez rohadt nagy hígítás lenne.
jah lehet eltolom oszt szétosztom két rába gyanús papírba a zsét... egy pár napja erre a következtetésre jutottam...
Tegnap ránéztem és ma is, érdekes, hogy nem zúgott még be arra, hogy az ING úgy tűnik, elkezdett tőle megválni és 5% alá került, ha jól értettem a hírt.
Ma is jött hír, 2 is.
Ha jól értem, 2012 január végén 19.25 millió, majd 2012 áprilisában 7.9 millió db új részvény jön?! Az betyáros hígítás...
Mivel utolsó nap nem ment el, így még benne vagyok... de már nem figyelem, csak ha eszembe jut :)
Veszteséggel nem nagyon szeretnék kiszállni, ha már ingyen az equitas átvitte a csomagot párizsba...
Engem már nem érdekel. Amióta kivezették, nem figyelem, ma azért ránéztem. Te még nyeregben vagy? :)
bő két hét után ismét ránéztem, és ahogy nézem talán megvolt az alja... ha a piac is úgy akarja, és a jövőbeni adatok is, akkor irány 10€ fölé... jó kis megerősítés volna ha az 50naposat átlépné és a 100napossal kacérkodna :)
Csak nem a tiéd volt az egyik 1k körüli pakk 1000 körül?
Biztos sokan buktak vele, de ezzel a papírral a mostani szopó ellenére is szépen kerestem, nekem hiányozni fog. Főleg azok a vételek tetszettek, amikor valamilyen hírre kint elszállt, itthon pedig 1-2 perc késéssel reagálta le a robot. :)
Kár érte, fura lesz törölni a kerinfoból. :-/
Egész nap nem voltam gép közelben, reggel betoltam és nem ment el, így megyünk Párizsba...
..és senki többet harmadszor!
Ki volt az a perverz aki felkötötte 31 db-al??? Mintha nem lenne mindegy.
Érdekes h a vevői oldal jó tömött volt a lefújás előtti percekben.
Az utolsó kötések:
ORC 990 HUF 14 17:05:19
ORC 990 HUF 17 17:05:19
ORC 950 HUF 50 16:58:39
ORC 940 HUF 12 16:50:13 (legalább 2 éves minimum)
Most kint: 3,24€
EURHUF: 315
Orco tradejeim: (nem volt sok)
2130 -1975
2345 - 2485
2515 - 2580
1030 - 1300
A vége érdekes lehet majd, lesznek itt pakk bedobálások már 16-17 óra között szvsz.
Éppen akkor néztem meg kíváncsiságból h hogy áll kint. Egy augusztusi 270-es euróval szép lenne...
Mára csak az utolsó napja miatt vettem fel a listára az orco-t, a Pannunionnál lemaradtam egy részvény végnapjáról, ezt azért megnézem..
Érdekes aki viszi párizsba annak egy hét tartás jön... ma is volt -10%-on ki tudja mi jön dec elejére...
Igazad lett.
3.08 is volt ma.
Szép pakkok 995 és 1000 Ft-on. Ha ez a robot, akkor marha nagy szemétség, miközben kint 1015 körül van. Ha nem a robot, akkor meg olyanok pakkjai, akik talán ma piacin beöntik az utolsó percekben, órákban.
sajnos, még van 12óra, hogy megálmodjam öntöm, vagy viszem Párizsba :S
Ma este Q3, holnap pedig jön az utolsó kereskedési nap, amikor adni-venni lehet a BÉT-en.
55%
:(
Szerencsére nem nagy pakk volt már nálam.