Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Beleadni!

#457129 Arsene Lupin Előzmény: #457121

A DAX-ban lehet egy kisebb after-party az elején. De aztán eljön a kijózanodás is. Főleg itthon. Szerintem örüljön a realizált OTP nyereségnek, ráér visszavenni.

Megint korán zártam a ha…

#457124 Tapasz

Megint korán zártam a hati longomat tegnap (17900-18010)

Oti megint emelkedett 1x…

#457123 Tapasz

Oti megint emelkedett 1x %-ot pár nap alatt, hát ha lesz egy kisebb visszateszt 3650 előtt.

#457121 Tapasz Előzmény: #457119

Jó reggelt! Lupin úr, hát elég plusszos ez a dax idáig, én is kiváncsi leszek a folytatásra. Tegnap délután zártam egy kisebb adag otit 3425-ön abban a reményben, hátha sikerül olcsóbban visszavenni. Eddig nem úgy néz ki.

#457119 Arsene Lupin Előzmény: #456707

Tegnap kijött néhány pozitív adat, el is dobták rögtön az agyukat a spekik. Pedig a palacsinták továbbra is ott lapulnak a karácsonyfa alatt. Mindenki azt gondolja, hogy azt majd más kapja. Lesz nagy pofára esés.

A jenkik megint felküzdötték magukat a szent DJIA 12000 fölé. Már sokadjára október óta, be is estek utána mindig. Az európai indexek is mentek szépen, de nagyon messze vannak még a december 9-ei EU-csúcs szintjétől és még messzebb az októberi görög-mentés szintjétől. Egyelőre még nem dőlt el, hogy oldalazás van vagy csorgás lefele.

Nyitás után lehet még egy kisebb after-party Európában, aztán jön a hányás, émelygés, fejfájás, a basszus-ezt-miért-is-vettem-ennyiért.

Beleadtunk rendesen, BUX shortban ülünk. Akinek a kerály és barmai fedezik a poziját, az nyugodtan alszik.

Re: nincs cím

#457117 Arsene Lupin Előzmény: #457063

Nyugodjon meg, be fognak érni azok a BUX shortok. 18000 körül kezdtük, aztán adogattunk felfele, amíg el nem fogyott az erre a célra elkülönített összeg. 18080 körül van az átlag. A tetejét sajnos sosem tudom eltalálni.

#457088 kosami Előzmény: #457053

Mindenesetre a miniszterelnök és környezete azzal kalkulál, hogy az IMF célja a hitelkihelyezés, s ez felülírja azt, hogy Bécs a bankadó miatt, illetve az Európai Központi Bank a jegybanktörvény miatt pressziót akar gyakorolni a magyar miniszterelnökre. A munkatársunknak nyilatkozó kormánypárti politikusok szerint nem kérdéses, hogy a „pénzvilágnak áll a zászló”, de csak „mese”, „vágyálom” az, amiről a hvg.hu írt, miszerint az Európai Bizottság a magyar fél számára köztudottan teljesíthetetlen követelményrendszerrel távozásra kényszerítheti a miniszterelnököt.

– Ez nem Olaszország, Orbán nem Berlusconi, Magyarország nem tartozik az eurózónához, nem törékeny a kormányzati többség. A kétharmad nem engedné a miniszterelnök elmozdítását. Ha az EU végső soron megakadályozná az IMF-megállapodás aláírását, „egy mozdulattal össze lehetne vonni a jegybankot és a PSZÁF-ot, és az MNB 35 milliárd eurós devizatartalékának egy részét lehetne használni a likviditás biztosítására – mondta lapunknak egy ismert kormánypárti politikus.

http://nol.hu/belfold/20111220-orban_viktor_nem_panikol

#457080 Joker Előzmény: #457069

Ebbe a körbe elsősorban vagyoni, másodsorban jövedelmi helyzetük alapján tartoznak az emberek. A valós jövedelmi viszonyokat nehéz kimutatni, sokan eltitkolják, és sokan vannak akiknek nem nagy a jövedelme (de pl. érzelmi szálak füzik a Svábhegyi 100 millás családi házához). Nem is kell, hogy dolgozzanak, vannak köztük jómódú nyugdíjasok (Pl.:Demján úr is kapja már a nyugdíját), eltartott családtagok (gyerekek, feleség), mellékállású szerető stb...

#457069 Amatoregy Előzmény: #457067

Viccelsz?

Összesen nem dolgoznak többen 2 M embernél hivatalosan.

A többség meg úgy forog mint a szélkakas...

#457066 Amatoregy Előzmény: #457064

az a 9.990.000 ?

Ugyanis az egész politikai cécó kb 10.000 ember megélhetéséről szól. A többiek statiszták minden rendszerben...

#457063 Joker Előzmény: #457058

Látom várja már kolléga úr, hogy beérjenek azok a 18000 körüli shortok (ha még megvannak)...

#457062 Amatoregy Előzmény: #457058

.. ha bele döglünk is keresztül visszük a módosításokat.

Ha keresztül visszük bele is döglünk... "

:D

#457058 Arsene Lupin Előzmény: #457053

A Tóni gyerek foltozgatja ugyan a jegybank törvényt, de jobb lenne visszavonni. A kerály azt hiszi különben, hogy kénye-kedve szerint kuruckodhat. Márpedig az IMF-EU példát fog statuálni, és erre pont mi vagyunk a legalkalmasabbak.