Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: hát ezért utálják...

#51240 Johny King Előzmény: #51176

Azt gondolod, hogy a Mongolok lesznek azok, akiknek "beszállhatnak" a phylbe???

Már gondoltam rá Én is!!!

TP a Közgyűlésen mondott valamit, ami már akkor is fix volt, de azóta sem jelentették be hivatalosan semmilyen médiában...

#51176 Keg Jenő Előzmény: #51167

Azt számolgatom a computeremmel, hogy pénteken jelentősen megugrott az egy db phy részvényre jutó vagyon.

Anomália, a piac rendezi.

#51167 Keg Jenő Előzmény: #51162

Nem kincsem, Batu Kánra a Mongol befektetőnkre! :-))

Vadász sértett kisspeki, nem hinném, hogy lecsillapodva, egy majdani 50Ft-os profitban is igy vagdalkozna! :-)

#51152 Keg Jenő Előzmény: #49340

Kő kemény stilusú, régi vágású profi az új vezérigazgató. Nem csuklik el a hangja, ha ki kell mondani azt, hogy "10 milliárd Ft''!

#49449 Johny King Előzmény: #49340

Az is milyen vicces, hogy két OTC eladással (400 darab, 100 darab), be lehet vezetni 1580 Ft-on!!!

Ennél még Én is többet vettem volna, ha felhívnak...

hát ezért utálják...

#46810 CommanderCool

Jó ez a cím , miért utálják a spekik a phylt? talán azért mert ez a wc papír az elmúlt években semmi mást nem csinált csak esett(de tényleg ilyen papírra nem is emlékszem, bárki bármikor vett az elmúlt időben annak tutira kevesebbet érnek a részvényei,kiszállás se nagyon volt ugyanis vagy stagnált az árfolyam vagy esett,ideiglenes emelkedés se nagyon volt mindenki bukik csak), most meg hónapok óta 8 ft on(9en eladni nem lehet, 7en venni nehéz) van miközben a BUX 8 ezerről 14 ezerre hízott, minden szétrallyzta magát kivéve ez. Hát ezért utálják. Normál ember nem vesz bele, most hogy jön a KEG a tőzsdére azt is szépen kimutyizzák belőle, és így megmarad a cég a jó kis veszteséget termelő "befektetéseivel" együtt aztán jöhet a csőd.

Sajnos nekem is van részvényem, bár hál istennek nem milliókért vettem,de így is életem legrosszabb döntése volt, a legszarabb papír amivel eddig megvert az ég (meg a hülye fejem)...eladni nem adom el ,de ha visszamehetnék az időben jó nagyot csapnék a kezemre(valami jó keménnyel) mikor az egérrel kattintottam a vételre...és gondolom sokan vannak még így.

KEG részvények péntektől!

#46679 Zabás

Tudtok erről valami bővebb infót?

Tőzsdére megy a KEG, állami támogatással

http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/20048/

régi hír ez, de ma hallottam a G. rádióban a pénteki piacradobást, csak lekéstem az elejét ezért nem értette!

Re: nincs cím

#45702 Zotya32 Előzmény: #45692

holnap zárás után; a portfolio-n belinkeltem; amúgy portfolio.hu/vállalatok/ gyorsjelentések.

Nem tudja valaki mikor l…

#45692 Tumor

Nem tudja valaki mikor lesz a jelentés?? Valahol láttam hogy mostanában lesz csak nememléxem hol..