Ja én is :))
Hirtelen rápillantva azt hittem már, hogy Zrt. lesz az Nyrt-ből.. Még viccnek is rossz lett volna :D
Mert megteheti 500 db-bal is. Sajnos. Bolond lenne többet "áldozni" rá. Látod te is, milyen siralmas a könyv hetek óta.
Egyébként roppant egyszerű lesz (lenne) a megoldás:
Vételi erő kéne, de nincs. Ezt többen hiányoljuk hónapok óta. Alapvetően nem az eladókkal van a nagyobb baj, hanem a vevőkkel...mert nincs közepes vagy nagyobb büfi aki beszállna, csak két havonta egyszer.
.
Na majd ha kijön a finanszírozási hír.
Akkor miért 500 darabos eladással nyomja le? Én örülnék , ha így lenne, csak nem tűnik logikusnak. Az már jobban, talán, hogy a " mutogatós" meg az 500 darabos nem ugyanaz.
Mert telhetetlen és rosszindulatú és rengeteg kp-je van.....A kispályásság csak álca, közben szórakozik is. Magyarul pszichopata.
ez így kispályás... bizonyára elég sok van neki magasabb árfolyamról, miért nem gyűjti össze 5000 felett a lepattanókat? miért akar egy újabb lavinát indítani a saját kárára? nekem nem áll össze az elméleted.
Dehogynem érdeke az ijesztgetés.
Pl. van egy rakás készpénze és infója, higítani akar 500 - 1000 Ft-tal lejjebb.
Ha sikerül lenyomni az árat 4 - 5000 környékére ijesztgetéssel, akkor már venné apránként.
10 - 20 000 db-os vételi tételt soha nem tesz be az ilyen stílusú mókus.
Várjál csak, az eladónak nem érdeke az ijesztgetés, hiszen a saját árát nyomja le. Elvileg potenciális vevőnek lehetne a taktikája, bár ilyen mezőnyben azt sem érteném. Nem, és nem értem.
Ezt nem vettem észre, záráskor pont itt volt egy haver és vele dumáltam.
Sumerologo: fél éve ezt hallgatom. Ha tényleg ennyire venni akarná az eldobált pakkokat, akkor miért nem tett be a könyvbe 10-20 ezer darabot?
Arról beszélek, hogy pár másodpercre betettek pár száz darabot 5000-en. Én csak tudpm, mert ott álltam a horribilis vételemmel. Amikor öntögették, ezt majdnem minden nap megcsinálták, de egy ideje nem, ma meg újra. ???
Egy teória a villantásra:
.
Benn álltak ugyebár 570 db-bal eladásra. A többes szám lehet, hogy ugyanaz a megbízó több brókercégtől.
Majd szintén ugyanez az emberke megvillantja a 650 db-ját. Mutatván, hogy van ám még, tessék betojni és eldobni a papírt. Ha nem is ma, de a közeli napokban.
.
Kisbüfik megfélemlítése, ijesztgetése illetve árlenyomás a cél.
Lehet félreértettelek, de én egész nap láttam 5400-on egy 4-500 darab körüli pakkot és a végéig bent volt.
Milyen nagy pakkot? Az a vicc, hogy ezen az árfolyamon az 500 db qrvára nem nagy pakk.
Várjál , lehet , én vagyok a nehézfejű. Azt kérdezem , miért kell 20 másodpercre villantani olyan árat, amennyiért eszében sincs eladni?!