38mrd euro azaz 12.000mrd HUF? Matek nem megy nálad :) Össz államadósságunk 20.000mrd alatt van... Évi törlesztés pedig 2.000mrd alatti.
Ebuy, olcsó IMF hitelkeret biztonságot nyújt. Tiszta matek.
38mrd euro azaz 12.000mrd HUF? Matek nem megy nálad :) Össz államadósságunk 20.000mrd alatt van... Évi törlesztés pedig 2.000mrd alatti.
Ebuy, olcsó IMF hitelkeret biztonságot nyújt. Tiszta matek.
A tökéletes kacsa hír ? az üzlet világában bármi megtörténhet mindig.
még az lenne igazán baba ,ha holnap ugyanekkora réssel lefelé nyitna és megmaradna a sziget,ez a TA könyvek szerint rossz ómen,ha meg nem kacsa ki tudja meddig viszi magával a hatit,mindenesetre dekoratív teljesítmény ez kishazánktól ilyen klímában
az a rekord pénzkészlet szerintem 1 hét alatt elfogyna ha nagy baj lenne a világban.
Tök mindegy. Sosem volt ezer fölött, még 20Ks Buxnál sem.
600-700között jó helyen van.
Egyébként meg ne lázadj, mert kimoderálom hsz.-ed ,-)
kt továbbra is 500, vagyis 2,8%.... Ugye eilvileg 6,5%nak kellene lennie vagy 6,75... :)
köszi:)
Bocsánat, hogy belevau, de a zsidók a messiást várták és várják, Jézust pont a keresztények várják ;)
marhaságokat beszélsz... Mo rekord készpénz tartalékkal rendelkezik, nem megyünk csődbe...
persze hogy várom...mert maradjunk csak a realitásoknál....mert ami most van az úgy sem a realitás : USA +0.13 BUX +2.29 % ( a kilátások meg......örülünk ha 2012 -ben nem megy csődbe az ország...)
tudni kell értelmezni a hírek között. :) Mivel nem a molról szólt a hír, hanem a kinti cégről... Mindegy nekem. A nyerőt sose kell magyarázni.
Reggel beraktam napos OTP képem.
MOL sem külömb. Leszorító fogságában ebben a körben második érintéssel, háttérben nagy fej-váll eshetőség, aminek a fejében vagyunk félúton. Ebben a fej-ben egy másik fej-váll mint megerősítés. MACD szintén eladásra fordulva kettős csúccsal fej-váll szerint.
http://postimage.org/image/yxvy5z65x/full/
Ettől lehet venni.
Hírre adni kell, nem??
Na meg háromszög tetők.
Reggel 4Kval húztak egy üres könyvet fel 5%kal
Ez mindennap így van. :) Lefele állt el is adtam otp longjaimat, de láttam 9.03 perckor, hogy long, ezért vettem is egyből hatit... :) Elég volt molra ránézni...
Senkit nem kell megérteni, ez a piac. Aki 1000pont mol emelkedésre shortol és olvasta a hírt is, az kicsit öngyilkos típus.
Max Ti vagytok kiakasztva, piac nem nagyon. :)
Megint szépen ki van akasztva minden, ahogy a nagyok akarják, mintha limitre lenne állítva minden 10forintos OTP mozgással, 50pontos Hati mozgással stb..
hihetetlen..
idén már harmadszor... :D beszarás vagy, hogy várod az esést, mint zsidók jézust...