Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#455686 Arsene Lupin Előzmény: #455678

"Ne tudd meg másutt GSZÁ mit kapott tőlem!"

Bár erősen jobboldali, de egy igen jó politikai elemző volt. Nem tudom, mi vitte rá erre posztra. Prostituálódott.

ez jó :) egyik sem ,a mű…

#455685 Borska

ez jó :) egyik sem ,a műszaki részleg munkáját segítettem

#455680 Arsene Lupin Előzmény: #455670

Részemről csak vicc volt. Szabványos tőzsdei terminus technikus-okat használt. Amikor én a városban hallottam, cifrábbat mondtam magamban.

#455678 wizes Előzmény: #455652

Már vonják is vissza, beijedtek.

Ne tudd meg másutt GSZÁ mit kapott tőlem!

160 év legkrtékonyabb kormánya, megtűzdelbve egy cezaromániás napoleonkomplexusos tolvaj gazemberrel, akinek nem az ország, hanem csak a saját gyarapodása a fontos, miért mindenen és mindenkin átgázol. Tegnap 3 mrd-ot kaszált a Puskás Akadémával. -nem jött be a ne mi nyerjük a legtöbbet, mert magasan a legtöbbet nyerték, már a látszatra sem ad,- ugyansi ebből nem tom hány száz milla fog átcsorosgni hozzá, lévén a PA az ő saját bérbeadott ingatlanán épült fel.

Elképesztő mit lop össze.

89-ben a segge kinn ma 3,5 mrd a vagyona szakértők szerint, 44 ingatlannal, közte többszáz milliós nagyértékű.

ciklus végére meglesz az 5-6 mrd.

kis színes

#455677 Borska

Tegnap volt szerencsém :) résztvenni a soproni kormányűlést követő repi edéden, persze nem meghívottként :) munkámból kifolyólag :)

A királyi udvar meglepő módon mosolygós,kiegyensúlyozott és nyugodt volt,pániknak apróbb nyoma sem volt se a király sa a helytartók arcán,egyedül talán Fellegi nem vigyorgott.

Apróbb freudi elszólásokon kívűl miszerint a hűségkutat nem megkoszorúztuk hanem megkoronáztuk :) a király hibátlanul hozta az eseményt

#455676 Arsene Lupin Előzmény: #455652

Szijjártó az IMF-ről: Ez csak előkészítő tárgyalás volt

http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/szijjarto-az-imf-rol-ez-csak-elokeszito-targyalas-volt-364728

Petike már dolgozik a bedumáláson. Ő képes arra, hogy ha Gizike az első randin pofon vágja Tök Jenőt, akkor bedumálja, hogy ez csak előkészítő tárgyalás volt egy esetleges numeráról, és a pofon mint testi kontaktus a biztatás jele.

#455673 Spade Előzmény: #455652

Én inkább azt gondolnám, h ez csak egy csel amiben engedünk majd és aminek az EU meg az IMF is örül h kap valamits úgy tűnik h oda is b@sztak, másban meg kevésbé lesznek kemények tehát csak növelték a tátgyalási pontenciált, legalábbis remélem nem szerettek bele az ötletbe

#455672 Borska Előzmény: #455662

....vagy a kedvezőbb nemzetközi szentimentnek, ES.F +0,81%, eurusd 1,3 fölött, usa piacnyitás up után elinduló résbetöltés visszaviszi s&p-t tegnapi záró alá akkor minket simán minuszba vernek záróba

#455662 Arsene Lupin Előzmény: #455658

Amúgy az, hogy a beesés után megint emelkedünk, a "k* nagy helyreállító pofon" utóhatásának a beárazása.

#455661 Arsene Lupin

Gyurcsány is ott szokott futni. Ő már hízásban van, lehet vagy 70 kiló. Szerintem ha összefutnak, jót röhögnek a barom választókon.

#455658 sbbacsi Előzmény: #455652

Akkor a jó olvasatot úgy érted, hogy végre kap egy k* nagy helyreállító pofont a bagázs?

#455652 Arsene Lupin Előzmény: #455619

A hír első olvasatra nagyon rossz, másodikra nagyon jó.

Egyértelmű, hogy az IMF-EU fel fogja mosni a kerállyal a Kossuth teret. Látványosan. Kábító dumákat, mint hogy „az IMF a mi bankunk” nem vesznek be. Nyilvánosan feletetik a kerállyal a saját sz*rát, amit másfél év alatt kuruc módra produkált. Petike és Giró már dolgozik a kommunikáción, miszerint az valójában csokoládé és a kerály kedvenc desszertje.

Hogy a Giró sem köpi magát szembe reggelenként a tükör előtt!?

A jegybanki törvényt vissza fogják vonni még ma délután. Ha nem enged a kerály, és nem kezd a falatozáshoz azonnal, februárra bukik a kormány.