Nekem sem ártana néha elalváshoz....
Meg csak úgy általában :))
Nekem sem ártana néha elalváshoz....
Meg csak úgy általában :))
..Former...:)
Na de ki kot at ekkora mennyiseget? Nem sok 2% feletti tulajrol tudunk, ezek kozott kiknek lehet erdekes?
Csak sima technikai átkötés...év vége van, ugyina...
a hatis már csak azért sem lehet, mert a 64 ezer rv 640 kontinak felel meg, az pedig több, mint a teljes nyitott 112 kötésállomány.
akkor az állam köti át magának, hogy adót spóroljon! :-)
Azért mondom, hogy szerintem esélyes, hogy az állam túladott rajta, nem foglalkoznak azzal, hogy pár száz milliót kereshetnének vele esetleg. Nem sokat számít nekik, ha így van, de nekünk legalább egy gonddal kevesebb. Hamarosan kiderül, hogy erről van-e szó.
már az önmagában jó, hogy nem negatív dolgokat lát bele :-)
szvsz nagyobb vagyon esetén érdemes, söt, szinte kötelezö egy adószakértöt is megfizetni a könyvelö mellé. Még én se bízok rá mindent a könyvelöre, hanem az adószakértömet megkérdezem, ha hasonló téma van, pedig kisbüfi vagyok
Speckó én örülök. Ha Egon azt mondja, akkor úgy lesz :-))
Mikor 6500-nél csinált egyelemzést, hogy innen még egy 1000-es kell lemennie, akkor azt követően egy hétre rá már 5500-ön találtuk magunkat.
Ma reggeli elemezésében pozitívnak látja a csártot, nem tudom, hogy ennnek örülni kell-e :-)
Napi:
Nagyon érdekes chart.
5500 felett egy újabb fej-váll alakzat, ebből ugyan letört, de ebben a mozgásban már nincs momentum. Ez így ékelődésnek tűnik, az indikátorokban fellelhető divergencia is erre utal.
Ami különösen érdekessé teszi ezt a chartot, az az MACD jelzése: éves mélyponton, csökkenő trendben van, mégis vételt jelez az MACD !!!
Heti:
A nagy emelkedés ideális korrekciós szintjén, itt egy doji star.
A chart azt mondja, hogy a hosszabb távra gondolkodó befektetőknek már érdekes lehet vételre.
így van.. CSAK az árfolyam nyereségadókat állíthatod szembe..
Nem keverve volt, csak úgy gondoltam, hogy ha semmilyen adót nem fizetsz be egy évben, akkor nem is igényelhetsz vissza. Ezt cáfoltam az előző ehhez kapcsolódó írásommal.
De ez a 67000 körüli darab is az volt? Mert hogy az államnak kb. ennyi lehet még, ha titokban nem adták még el valakinek.
a ma reggeli nyitott kötésállomány a 1112-ben 261 db volt. emiatt ma mképp lesznek átkötések.
adó: csak az ellenőrzött tőkepiaci jövedelem adóját lehet figyelembe venni az adókiegyenlítésnél, a munkajövedelem utáni adót ne keverjétek ide.
sztem hati átkötés párja lesz, bár nem látom a hati grafikont....