Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#455470 Waszeitung Előzmény: #455466

Írni akartam hogy kösd át 1212-re,de megelőztél a zárással...jah,idei hati így elég gáz uccsó nap.

Bux1212 is kezdi a hülyeséget a 350 pontos kt val ami tegnap előtt még 600 pont volt,grrrrr!

#455466 Hathor Előzmény: #455465

Én lezártam mindent most.

Asszony ütim a fejem, hogy érjek már rá karácsony előtt egy napot.

Jó volt ez így, bár amint látom -200as KT-nál lehetne ez még jobb is

Felhívtam KBC-t. Azt mondták ne petin zárjak, hanem webbrokeren, ott le tudtam zárni.

Erste rendben zárt szintén.

Kis karácsonyi ajándékom azért meglett, ahogy vártam.

Szép napot! Kellemes Ünnepeket!

Bux 1112ös témát lezártam idénre!

#455392 BudFox Előzmény: #455309

én is azthiszem hogy meg fogják még szivatni a befektetőket idén...ilyen háromszögelések a legnagyobb pénzdarálók a világon...nekem elég sok elment az ősszel...de még igy is szép nyereség volt...

2012 -ben ugyanez fog menni...:két nap esés után mindig annyira megijednek a politikusok hogy újabb és újabb világmegmentő ötletekkel fognak előjönni...

tehát vigyázni kell...minden szép esést azonnal le kell zárni és visszavonulni. ugyanez a rallyknál is...nagyobb emelkedés után azonnal kiszállni.... életveszélyes év lesz a következő

#455309 Frontin Előzmény: #455292

Nekem már van forgatókönyvem a további mozgást illetően, csak az a baj hogy nem is egy hanem rögtön kettő, így nem lesz egyszerű a választás. :-) Talán hagynom kéne had válasszon a piac, ha tökfej vagyok, általában rácseszés a vége. Egyébként én személy szerint nem fogom túlságosan megsiratni 1112-őt, inkább segítek megásni a gödrét jó mélyre.

#455292 BudFox Előzmény: #455285

ilyet mondtam volna ? :DD visszavonom :DDD

meg aztán....itt vagyunk egy nagy háromszög ékelődésében....ha valamerre kilépünk az nagy durranás lesz....má' csak nem fogunk lemaradni róla ? :-))

#455289 BudFox Előzmény: #455281

Hát ez van....de sebaj, éppen itt az új határidő..tiszta lappal lehet trédelni ide-oda :-))

#455285 Frontin Előzmény: #455279

Te is aztán megéred a pénzedet bakker. Ha jól emlékszem azt mondtad, hogy ha kifut 1112, akkor csak január közepén nyúlsz először 1212-höz. Függő vagy ecsém, csakúgy mint én. ;-)

#455281 Rozsdáskilincs Előzmény: #455270

Budfox!

Szerettem volna egy kellemes tréddel befejezni az évet. Ami végül is sikerült is csak hát kellemesebbre gondoltam:-) Igy zártam mindent jó ez igy! Ha meg figyelembe veszem hogy holnap még bejelentik nekem az új országnév IMF Angolszász Ország. Oszt elszállunk az égbe. Na igy nagyon nemkartam befejezni az uccsó trédet:-)

#455271 Frontin Előzmény: #455268

Meg majd a végén fel is raknak minket valszeg. 1212-ben szvsz decemberben lesz egy szép felkör, és csak utána lesz érdemes shortokat keresgélni.

#455259 Rozsdáskilincs Előzmény: #455252

Már azon gondolkodom hogy az idén nem nyitok. Idegeskedjen a tököm karácsonykor. Bár 1212 shotos szagu nálam újjabb fincsi shortsetup van kirajzolóban, ezt az ellentétet nemtudom hogy fogom megoldani:-) Lehet mini pakkal megtalálom a megoldást:-) Mindenki azt mondja 2012 nehéz év lesz szvsz nincs még vége a shortos időknek.