Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#455250 Rozsdáskilincs Előzmény: #455206

Zártam a pozikat elbúcsusztattam a BUX1112. Szép év volt sok örömöt és bosszuságot is kaptam tőle. Holnap szerettem volna zárni de már ma kikényszeritették az események.

Holnap péntek nem hinném hogy nyitok a szép és igéretes vadi új BUX1212-ben.

#455206 Frontin Előzmény: #455149

Na Otp 200 mindjárt meg is van, még egy sc kell az uccsó órában, és a 250 is meglesz.

#455183 Hathor Előzmény: #455160

Sziasztok!

Rohanok a városban, én felvagyok még full longra pakolva. Várom a céláramat.

Igen, csökkenő ék alapján nézem fel.

Jó adatok jöttek, kinti indexek megcsinálták a lefele kört, itthon még el sem kezdődött a vétel a papírokban, csak OTPben.

Napos háromszög aljáról pattantunk, innen a felfele érintést fogják az elemzők várni. Ráadásul dupla aljat is nézek a háromszögben..

Ha valaki nagy pakkot akar venni hívj Bud, át tudok adni holnapig, mert holnapig le kell zárnom. A kis visszateszt benne van most a nagy meghúzásra, kell is.

Üdv

#455160 Frontin Előzmény: #455149

Nem volt egy nagy ötlet, 15 ponttal följebb zártam is. Én nem nyitnék most shortot, ha Otp megindul, akkor 200-ig simán elmehet, és viszi magával hatit is.

Most nézem, hogy hati volt 700-nál is, ráadásul lefelé ékelődött a csatorna aljánál, várható volt a fölfele kitörés. Ezt nem sikerült megjátszani, mondtam hogy mindig akkor történnek a dolgok mikor nem vagyok gépnél. Brrrrr.....

#455149 BudFox Előzmény: #455113

nyitottam egy kis shortot én is....amit reggel tettem még be..most teljesült.... adjunk még rá vajon ?

Re: fd

#455023 BudFox Előzmény: #454779

ma nem tudok itt lenni..

viszont a tegnapi short lezárás miatt, és lezárások miatt longban maradtam..az most nyitóban elment 16.750 -en...30 pont nyereség .-))

most megnézem érdemes -e valamit csinálni ?

#454999 Előzmény: #454996

OFF: Flash11 felment, de a szerkeszt gomb továbbra is szöveg, a hozzászóló nevére egeret rátolva pedig továbbra sem ugrik fel az ablak :(

#454998 Frontin Előzmény: #454992

800 környékén zártam mindent, ma sajnos nem lesz időm figyelni, így meg nem merem itt hagyni. Pedig van esély rá, hogy megy még egy szépet ma felfelé.

#454996 Előzmény: #454959

OFF: Hoppá, nálam a stocklandyardon csinálja ezt, azaz nem ugranak fel a kis ablakok és tele van hibával minden... akkor ezek szerint nem a stockyn történt valami, és nem is az Operában, hanem valami frissítés túrt szét mindent?

Mai nappal levettem a li…

#454992 Fornit

Mai nappal levettem a listámról eme nemes instrumentumot.

#454987 Euroman Előzmény: #454986

köszi!!:) opera elindult, chrome sajna nem...régi chrome plus ment, de ez a cool novo nem..