Gondolkoztok, hogy mi lehet a fordulat oka??
Piaczárást követő kötelező közzétételem:
BUX shortot indítottam 16.00-kor...
Gondolkoztok, hogy mi lehet a fordulat oka??
Piaczárást követő kötelező közzétételem:
BUX shortot indítottam 16.00-kor...
De szép ez a részvénypiac...Ha nme az E-starom esik napi 2-3%-kal, akkor a Freesoftom van -20%-on...
:D
a mai nap mondását most olvastam:
"túl nagy, ahhoz a kalandvágyam, hogy külföldön éljek"
Fene tudja, maga az instrumentum már nem kereskedhető mert kifutott, nem tudom így kihat e a 1212-re....
bux shortom lezártam -kényszerből a határidő kifutása miatt...
Ez mekkora ****ség volt, hogy amint rögzítették az árfolyamot attól a pillanattól kezdve esett minden!!
Na mindegy, ha most lezártam és nem nyitok újat, akkor elvileg most jön a 10%-os zuhi...
Ott elég volt a 315 asszem az eurora automatikus átváltáshoz. További emelkedés már árfolyamnyereség lett volna, ellentétes a faktor természetével.
Hogy hogy az sem?? Az nem jött be... Mindig mondtam, hogy max 85-90%-os pontosságot vállalok...:-)
simán meglett volna a faktorhatás, ha a Random Capital-nal nem kellett volna várnom egy napot a határidős számla élesítéséhez...
Faktoriális gyengeség lépet fel.:)
Egy kis meghűlés, vagy valami komolyabb?
na érdekes, a BUX shortom most már nyerőben van... Már "csak" az Estarnak kellene dupláznia, vagy lassan most már inkább háromszoroznia hogy az is nyerő legyen...
Ne off-oljuk szét a topikot!
Másrészt a riportban minden egyes szóval egyetértek, tökéletesen látja a helyzetet, tehát remélem a saját cégével kapcsolatban is ugyanennyire tisztán látja a dolgokat akkor nem lesz gáz...
Lehet, hogy valóban inkább ő szív miattam...
Attól, hogy politikus lesz valakiből, még nem feltétlenül kell kurvává válnia.
A hozzászólásodból azt a következtetést vonom le, hogy alkalmasnak találnád valamilyen politikai pályára.
Mit is írt Illúzió kb egy hónapja a tulajdonosi átrendeződésről?
(feltételezett politikai pályára egy feltételezés)
Meglátjátok, ebből az emberből még miniszterelnök lesz!
:)
Te Mester! Emiatt a csávó miatt szívsz? :-)
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/11/soos_csaba_gazdasagi_haboru_folyik/