Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: fd

#454959 Euroman Előzmény: #454843

Jó reggelt!

elnézést az off-ért, de meg tudja valaki mondani az miért van, hogy a real-charts.com kis ablakai korábban szinte minden böngészőben megjelentek, most viszont nekem csak az explorerben (amit amúgy nem szeretek), a chrome-ban és az opera-ban nem...opera-ban tegnap még ment, semmit nem töröltem vagy telepítettem, ma meg nem...az oldalt behozza, de az ablakokat nem....ha vki válaszol, azt előre is megköszönöm!

#454774 BudFox Előzmény: #454768

hát azt nem zártam le a záróban..úgyhogy kevés longban maradtam :D ez van...most bezzeg tuti nem megy fel holnapra egy fillért sem.

Arany, olaj, részvény má…

#454767 kissat

Arany, olaj, részvény már hullik. Talán holnap kezd a kötvény is. Akkor majd lehet veszegetni.

#454762 rbbj11 Előzmény: #454759

mindent leölnek, főleg az eurót. Nem teljesen értem, meddig fog még esni DAX, mikor lassan éves mélyponton. Kész csoda, hogy ennyire is tartja magát a magyar tőzsde

#454743 Waszeitung Előzmény: #454741

No vettem kis hatit shortrázás után...éjen a hülyegyerek nap! :D

Délelőtt +100 pontos,most -100 pontos a kt,tényleg kell ide egy lapát megvágni vkit!

#454741 Frontin Előzmény: #454734

Én ígérem nem fogok. Egyébként én ha shortolnék magasabbról, akkor 700-750 között zárnám is őket, vagy legalábbis a javát.