Jó hír. Majd Petike elmagyarázza, hogy tulajdonképpen eleve ezt akarták. De persze ez nem olyan, mint amilyet Gyurcsányék hoztak.
Jó hír. Majd Petike elmagyarázza, hogy tulajdonképpen eleve ezt akarták. De persze ez nem olyan, mint amilyet Gyurcsányék hoztak.
Köszönöm, nekem is jönnek az árfolyamok. Mondtam, hogy érdemes lesz a nyitás körül fenékhalászni.
Ékedet nem láttuk. Napos szimetrikus háromszöget mutattál.
Hazai piacunk elvált nyugattól. Látszik eladó nincs ezen a szinten, ha holnap elkezd elmelkedni nyugat, akkor SC lesz itt.
A napos szimetrikus háromszögben a háromszög alján vagyunk. A 14700ról jött emelkedés 38.2es korrekciós szintje felett. A szimetrikus háromszögben mehet a szűkülés tovább. Amennyiben kiesünk a szimetrikus háromszögből, akkor lehet olyan dolgokban gondolkodni, amin gondolkodsz most.
Az órás ékekhez nem értek. A tőzsdéhez sem. De a tegnapi záróértékek és az aktuális határidős értékek alapján képes vagyok becslést adni a nyitóra. Még rajzolni sem kell hozzá.
Most már közelebb vagyunk egy mínusz fél százalék körüli DAX nyitóhoz.
Jó reggelt!
Mintha csak a saját rajzaimat látnám ,-)
Dax ugyanott van mint zárónkkor.
USA lejjebb van, futik reggel plusszosak ici picit a tegnapi esés után.
Semleges nyitókat várok én is.
Ázsia khúzta úgy a napot, hogy közben esett este USA, erre csináltak egy nulla körüli, picit alatti zárót.
Ma lehetne egy doji naposon mindenhol, holnap emelkedés.
Ha kérhetem ,-)
A Fed úgy döntött, hogy előszedi a sz*ros palacsintákat a szőnyeg alól és betolja a karácsonyfa alá. A jenki speki gyerekek kissé elkeseredtek a váratlan ajándéktól, estek is az indexek rendesen. Az ázsiai gyerkőcök sem voltak túlságosan vidámak, pedig ők még ki sem csomagolták a saját csomagjaikat. Majd akkor fognak csak igazán elkámpicsorodni!
Úgy néz ki, hogy Európa egy százalék körüli mínusszal kezd. Szerintem rövid tökölődés után azért elindulnak felfele. Tegnap az OTP-re és a BUX hatikra nagyon vigyáztak, a MOL-ra kevésbé. Ha kint elkezdődik egy emelkedés, mi is mehetünk felfele. Úgyhogy a nyitó utáni tökölődés leszórásait érdemes lesz lehalászni, délután vagy holnap jó lehet a korai fogás. Hosszabb időtávra egyelőre nem érdemes tervezni, folytatódik az őrült ráncigálás. Hogy meddig, az kérdéses. Európa beteg, nem fog meghalni, de igen hosszú lesz a lábadozás.
A kerályi udvarban nagy a csend, ez bizony örvendetes. Remélem, a háttérben folyik a csendes ortodox munka. Ez kell most, mert a bekattant hitelminősítők megint végig akarják korbácsolni a fél Európát. Egyszer azért már valaki tényleg s*ggbe rúghatná őket.
én VIX-et shortolnám már egy ideje, azt hittem, lesz egy ránagtós EU csúcs után egy egyértelmű belépő az ünnepek közeledtével.
De Istenért sem jön össze olyan együttállás, amibe szívesen belépnék. Mondjuk annál még mindig sokkal jobban áll, mint amit vettem helyette....megint jól kitömtek First Solarral, mert a megindulásába belevettem bután, és megint full fals kitörési kísérlet lett belőle, és nagyon durván víz alá nyomták pár nap alatt.
"Éppen most közölték az E-Star szektások, hogy tök hülye vagyok a tőzsdéhez. "
Csak ne csüggedjen, hajrá! hagyjuk a hitvitákat másra...! :)
"tökéletesen bejött"
Ez jó. Éppen most közölték az E-Star szektások, hogy tök hülye vagyok a tőzsdéhez.
Egyébként annyi jött be, hogy örült módon rángatják a piacokat. Lekereskedni én sem tudtam profi módon a jóslatot.
A holnapi esés még reggelig változhat, bár több mint esélyes.
Sajnos csak részben. Pár BUX longot zártam és adtam el az OTP-ből is valamennyit, de zárás előtt vissza is is vettem őket, mert feltűnően vigyáztak rájuk. Ekkora jenki hasasra nem számítottam. Érdekes lesz a holnapi nap. Őrült fel-le ráncigálás folyik a piacokon.
Lupin úr, remélem megjátszotta a legutóbbi jóslatát, tökéletesen bejött!
(Holnapi esés legalábbis igen esélyes....)
az u a költségvetési hiány finanszírozása a gyenge dollárral jár együtt
úgyhogy nem érdeke az 1:1
usa ládabozik, a kijövő javulgató funda adatokra alapozva látom,már amennyire ezek a valós helyzetet tükrözik
"... az Európai Unió elkésett a problémákra adott reakcióikkal. „Elkéstek mind a válság kialakulásának megakadályozásában, mind a válság kezelésében, és most, ahogy korábban is fogalmaztam, túl vagyunk azon a kritikus ponton, ahol már politikai döntésekkel ezt a válságot lehetne kontrollálni” – tette hozzá Sarkadi-Szabó Kornél."
Na ez az, ami igazán nagy baj! No de mivel lehet esetleg kontrollálni?
"meg különben is, szerinted az ország hány %-a él havi 500ból?"
felső 100 000? Nem tudom.
A kockázat abban van, hogy hol áll a TL 6 hónap múlva. Mert ha az is romlik 10 százalékot, akkor nem nagy bolt az egész.