Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#454386 Borska

valóban egy irányba mutatnak,éles látás volt észrevenni,én igy ítélem meg a jelen helyzetet fundamenta alapján. Trédernek kéne lenni :) ez jóóóó , több mint 10 éve foglalkozom a töke és pénzpiacokkal :) forex,indexek,áruk, szeretem az effajta megnyilvánulásokat,sokat sejtető okos hozzászólások .... öröm volt olvasni

#454382 Fornit Előzmény: #454361

Évi 10% pl:

Bankbetét, Türkye Garanti Bank, Törökország

6 hónap, min 500.000TL kamat10%

Persze ki tudja meddig tartja ezt a szintet...

#454361 Sezlonrugo Előzmény: #454322

" akkor többet már nem kell dogoznia... "

Elvileg miért ne? Nem tudom lehet- e tartósan mondjuk évi 10%-ot keresni, én nem tudok, de ha valaki igen, akkor csak a havi bruttó elvárt jövedelmet kell 120-szal felszorozni és meg is van a szükséges tőke mérete. Tehát mondjuk havi 500 bruttóhoz 60 misi tőke kell. Ja, és a 10%-ot úgy megkeresni, hogy közben a tőke ne nagyon legyen veszélyben, mert még a végén el kell menni dolgozni.

#454339 Arsene Lupin Előzmény: #454337

"Arra, hogy a hitelminősítőik Európába tolják át a ****t? "

Ez a lézerpontosságú szakmai megfogalmazás.

#454337 Balázs István Előzmény: #454317

"USA lábadozik" hát ezt mire alapozod? Arra, hogy a hitelminősítőik Európába tolják át a ****t? Nincs ez még lefutva kérem!

#454322 Borska

illeteve :" akkor többet már nem kell dogoznia... " aki a tőzsdéből akar csúnyán meggazdagodni, és ráadásul gyorsan robbanékonyan :) nyugodtan hagyja is abba,számomra max kiegészitő bevétel,már amikor nem visz,de hogy ne kelljen többet dolgozni :) nekem ez mosolyogtató, bár tuti vannak ilyenek is,én nem ismerek egyet sem

#454317 Borska

Véleményem szerint paritásig fog menni,a makroviszony alapján indokolt lenne,USA lábadozik ,EU beteg,dollár prés elvileg kifutott,több tényező befolyásolja de szerintem elérhető a paritás akár fél ,háromnegyed év viszonylatában is,persze időről beszélni bodorság mikor egy egy elszólás,érdekszféra tevékenysége komoly elmozdulásokat tud okozni,de szerintem ez a folyamat paritásig fog tartani.Ami a pénzt illeti,pontosan igy van ,én magam részéről kézpénzes valutaváltással eur,usd huf ellenében és a maradék huf pénzpiaci alapban hati short fedezetéül készülök a paritásra, stratégia kérdése csupán, de aki fedezetek és biztosítások nélkül az egész vagyonát egy ilyen tézisre teszi fel az vakmerő,főképp ha túlzott és nem kezelt tőkeáttételt használ.Szerintem ez a fő irány eur/huf long -- usd/huf long -- eur/usd short -- hati short

de ebbe belepiszkálhatnak magasabb erők,eddig én igy látom

#454294 exmnbs1

azért ne vedd kp-nek hogy ha esik 1%-ot akkor fog még 20-at

#454275 rbbj11 Előzmény: #454260

paritásig, de nem jelentős korrekció nélkül.... 1,23 nagyon erős támasz, környékén tuti elidőz sztem egy darabig. Engem most az érdekel, h. a köv. 1 hónapban vajon korrekció nélkül esik mint a kő 1,23-ig?

#454260 Borska Előzmény: #454257

paritásig megy :) ott harc,mélabú,depresszió,félévi vagy több tőkepiaci állóvíz,majd lassú javulás,az én forgatókönyvem szerint

durva euro kivégzés van,…

#454257 rbbj11

durva euro kivégzés van, meg se áll 1,23-ig?

Re: Huzavona

#454101 rbbj11 Előzmény: #454099

ha nagyon jó adatok jönnének, egy SC is benne van a pakliban, mert látszik, hogy nagyon nagy az eladói nyomás, amiben szerepe kell legyen short állománynak is

Re: Huzavona

#454099 Arsene Lupin Előzmény: #454030

meglepően jó német sentiment adatok jöttek ki. Ha ehhez még a jenki adatok is jók lesznek, összejöhet egy tisztességes technikai korrekció felfele. A rally azért kevésbé esélyes.

Re: Sarkozy már készíti a franciákat a leminősítésre

#454076 Arsene Lupin Előzmény: #454074

"Sztem a kínaiak problémái messze nincsenek beárazva, EU problémái meg már túl vannak árazva."

Kínát még a jenki financial gang sem meri piszkálni, a minősítők is csak nyalnak. Úgyhogy nagyon nem lesz beárazva, majd durran egy nagyot.

#454074 rbbj11 Előzmény: #454069

ez már-már inkább egy minipánik, főleg a pü-i szektorban.

Sztem kezdenek egyes bankokat értéken alul árazni, pl. BAC-ot. De a német bankszektorban is borzalmasan pesszimista árazások vannak, lassan ott tartunk, hogy beáraznak a részvénypiacok teljes EU felbomlást is.

Csak azok a szektorok menetelnek (pl. gépjárműipar), amiben érintetlen sikersztorit látnak Kína révén. Sztem a kínaiak problémái messze nincsenek beárazva, EU problémái meg már túl vannak árazva.

Minden esetre nagyon érdekes, mert teljes átrendőződés van már évek óta a szektorok közt, ami kicsúcsosodni látszik.

#454069 Arsene Lupin Előzmény: #454068

Baromi nagy feszültség van a piacokon. Délután jó jenki adatokat várok, az hozhat egy kis temporális örömködést.

#454068 rbbj11 Előzmény: #454065

nagyon csúnyán indul ez a nap, eurusd-ben. Azonnal megszórták a legkisebb emelkedést. Az eddig is alulteljesítő szektorok már éves mélypont közelében.