kinnt az 1250 -et támadják az SP -ben azért megy a harc...ha nem tud fölé kerülni akkor szerintem estére visszaesik.
kinnt az 1250 -et támadják az SP -ben azért megy a harc...ha nem tud fölé kerülni akkor szerintem estére visszaesik.
ja, én a mai adatokról beszéltem...0.2 % os csak az emelkedés az eladásoknál
és a mostani adat...még egy piros, és egy semleges... na ezt is megveszik az biztos.legalábbis 17:00 óráig..aztán majd lenyugszanak
Kinőttél már a gyerekkorból, Te! ;-)
Csak furcsállom hogy máskor mennyire körültekintő vagy, ma meg rávetődsz egy eléggé bizonytalan dologra. Komolyabb támasz csak nagyon messze van, mihez lövöd be a stoppod? Vagy ilyesmivel nem operálsz? Félre ne érts, nem akarlak elbizonytalanítani, csak kíváncsi vagyok.
Olaj 101dollár fölött,
Arany fel,
futik fel
EUR/HUF 302re erősített.
BUX esik :D
Na indítsák már el.. vagy essen a kinti piac, hogy tudjunk emelkedni.
Nem volt vacak. Jó volt, de még jobbat vártak. Mondjuk én is.
Longomat kistoppolták,nem hagytam túl bőre...de ettől az idióta viselkedéstől kivagyok,tegnap mkit bevágtak,csak bet hősködött,ma fordítva van...ennek így tényleg mi értelme van? Végét ha meghúzzák nálunk felfelé akkor tényleg kileszek..ha lemegyünk akkor meg azért!
hihetetlen hogy a vacak adatokat is megveszik ma kinnt ? mert "mindenképpen vissza kell emelkedni a tengapi után" ?
Még vettem 17000en 10et.
Van oka.. kell a karácsonyi ajándék nyereményként saját magamnak ,-)
na meg -1%on van bux.. csak nem lehetünk ennyire bénák egy 0.7%os USA napon
OTP -t elégsz nap nagyon sunyin adják..MOL is.... de OTP -t sunyibban.
Nagyon bátor vagy ma, nem szoktál ennyire bevállalós lenni. Valami oka van tán?
még várok..megy ez lejjebb is...aztán zárok..majd szólok előtte
Ha amcsik megindulnának fölfelé, akkor még meglehet menteni a helyzetet a longosoknak, de ehhez innen gyorsan vissza kellene húzni, mert egyelőre lefelé próbál megindulni a bux az emelkedő hsz-ből.
Még azért vettem 10kontit 16.950en
most kivárok, USA nyitást megvárjuk
A Mol most már sokadszor fut neki ennek a 800-as támasznak, kiváncsi vagyok megint tud e pattanni.
Én vettem megint 20kontit 17010en. Necces az ügy chartilag, de még reménykedünk ,-)
Aki bízik az emelkedésben, és mer egy kicsit nagyobbat kockáztatni, annak talán meg lehet próbálkozni a vétellel. Magam részéről kihagyom inkább.
Molly,Oti támaszközelben,szval itt a remek alkalom...
Ha emelkedni akar ma még a magyar piac, akkor innen pattannia kell sürgősen fölfelé.
Tegnap -3% daxli ellenére is tartottak bennünket,ma is próbáltak felrángatin,most meg végelgyengülünk...sosem fogom megérteni brokijainkat.