"végigvettük a 2500-12400-as emelkedést."
Egy bennfentes nem vesz végig egy teljes emelkedést. Az alján kapja ki a könyvet, hiszen ő tudja előre a bennfentes híreket. Az átlag speki vette végig, és átlagosan úgy 7500 körül lehet beragadva.
"végigvettük a 2500-12400-as emelkedést."
Egy bennfentes nem vesz végig egy teljes emelkedést. Az alján kapja ki a könyvet, hiszen ő tudja előre a bennfentes híreket. Az átlag speki vette végig, és átlagosan úgy 7500 körül lehet beragadva.
"Tudja, elkezdődött a centi-vágás, amikor a magukfajták összes gennyes funda-sugalmazása összeomlik, s kereshetnek új érveket, amivel savazhatják a tőzsde eddigi, s közeljövőbeni legsikeresebb cégét...."
Ha ennyire biztos a dolgában, akkor miért idegesíti, ha valaki furcsának találja ezt a nagy hirtelen jött és nyilván nem ingyenes image-építést. Üljön a pakkján, mint egy indiai fakír, és várjon az igazság pillanatára.
Tényleg nem értem, ha annyira bennfentes, akkor mit kavar a fórumokon? Minek fényezi a céget, ha már úgyis minden tuti.
nekem csak egy kérdésem van: "a tőzsde eddigi, s közeljövőbeni legsikeresebb cégét...." - ez tény?
Látom, bizonyos dolgok marhára zavarják magát: a tények. Pedig jobb, ha megbarátkozik velük, mert ez a tőzsde, itt a magukféle félrebeszélés eredményeivel hamar szembesülhetnek.
Az, hogy kamu illetve bennfentes-e, az jobb, ha szintén a tények döntik el. Maga még régen a 30 Ft-os OTP day-tradejeivel büszkélkedett, amikor itt már egy páran felfigyeltünk a cégre, s végigvettük a 2500-12400-as emelkedést.
Akkor sem tűntem el, amikor megfeleződött az árfolyam.
Soha nem adtam olyan fundamentális tanácsot, ami később ne jött volna be. Az árfolyam alakulást illetően az elmúlt félévben tévedtem, de sem rosszindulat, sem hátsó szándék nem vezetett ebben...Ezt szerencsére rengeteg fórumtag privát-levelei visszaigazolták...
Az, hogy milyenek a cég kilátásai, szerencsére nem a magukfajta rosszindulatú-megkeseredettektől függ....Tudja, elkezdődött a centi-vágás, amikor a magukfajták összes gennyes funda-sugalmazása összeomlik, s kereshetnek új érveket, amivel savazhatják a tőzsde eddigi, s közeljövőbeni legsikeresebb cégét....
Tudja, mi a legszomorúbb a fentiekben? Hogy tények, ezek meg baromira szokták magát idegesíteni....
valóban elterjedt nézet, sajnos én is gyakran azonosulok vele, pedig ez nem az igazság.
Mindenhol vannak kicsinyes és nagyot alkotó emberek is, meg minden másfajta is. Van nálunk is sikeres, profi cég és személy is bőven. Lakossághoz képest nem kevesebb, mint a majdnem 300 milliós USA-ban
Ezek sajnos tények, amivel nap mint nap szembesülni lehet. Nem muszáj, lehet "hajrá Magyarozni" , vannak akik ezzel letudják a szembenézést a szomorú igazsággal, ehhez joga van mindenkinek.
nem feltétlen. Ezt a listát nem olvassa sok ember, de a nyilatkozó főnököt, akinek a megjelenése láttán tudat alatt is Jobs-ra asszociál, mindenki láthatja az interjúkban.
igen, pl. buxer, aztán a csirkeólas történet óta szép lassan el is tűnt....pedig hányszor előadta, hogy mindenki feleslegesen pánikol és ő már ezer éve tőzsdézik, tudja mi a dörgés a cégnél, és 200 lesz a phyl...persze 200 még a nyolcadolások előtt
ebben benne van First Solar, HPQ, Commerzbank stb is, aztán esnek a részvényáraik, mint disznó a jégen. Szóval kb. semmit nem jelent ez a lista
és akkor most láttuk tőled a lista újabb tagját: negatív hozzáállás és ön,magunk ócsárolása :) Hisz Hungaricumnak tartod ezeket a negatív tulajdonságokat
A hidegvérem a régi. Én csak a kamu bennfentes dumára hívtam fel a figyelmet. Amúgy azzal, hogy engem kóstolgat, a cég kilátásai még nem lesznek jobbak.
Persze, hogy változik. De semmi esetre sem rosszabb, mintha az elején mindent kifizettek volna....
Na, mintha kezdené elveszteni legendásnak gondolt hidevérét, Lupin, csak nem az elevenébe tapostak? Pedig azt hittem, ez a modoroskodó, magázó magatartás csak egy megkeseredett, de tapasztalt úriembert takar. Közben pedig csak álcája egy szerencsétlen, sikertelen, mindenhol lehúzott, mindig csak utólag okos tőzsdés niemand-nak.....
"Azt meg honnan tudja, hogy a stylist-ok órákat dolgoztak?"
Azt írtam, hogy sokat, nem azt, hogy órákat.
Egyébként Ön játssza itt a bennfentest, pedig lehet, hogy csak egy beragadt speki. Ha olyan bazi nagy bennfentes, hogy még a hóágyukat is tudja, szóljon nekik, hogy frissítsék a honlapjukat.
Egyébként ezt a bennfentes dumát sokan eljátszották a Phylnél is annak idején.
Tényleg borzasztó! Én alig aludtam valamit...
Egyébiránt ezeken a fórumokon választ lehet kapni a nagy kérdésre, miért tartunk ott , ahol tartunk.
Fontoskodás, irigység, rosszindulat, kicsinyesség. A fenti tulajdonságokat némi képzavarral élve be lehetne jegyezni Hungaricumnak.
Jaj, jajj Lupin, már megint tényekkel próbál vitatkozni....
Azt meg honnan tudja, hogy a stylist-ok órákat dolgoztak? Ja, mert, hogy maga mondja, oszt akkor úgy van oszt punktum.....
Ennél még a bőrkanapés-grabós eszmefuttatása után is többet vártam magától....Látja, milyen jó érzés, amikor felkészületlenül dobálózik, aztán valaki szembesíti a tényekkel? erre csak annyit tudott kipréselni magából, hogy "ugyan már, ne bennfenteskedjen"....
Szerintem maradjon az OTP DT-eknél, az jobban megy magának. Legalább is ott nehéz kézzelfogható tényekkel szembesíteni....
Kényszerlikvidálhatnak, ha nincs fedezeted...
De gondolom annyi mindig lesz, amennyit akkor kellene betolni, ha 1 Ft-ra esne az árfolyam...
Többet azonban akkor sem kell betolni, mintha kifizették volna a papírokat....