Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Formerplayer Előzmény: #454164

Látom, bizonyos dolgok marhára zavarják magát: a tények. Pedig jobb, ha megbarátkozik velük, mert ez a tőzsde, itt a magukféle félrebeszélés eredményeivel hamar szembesülhetnek.

Az, hogy kamu illetve bennfentes-e, az jobb, ha szintén a tények döntik el. Maga még régen a 30 Ft-os OTP day-tradejeivel büszkélkedett, amikor itt már egy páran felfigyeltünk a cégre, s végigvettük a 2500-12400-as emelkedést.

Akkor sem tűntem el, amikor megfeleződött az árfolyam.

Soha nem adtam olyan fundamentális tanácsot, ami később ne jött volna be. Az árfolyam alakulást illetően az elmúlt félévben tévedtem, de sem rosszindulat, sem hátsó szándék nem vezetett ebben...Ezt szerencsére rengeteg fórumtag privát-levelei visszaigazolták...

Az, hogy milyenek a cég kilátásai, szerencsére nem a magukfajta rosszindulatú-megkeseredettektől függ....Tudja, elkezdődött a centi-vágás, amikor a magukfajták összes gennyes funda-sugalmazása összeomlik, s kereshetnek új érveket, amivel savazhatják a tőzsde eddigi, s közeljövőbeni legsikeresebb cégét....

Tudja, mi a legszomorúbb a fentiekben? Hogy tények, ezek meg baromira szokták magát idegesíteni....