Szűkülünk, lassan indulás lesz v.merre.
merre zársz Bud? Ha veszel lehet összejátszhatunk majd.. de feljebb csak!
Otp-t egyelőre veszik, igaz adják is rendesen annak akinek kell, kiváncsi vagyok ki kerekedik felül nap végére. Mol nagyon sunyít, elképzelhető hogy ma is felpofozzák nap végére. Majd az amik megmutatják mi a tánc mára.
igen...de mindenképpen zárok ma.... már csak zárogatok..
Megértem..tegnap tartották a piacot,ma pedig lengedezünk a levegőben amerre a szél fúj,talán jobb is lenne idénre ezt hagyni már.Otiba szépen beleadogatnak...
Talán ha délután jó adatok jönnek amcsiktól, lehetne egy meglódulás. Részemről azt hiszem kihagyom, nem nyúlok már a 1112-höz.
Hathor vagy akár Bud is komoly Sc-t generálhatna azzal a pár száz kontival ezen a csenevész piacon :D
tegnap nem estünk mikor esni kellett volna...de legalább mikor ma kinnt emelkednek nem emelkedünk velük :DD
Bátor vagy ezzel a longgal, bár akár be is jöhet. Én itt nem mernék nyitni, nagyon két esélyes a dolog itt még. Ha a 150 átcsapja, akkor szerintem pár száz pont benne lehet. Azonban ha lefordulna, akkor a másik irányban ugyanannyi legalább. Talán bízhatsz abban, hogy kifutáshoz közeledve fölfelé próbálják erőltetni. Nekem csak az az egy bajom a longgal, hogy nem igazán látom mi húzná magával az indexet. Otp-ben nem látok nagy fantáziát, talán felszúrhat 150-200 közé. Talán a Mol lehet a kulcs, ha azt sikerülne meglódítaniuk fölfelé, akkor...
Lehetne valami ilyesmi óráson.
Megvolt az elliott, az tegnap lezárva, mint formáció, meg mint pozició is.
Most ahogy Te is jelezted emelkedő háromszög látható utána. Bízom benne, hogy elindul egy új hullám fel, vagy legalább a háromszög célárát teljesíti.
Olyan ez a bux mint vmi halálos beteg,elektrosokk,injekció,infúzió...kap mindent,de csak ideig óráig segít..
Sc nélkül nem élhetünk úgy tűnik! :D