Boldog Karácsonyt az összes kis-közepes-nagy Keg befektetőnek!!! Jövőre a mi évünk lesz,meglátjátok :))) Legfőképp sok szeretetet!
Boldog Karácsonyt az összes kis-közepes-nagy Keg befektetőnek!!! Jövőre a mi évünk lesz,meglátjátok :))) Legfőképp sok szeretetet!
nincs jelentősége....
karácsony jön, idén már nem kereskedik vele senki...
és aztán meg minden emelkedést lezúztak eddig, és a közgyűlés sem olyan fontos, mint amennyire annak tűnt elsőre....
szóval felejtős....
Csak jelzem,hogy a chartja felfelé mutat :)
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/rekordszintre_dragult_a_palackos_gaz.505183.html
ez sem a szebb jövőt vetíti előre
Szépen megtartotta a 60-at a papír,eladók kevesen vannak,mert kicsi volt a forgalma,venni nyilván mindenki 60 alatt akar.Idén már nincs idő,de jövőre karban lesz tartva az árfolyama. (Action Team)
Nagyon durva,a két grafikon tök hasonló,csak más tartományban.Az igaz,hogy az OTP-vel nem sokat kockáztat az ember,de a kispapíroknál (keg,phylaxia) pár forintos eltérés 10-20-30% elmozdulást jelent.Pl: a Keg az elmúlt hetekben 50-72 között mozgott!
http://stooq.com/q/?s=phylaxia.hu&d=20111209&c=1y&t=l&a=ln&b=0&r=keg.hu
a két szerencsétlen apport tömeg együtt mozog
közkéz 100% ))
Én is nézem néha, mennyien kereskednek ilyen selejt papírokkal. Komolyan nem értem. Látom, akinek van, az is max 100%-ot vár tőle. Akkor inkább OTP, az is lesz éven belül 6000, és legalább kevésbé valószínű a kivezetése...
Humet 2.
;)
Igazán jövőre fog beérni a papír,majd meglátjátok.Az idén szerintem újra lejöhet 50-ig,de az megfogja és onnan újra nagy vételek indulnak.Ha újra felmegy 67 fölé (harmadik hullám),az már 80-90 fölé hozhatja.Szerintem jövőre eléri a 100 ft-ot.Jövőre lesznek hírek és limites napok:)))!Optimistább céláram 120-150 ft egy éven belül.
nem kell az álmodozás... elég, ha stabilan megtartja a 64-et. Fontosabb dolgok készülődnek, mint az árfolyam.... nekem legalábbis úgy tűnik.... és ez nem biztos, hogy számunkra első ránézésre pozitív...
re.: bennfentesek csatája...
Lehet,hogy ma 74 ft-on zár.:)))
Feri, ez hétfői írás, tegnap erről ment a duma, és annyi történt, hogy 500 ft-ot feláldozva én ma kértem egy 72órás elérhetőséget a napi gazdi cikkeihez, és bemásoltam nektek, mindenkinek akit illet... újdonságot nem tartalmazott a cikk, max annyit, hogy végre nem csak mi mondjuk mi történt, hanem egy illetékes, egykori bennfentes....
Ez elszállt...
Remélem, hogy nem lesz összeborulás... ideje lenne példát mutatni, hogy nem lehet büntetlenül lehúzni embereket a bét-en... még, ha bukom is a pénzem jelentős részét... legalább mások ne járjanak így... Visonkánál már "mi nyertünk" ellenük... és ez vhol már egy kis elégtétel az elmúlt 5 évért...
Köszi a cikket!
Ez szép...., egyre nagyobb az esélye, hogy kiborul a bili.
Ráadásul tudod ki Steier egyik jogásza? :D
Szóval ha akarják, rendesen meg lehetne keverni a kakit. Kérdés, hogy pénzzel megfizethető-e a hallgatásuk vagy a becsületük többet ér-e.
Kíváncsian várom a fejleményeket...
Köszi a cikket!
Ez szép...., egyre nagyobb az esélye, hogy kiborul a bili.
Ráadásul tudod ki Steier egyik jogásza? :D
Szóval ha akarják, rendesen meg lehetne keverni a kakit. Kérdés, hogy pénzzel megfizethető-e a hallgatásuk vagy a becsületük többet ér-e.
Kíváncsian várom a fejleményeket...