Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Karácsony

#458723 úttakarító

Boldog Karácsonyt az összes kis-közepes-nagy Keg befektetőnek!!! Jövőre a mi évünk lesz,meglátjátok :))) Legfőképp sok szeretetet!

Re: KEG RALLY!!!

#456711 Zotya32 Előzmény: #456701

nincs jelentősége....

karácsony jön, idén már nem kereskedik vele senki...

és aztán meg minden emelkedést lezúztak eddig, és a közgyűlés sem olyan fontos, mint amennyire annak tűnt elsőre....

szóval felejtős....

KEG RALLY!!!

#453985 úttakarító

Szépen megtartotta a 60-at a papír,eladók kevesen vannak,mert kicsi volt a forgalma,venni nyilván mindenki 60 alatt akar.Idén már nincs idő,de jövőre karban lesz tartva az árfolyama. (Action Team)

KEG RALLY!!!

#453616 úttakarító

Nagyon durva,a két grafikon tök hasonló,csak más tartományban.Az igaz,hogy az OTP-vel nem sokat kockáztat az ember,de a kispapíroknál (keg,phylaxia) pár forintos eltérés 10-20-30% elmozdulást jelent.Pl: a Keg az elmúlt hetekben 50-72 között mozgott!

#453532 Ricsi Előzmény: #453531

Én is nézem néha, mennyien kereskednek ilyen selejt papírokkal. Komolyan nem értem. Látom, akinek van, az is max 100%-ot vár tőle. Akkor inkább OTP, az is lesz éven belül 6000, és legalább kevésbé valószínű a kivezetése...

KEG RALLY!!!

#453530 úttakarító

Igazán jövőre fog beérni a papír,majd meglátjátok.Az idén szerintem újra lejöhet 50-ig,de az megfogja és onnan újra nagy vételek indulnak.Ha újra felmegy 67 fölé (harmadik hullám),az már 80-90 fölé hozhatja.Szerintem jövőre eléri a 100 ft-ot.Jövőre lesznek hírek és limites napok:)))!Optimistább céláram 120-150 ft egy éven belül.

#452816 Zotya32 Előzmény: #452810

nem kell az álmodozás... elég, ha stabilan megtartja a 64-et. Fontosabb dolgok készülődnek, mint az árfolyam.... nekem legalábbis úgy tűnik.... és ez nem biztos, hogy számunkra első ránézésre pozitív...

re.: bennfentesek csatája...

Re: a cikk dec.6.

#452790 Zotya32 Előzmény: #452787

Feri, ez hétfői írás, tegnap erről ment a duma, és annyi történt, hogy 500 ft-ot feláldozva én ma kértem egy 72órás elérhetőséget a napi gazdi cikkeihez, és bemásoltam nektek, mindenkinek akit illet... újdonságot nem tartalmazott a cikk, max annyit, hogy végre nem csak mi mondjuk mi történt, hanem egy illetékes, egykori bennfentes....

#452618 Zotya32 Előzmény: #452610

Remélem, hogy nem lesz összeborulás... ideje lenne példát mutatni, hogy nem lehet büntetlenül lehúzni embereket a bét-en... még, ha bukom is a pénzem jelentős részét... legalább mások ne járjanak így... Visonkánál már "mi nyertünk" ellenük... és ez vhol már egy kis elégtétel az elmúlt 5 évért...

#452613 Sly-- Előzmény: #452548

Köszi a cikket!

Ez szép...., egyre nagyobb az esélye, hogy kiborul a bili.

Ráadásul tudod ki Steier egyik jogásza? :D

Szóval ha akarják, rendesen meg lehetne keverni a kakit. Kérdés, hogy pénzzel megfizethető-e a hallgatásuk vagy a becsületük többet ér-e.

Kíváncsian várom a fejleményeket...

#452610 Sly-- Előzmény: #452548

Köszi a cikket!

Ez szép...., egyre nagyobb az esélye, hogy kiborul a bili.

Ráadásul tudod ki Steier egyik jogásza? :D

Szóval ha akarják, rendesen meg lehetne keverni a kakit. Kérdés, hogy pénzzel megfizethető-e a hallgatásuk vagy a becsületük többet ér-e.

Kíváncsian várom a fejleményeket...