http://bet.hu/newkibdata/108279682/E_Star_saj_t_r_szv_ny_hat_rid_s__tk_t_s_2011._09._14.pdf
Ha az elkövetkező döntő jelentőségű időszak nem úgy sikerülne ahogy azt Soós úr eltervezte, akkor nem biztos, hogy Kassai maradhat a cégnél, ezért kár lenne most az ő image-t is felépíteni.
Meg hülyén is nézne ki, ha nem a főnök szerepelne a sajtóban...
Az opciót meg gondolom meghosszabbítják, mert így nem működik.
Legfeljebb Makra kap még egy kis opciós díjat...
* Soós Csaba úrnak amerikai típusú vételi joga van Makra József úr 7,27%-os részvénycsomagjára 2011 december 31-ig, 7500 forintos vételi árfolyamon.
e-star.hu
A szektás testvériség? :)
Szerintem még decemberben megtudjuk mi lesz a pakkal. Az is lehet, hogy semmi, mert Makra inkább megtartja. Vagy felajánlja másnak. Vannak pénzes emberek dögivel. Csak mi vagyunk csóringerek.
Kicsit úgy tűnik nekem, mintha most pihenő időszak lenne, amikor "ráér" az ember image építésre..a megszaporodott szereplés és "lobbizás" erre enged következtetni...ellenben a cég profilja, illetve "csúcsideje" pont hogy a téli időszakban van...ezért nem értem annyira. Lehet, ez csak a folyamatban lévő célok - hitel, tőke megszerzés - eredményéig történő "űrkitöltésre" szolgál... megint csak megy a találgatás, aztán majd a tényeket lehet elemezni az árfolyam tekintetében.
Bár kérdeztem már, (meg azt hiszem Bendegúz testvérünk is) de mi lehet a Makra féle pakkal, ha nem Soós-hoz kerül? Csütörtökig van opciós joga bőrön ülő fiatalembernek.
Egy primadonna elég színpadon.
Kassai új fiú még, és nagy valószínűséggel nem is innen megy majd nyugdíjba.
Hozzám Eric Schmidt állt közelebb, de ő is csak volt CEO. Csak azért kérdeztem rá udvariasan, mert Kassairól mostanában nincs annyi cikk és nem tudom, hogy az is annyira mesterkélt-e (mármint szerinted), de nekem nem tünik annak. Kassai egy szerényebbnek tünő ember.
Szerintem a Weber Shandwick megbirkózik az elnök és főtulajdonos profilírozásával is.
A CEO jelentése magyarul elnök-vezérigazgató.
http://www.rovidites.hu/index.php?action=rovid&id=39175&keresettrov=CEO
Obama is CEO, Steve Jobs is CEO volt.
mert mohóak lettek. Akviráltak, fejlesztettek, mindenre költöttek. Lehet ezért bérelnek lobbistát.
Ebben biztosan igazad van, csak a példa kedvéért (ha már felmerült) engem is érdekelt volna, hogy Buffet vajon venné-e a céget, ha kizárólag a képlet alapján dönt és hall róla.
Én azt olvastam, hogy több projektjük is forráshiány miatt akadozik.
A cég saját honlapja nincs frissítve:
pénzt már összeszedték tavasszal, most megy a brand építés szerintem.
Igazgatóság SOÓS Csaba (elnök), KASSAI Ákos, dr. MOLNOS Dániel, Jacek Piotr KRAWCYK, prof. dr. sc. Konrad WETZKER, Maximilian N. TELEKI, George E. PATAKI, LANTOS Lajos Csaba
Vállalatvezetés KASSAI Ákos vezérigazgató
Felügyelőbizottság Dr. VERESS József, Dr. BAKACSI Gyula, KAZÁR András Gábor, Dr. VERECZKEY Zoltán
Utolsó frissítés dátuma: 2011. nov. 08.
Bet.hu
BIF, Lantos. akkor megvan, hogy került Lantos a képbe, és hogy jött össze a díj. Pataki nyilván az anyacég kapcsolatai révén. Profi munka. Már csak pénz kellene a cégnek