Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#453997 matgab Előzmény: #453995

Ha az elkövetkező döntő jelentőségű időszak nem úgy sikerülne ahogy azt Soós úr eltervezte, akkor nem biztos, hogy Kassai maradhat a cégnél, ezért kár lenne most az ő image-t is felépíteni.

Meg hülyén is nézne ki, ha nem a főnök szerepelne a sajtóban...

Az opciót meg gondolom meghosszabbítják, mert így nem működik.

Legfeljebb Makra kap még egy kis opciós díjat...

#453995 Primo Előzmény: #453980

* Soós Csaba úrnak amerikai típusú vételi joga van Makra József úr 7,27%-os részvénycsomagjára 2011 december 31-ig, 7500 forintos vételi árfolyamon.

e-star.hu

#453990 Bendeguz Előzmény: #453980

A szektás testvériség? :)

Szerintem még decemberben megtudjuk mi lesz a pakkal. Az is lehet, hogy semmi, mert Makra inkább megtartja. Vagy felajánlja másnak. Vannak pénzes emberek dögivel. Csak mi vagyunk csóringerek.

Re: Vezetői profilírozás

#453984 SZETO99 Előzmény: #453969

Kicsit úgy tűnik nekem, mintha most pihenő időszak lenne, amikor "ráér" az ember image építésre..a megszaporodott szereplés és "lobbizás" erre enged következtetni...ellenben a cég profilja, illetve "csúcsideje" pont hogy a téli időszakban van...ezért nem értem annyira. Lehet, ez csak a folyamatban lévő célok - hitel, tőke megszerzés - eredményéig történő "űrkitöltésre" szolgál... megint csak megy a találgatás, aztán majd a tényeket lehet elemezni az árfolyam tekintetében.

Bár kérdeztem már, (meg …

#453980 taresz

Bár kérdeztem már, (meg azt hiszem Bendegúz testvérünk is) de mi lehet a Makra féle pakkal, ha nem Soós-hoz kerül? Csütörtökig van opciós joga bőrön ülő fiatalembernek.

#453979 Arsene Lupin Előzmény: #453974

Egy primadonna elég színpadon.

Kassai új fiú még, és nagy valószínűséggel nem is innen megy majd nyugdíjba.

#453974 Lxrose Előzmény: #453971

Hozzám Eric Schmidt állt közelebb, de ő is csak volt CEO. Csak azért kérdeztem rá udvariasan, mert Kassairól mostanában nincs annyi cikk és nem tudom, hogy az is annyira mesterkélt-e (mármint szerinted), de nekem nem tünik annak. Kassai egy szerényebbnek tünő ember.

#453969 Kissherceg Előzmény: #453959

mert mohóak lettek. Akviráltak, fejlesztettek, mindenre költöttek. Lehet ezért bérelnek lobbistát.

Re: Estar ertek: value?

#453968 Lxrose Előzmény: #453942

Ebben biztosan igazad van, csak a példa kedvéért (ha már felmerült) engem is érdekelt volna, hogy Buffet vajon venné-e a céget, ha kizárólag a képlet alapján dönt és hall róla.

#453952 Primo Előzmény: #453923

Igazgatóság SOÓS Csaba (elnök), KASSAI Ákos, dr. MOLNOS Dániel, Jacek Piotr KRAWCYK, prof. dr. sc. Konrad WETZKER, Maximilian N. TELEKI, George E. PATAKI, LANTOS Lajos Csaba

Vállalatvezetés KASSAI Ákos vezérigazgató

Felügyelőbizottság Dr. VERESS József, Dr. BAKACSI Gyula, KAZÁR András Gábor, Dr. VERECZKEY Zoltán

Utolsó frissítés dátuma: 2011. nov. 08.

Bet.hu

#453947 Arsene Lupin Előzmény: #453938

BIF, Lantos. akkor megvan, hogy került Lantos a képbe, és hogy jött össze a díj. Pataki nyilván az anyacég kapcsolatai révén. Profi munka. Már csak pénz kellene a cégnek