A söralátét bejött. Minden eddigi jó húzásuk elfér egy söralátét élén.
A söralátét bejött. Minden eddigi jó húzásuk elfér egy söralátét élén.
Söralátét.
minden szalmaszálba kapaszkodsz, hogy igazad legyen. :) Azt is mondták adócsökkentés lesz. :)))
Elég sok dolgot mondott már a kerály, ami nem jött be neki.
pedig de.....
emlékeztek ? Orbán Viktor mondta 2 hete : "December közepe - vagy közepe után nem sokkal jöhet az újabb támadás a forint, magyar piac ellen"
hmm....érdemes lesz minden apró részletre figyelni....ilyesmit nem mond csak úgy egy miniszterelnök.
Hazaértem, látom nem maradtam le semmiről. Kivárás. Tartották rendesen a mi kis piacunkat. Csak nehogy az legyen mint a múltkor, amikor a leminősítés előtt feltűnően felülteljesítők voltunk, találgattuk itt hogy miért, aztán megjött a válasz egy leminősítés képében...
bármi lehet... sokszor nem bírom megérteni hogy 100 milliókkal úgy veszik mintha ingyen lenne..őrület...
no, mára elég azthiszem..holnap folytatjuk :-)
holnap csak közel 1%-os pluszban nyitna a bux és a kt is legalább 0 volna, akkor 17300 hati...
oké
én amúgy most maradtam shortban...csak összeszakadnak ezek még zárásig...mi meg holnap ha lendületből átesnénk rajta....erre számítok.
Bakker, eladás helyett vételt nyomtam, tehát lett egy kis longom... de meglepődtem...
Na mindegy -121pontos kt-ra lehet nem is jött rosszkor.
jövőre kérdezd meg :) most már csingilingilnek a rénszarvasok vagy jézuska és az angyalkák. :) :)
nem csak te......hát okádék ez a piac... azon gondolkozom hogy vajon jobb -e a valutázás ? te már csinálod..vélemények ?
Érdekes nap volt ,-)
20, 50napos fölé zártunk megint.
+100as kt tetszene zárásra, de ettől még hányok a béttől...
ha 2500ból kijön egy tálca sör feladom neked postán :D
-100as kt igen vidám....
Ha jár hozzá egy tálca búzasör akkor fel is iratkozom :D Úgy látom drága dolog a barátság! :D
inkább vegyél egy könyvet, mert olvasással olcsóbban jössz ki :D Neked barátian 8000+szállítás :D