Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Sajna

#453841 Lxrose Előzmény: #453835

Jól működik a fantáziád, még ha igazad is van, ilyen elvárásokat ne támasz egy közösséggel szemben!

Arra mindenesetre jó egy ilyen offtopik vita, hogy aki belép, az sejtheti, hogy volt valami hír, vagy megjelenés valahol elrejtve a hülyeségek között, mert magától nem jön össze ennyi (a részvény szemponjtából ) értéktelen hozzászólás.

Re: nincs cím

#453838 Lxrose Előzmény: #453830

Nem bánom, csak egy apró megjegyzés még. A divatnak pont az a lényege, hogy valami diktátor kitalálja, hogy egy adott évben mire "kell" lecsélni a ruhatárunkat, aztán a nép élükön a nőkkel majd költik a pénzüket, hogy ennek az "elvárásnak" eleget tegyenek.

Sajna

#453835 rbbj11

Sajnos marad a topic színvonala ott, ahol a részvény is.

Pedig mennyi értékes kincs bukkant fel most Lupin hsz-ei nyomán!

Lehetne pl. értelmesen beszélgetni arról, hogy valóban image építés folyik-e az e-starnál. Ha még nem is befolyásolja a mi trade-jeinket, de érdekes beszélgetés alapja lehetne, egymásnak beszólogatás helyett.

Lehetne beszélni Jobs 2005-ös beszédéről is. Arról, ami vonatkoztatható azok helyzetére, akik akár veszteségben, akár nyereségben, de régóta benne vannak a papírban.

De lehetne az E-star régiós lehetőségeire is vonatkoztatni a beszédének bizonyos pontjait.

Lehetne a nonkonform interjúról is beszélni, értelmesen, civilizáltan, érdekfeszítően.

De ez így jobb, igaz?

#453832 SZETO99 Előzmény: #453822

Tényleg érdekes, hogy a cikk megjelente óta a mélyen tisztelt év üzletemberétől hogyan jutottunk el egy SteveJobs-ot utánzó felvágós garbós trógerig.. :-))

Konzekvencia:

10 years ago we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash - Now we have no Jobs, no Hope and no Cash...

De legalább még van Soósunk!

#453829 susnye Előzmény: #453821

"Ezek szerint az image-építés kérdésben nagyjából egyetértünk."

Elképzelhetőnek tartom..

"A fehér garbó + kék farmer ügyben körbekérdeztem három fiatal ismerősömet, mindhárman rögtön Jobsra asszociáltak. "

Elhiszem, nekem eszembe se jutott..

#453828 vincentlauria Előzmény: #453815

Az OTP fórumban azért építőbb jellegű hozzáaszólásokat is találok a cilindere mellett..Egyébként kalkuláltam az imént egy fehér jó minőségű bőrkanapét a frakkja alá: kb 200ezer..

#453824 rbbj11 Előzmény: #453798

én nagyon köszönöm, h. előkerült egy ilyen gyöngyszem, mint Jobs 2005-es beszéde, ilyenek miatt érdemes internetet használni.

#453822 Lxrose Előzmény: #453818

Jól elbeszélgetünk az öltözködésről, meg minden egyébről, de sajnos a részvényről nincs nagyon mit írni mostanában. Ha Grizzly Géza nem köt ma át, lehet, hogy még 1 millió sem lenne a forgalom ma.

#453821 Arsene Lupin Előzmény: #453817

Ezek szerint az image-építés kérdésben nagyjából egyetértünk.

A fehér garbó + kék farmer ügyben körbekérdeztem három fiatal ismerősömet, mindhárman rögtön Jobsra asszociáltak.

#453819 Lxrose Előzmény: #453815

Komoly tétel lehet egy ilyen kanapé Soós úr életében. Szerintem ha menne a végrehajtó hozzá, azt mondaná, hogy csak a kanapámat ne vigyétek! :-)

Mellesleg a pénzt nem feltétlenül a kisbüfik adták össze rá, azok legfeljebb egymásnak adogatták a kisebb-nagyobb pakkjaikat. Bár mostanában inkább csak a kisebbekről beszélhetünk. Az igazi hitelezők még mindig a legnagyobb részvényesek Soós után.

#453817 susnye Előzmény: #453802

Az image építésre vonatkozó véleményével nincsen semmi problémám.. Könnyen lehet igaza és könnyen lehet, hogy ez nem jó jel..

De egy fehér garbó + farmer viseletet pofátlan Steve Jobs koppintásnak minősíteni.. na ez aztán reális.. ;)

#453816 Lxrose Előzmény: #453811

:-) A következő itteni szavazás témája az lehetne, hogy "Neked mennyire számít a ruha, ha nem rajtad van?" vagy valami ehhez hasonló. Persze kiemelve, hogy nem szexuális értelemben van róla szó! :-) Esetleg még egy arról, hogy Lupin úr megvilágosítása után érdemben változott -e ezen véleménye?

#453815 Arsene Lupin Előzmény: #453811

"Hála az Égnek, itt van Ön és visszaadja a realitásérzékünket."

Sajnos, reménytelen a küzdelem. Úgyhogy én is átmegyek pozitív gondolkodásúba. Örüljünk annak, hogy a kisbüfik olyan szép fehér bőrkanapét toltak imádottjuk feneke alá.