Nekik sem "kell", csak ha jól esik nekik. :-) De akkor mi volt a célod azzal a mondattal?
Nekik sem "kell", csak ha jól esik nekik. :-) De akkor mi volt a célod azzal a mondattal?
Hála az Égnek, itt van Ön és visszaadja a realitásérzékünket. Emlékeztet, aláhúz, rámutat a bőrkanapéra, a garbóra, és mindenki a fejéhez kap, hogy háááperszetudhattamvolna...
Ez most már kb. az a szint, hogy van e rajta sapka vagy nincs.
Ja,nem volt feltűnő,hogy a 170 millából te 100-at átpörgettél a béten:))
Én idén mindenen buktam,még 3 évre visszatekinve is minuszos az egyenleg sajnos,-3 év banki kamat,+3 év agybaj,idegeskedés... Mindezt úgy,hogy február környékén 3 milla pluszban voltam e-starral,de nekem még kellett 1-2(a mohóság) utána ment volna az egész kötvénybe.Nnnnaaa. Most -9M az egyenlegem(nem csak az e-star miatt,az csak -7kb :)))
Nem is neki kell panaszkodnia, hanem a kisbüfiknek.
Felőlem csupaszon, kézen állva is nyilatkozhatnak, ha az árfolyam végre elindul felfelé.. :)
Azért nem hiszem, hogy azzal a pár milliárdos piaci értékkel, ami az ő része, nagyon panaszkodnia kellene.
"Ez már a szánalmasság határát súrolja.."
Szerintem meg az a szánalmas, amikor beragadt spekik elvesztik a realitásérzéküket. Itt egy image-építés folyik. Azzal nincs is semmi baj, ha lesznek eredmények is.
Célközönség? Nem mifajta kaliberű emberek sokszorozták meg az Apple részények értékét pár év alatt, nem is a minimálbéres amerikaiak veszik a termékeiket sem. :-)
Véleményem szerint az öltöny azoknak az embereknek szükséges, hogy komolyan vegyék őket, akik még nem mutatták meg, hogy ők valakik. Google 2 alapítója sem hiszem, hogy rászorul arra, hogy komolyságot mutasson öltözékével, "szerencsétleneket" te akár még hajléktalannak is néznéd, mert egy YouTube-os videón nem szmokingban virítanak. :-)
Egyébként Steve Jobs is öltönyösen kezdte. Előbb volt a kiemelkedő teljesítmény, aztán a rituálé.
"Ennek pofátlan koppintása a fehér garbós változat az Index interjúban."
Ne tessen már megharagudni, de fel is fogja, amit ír? Ez már a szánalmasság határát súrolja..
Steve Jobs fekete garbó és kék farmer kombinációja védjegy volt, más volt a célközönség. Ennek pofátlan koppintása a fehér garbós változat az Index interjúban.
http://eletmod.transindex.ro/?cikk=15606
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/11/soos_csaba_gazdasagi_haboru_folyik/
De ő nyilván frakkban fogadta volna az index újságíróját, kedves Kuzen!
Akkor Steve Jobs is komolytalan volt, hogy farmerban mutatta be forradalmi ujitasait?
"Vicc ami a bőrkanapé ügyben itt lemegy :D"
Egyáltalán nem vicc, fontos üzenetértéke van.
Átlagos befektetőnek más jut eszébe egy tárgyalóasztalnál munkaöltönyben nyilatkozó főtulaj, illetve egy fehér bőrkanapén szépfiúskodó főtulaj láttán.
"valószínű azért is tart ott, ahol"
A részvény is ott áll, ahol áll.
O.K.
Minden megbocsátva...:)
Az optimalizálást én már hetekkel ezelőtt megtettem. Csak nem volt olyan feltűnő a 170 000 000-os forgalomban.:)
Szeptember vége óta fontolgatom, hogy csak az E-STAR-t hagyom a BÉT-en. A portfólióm többi tagját meg kiszóróm kis haszonnal vagy kis bukóban. Ugyanis lesz biztosabb nyerő bulim...:)
Folyjon a vér!!! :D
Vicc ami a bőrkanapé ügyben itt lemegy :D
Ennyit nem ér az egész. Nincs valami értelmes E-sTar témánk?
a legjobb egyébként a Lupin úr-féle "szépfiús póz" volt.. Tehet róla szerencsétlen S.Cs, hogy normális emberformája van, nem úgy néz ki, mint egy átlag magyar??? vállalkozó, mint pl ez gyönyörűség:
Az 500 db én voltam a vételi és az eladási oldalon is...:)
Realizálom a bukót(adóvisszatérítés miatt) és pakolom át tbsz-re--->lemondom a reált év végén és 5 év múlva megnézem,mi van a cégünkkel,remélem 20 k felett leszünk:))