Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#453767 rbbj11 Előzmény: #453763

kedves muskatli, olvass, utána beszélj. És lehetőleg ne badarságokat. Kösz.

p.s. ha még így sem világos, akkor felhívom a figyelmed, h. az égvilágon semmilyen hozzáfűznivalóm nem volt sem az interjúhoz, sem a bőrkanapéhoz. Én általánosításra reagáltam már csak. Engem sem érdekel a bőrkanapé

#453764 rbbj11 Előzmény: #453759

nincs hát, csak e-starra fordítottam le. Persze, h. a gyalogosok irigykednének, és nyilván azok is, akiknek nem tetszene, hogy nem visz magával minden terhet ("egyereket" :) ), de aki a ló résztulaja, az örülne, hidd el :)

#453763 Muskatli Előzmény: #453759

valaki úgyis mindig bele fog kötni, bármi történik... és lám-lám meg is történt, a "szokásos" pozitív gondolkodású csapatunktól... gratulálok. újabb értékes hozzászólásokkal gazdagodtunk. de le merem fogadni, ha bármi más lett volna a körülmény, abban is sikerült volna meglátniuk a belekötni valót....

rbjj11 kifejezetten örülök, hogy a korábbi nyomatékos nyilatkozataiddal ellentétben újra nagyon érdekel a cég, és most már ez odáig is kiterjed, hogy a főtulajdonos bőr vagy nem bőr garnitúrán ül!!!

#453762 vincentlauria Előzmény: #453756

Tuti Soós Csaba sem kap a szívéhez, hogy páran fanyalognak a bőrkanapé miatt.... valószínű azért is tart ott, ahol.

#453759 Lxrose Előzmény: #453758

A gyalog járók akkor is irígykedtek volna, arról nem is beszélve, hogy mit gondoltak volna az emberről, ha otthon hagyja a gyerekét egyedül. :-) A feladatnak nincs "helyes" megoldása szerintem.

#453758 rbbj11 Előzmény: #453750

a gyerekét hagyja otthon, a szamár helyett paripa, és azon lovagoljon sebesen a vásárba ;)

Mindenki csak csodálná az elvágtázó paripát, idejük se lenne fitymálni ;)

#453756 Lxrose Előzmény: #453750

Tetszett a történet. Bár a feltett kérdésre nem tudom a választ, de az adott esetben az öreg jobban tette volna, ha rá se bagózik arra, hogy ki mit mond, tekintve hogy nem az ő dolguk. A mindennapi életben is indokolatlanul sokat foglalkozunk azzal, hogy mit gondol, vagy mond a másik. Pedig nem biztos, hogy amit sok ember mond vagy gondol, az jobb, mint amit saját magam tartok helyesnek. A "gondolkodó embernek" az is feladata kellene legyen, hogy előbb megvizsgálja, hogy szerinte a többség véleménye megfelelő -e a saját számára, és az alapján dönteni, hogy elfogadja e- és aszerint cselekszik. Ez viszont nem könnyű, ha az ember úgy nevelik, hogy

"Fiam, hogy viselkedsz, mint fog szólni a bácsi?"

#453750 Előzmény: #453729

Egyszer az öreg gazda, mivel igen nagy szegénységben élt a családjával, úgy döntött, hogy eladja a szamarát. Maga mellé vette a fiát és a szamarat, és elindultak a vásárba. Ahogy úgy ballagtak az úton, elhaladtak a földeken dolgozó emberek mellett. Hallják, amint az emberek ezt mondják.

Nézd, milyen buta vén ember, ott a szamár, oszt Ő meg gyalog jár!

Gondolta az öreg, őt már ki ne nevessék, ezért felült a szamár hátára, és úgy haladtak tovább.

Mennek tovább, elérnek egy patak partjára, ahol asszonyok mosnak a vízben. Hallják, amint az asszonyok összesúgnak. Nézd azt az embert, úgy ül ott mint egy méltóság, a szegény gyermek meg nyakig a porban jár. Na erre elszégyellte magát az öregember, leszállt a szamárról, és felültette a gyereket rá. Így mentek tovább. Alig haladtak valamit, elértek a malomhoz. A molnár legények kint sütkéreztek a napon. Amint meglátták őket, így szóltak. Nézd, a kis taknya a szamáron, a szegény öreg meg mint a szolga kullog! Na, gondolta az öreg, Őt senki meg ne vesse, hát felült a gyerek mellé, és így haladtak tovább. Mennek tovább az úton, jönnek velük szembe a kereskedők. Azt mondják maguk közt. Nézd azt a két léha embert, szegény állat majd bele pusztul a cipelésbe, így még a vágóhídra se érnek vele! Erre lepattant az öreg és a fia szamárról. Fogta az öreg, nyakába vette a szamarat a két elülső lábánál, a fia meg a két hátsó lábánál, és így a hátukon cipelték a szamarat egészen a vásárig. Ahogy beértek a vásárra, mindenki dőlt a nevetéstől, milyen két buta ember ez!

Kérdés: milyen környezetben jelenjen meg egy többszörös milliárdos, hogy mindenkinek tessék?!

#453729 Lxrose Előzmény: #453652

Igen, kíváncsi lennék, hányan vették észre maguktól, hogy bőrkanapén ül. Engem az sem érdekelt, hogy milyen ruha van rajta. De van, akinek ez a legfontosabb, meg hogy a nyakkendő jól álljon. :-)

Sok ilyen kirakatüzletember van Magyarországon, na ezek se növelik a GNI túl nagy mértékben.

#453725 SZETO99 Előzmény: #453724

A PF mostanában tényleg elég sokat cikkezik az rfv-ről, néha még kicsit feleslegesen is. Úgy gondolom, aki olvasta a riportot, az hozzájutott a szupertitkos infohoz...

#453694 Bendeguz Előzmény: #453676

De, nekem is. A volt főnökömre emlékeztetett és kinyílt a bicska a zsebemben. Egy öltönyös, asztalnál, tollal a kézben ülös, komoly arcos fénykép jobb lett volna.

De az ilyen emberek általában kellően gátlástalanok a cégük sikere érdekében, így inkább nyugodt maradok.

#453676 Arsene Lupin Előzmény: #453652

Ezek szerint csak nekem volt irritáló a drága bőrgarnitúrás szépfiú póz. Amúgy nem én adtam össze a pénzt a berendezésre, úgyhogy hagyom is a dolgot.

#453675 Előzmény: #453648

Megzavarodott a rendszer, elnézést Vezér szerint akinek telik bőrgarnitúrára, azt támogatni kell, úgyhogy ez még nem gond. Gond az, hogy nem állt be a kritika nélküli seggnyalók egyre szűkülő táborába. Bár lehet, nem is olyan sokára ez hasznára lehet.

#453652 vincentlauria Előzmény: #453648

Igen, ha a valamelyik szaklap ír cikket az Estarról, és nem Soós Csabával, mint az év üzletemberével. Az index Soós Csabára volt kíváncsi.