Én is lejjebb szerettem volna, de inkább a háromszögben elteszem a nyerőt, közel is már a háromszög alj.. de leírom utólag 16650 volt a céláram.
Én is lejjebb szerettem volna, de inkább a háromszögben elteszem a nyerőt, közel is már a háromszög alj.. de leírom utólag 16650 volt a céláram.
Mol szépen háromszögelődik, ebből hamarosan ki kell lépnie v.merre, és elég nagy mozgást fog csinálni.
Összes short lezárva 16925-16900as zónában
17330-17300között a 2/3
17000-17155között az 1/3 beker
KT-65pont kivárok.
Jó reggelt! Nekem nem annyira bullish a kép mint ahogyan sokan látják.
30 percesen Mol törte az emelkedő trendvonalát, megvolt a visszateszt, csinált utána egy csökkenő tetőt, és ha kiveszi a pénteki minimumot, akkor egyértelműen csökkenő pályára áll, ha azonban áttöri a leszorítóját, akkor emelkedhet:
http://kepfeltoltes.hu/111212/MOL30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Romló hangulatban az Otp is lemehet az emelkedő trendvonaláig, az talán megtartja:
http://kepfeltoltes.hu/111212/OTP30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Európának lehet hogy jó lenne...
No, úgynézem short lesz az irány mára ?
kiszálltam,mindenféle longból,eléggé szarul fest minden kivárok.
Jó reggelt!
Eddig jók vagyunk a shortos kollégákkal.
Futik esnek.
Pénteki zárónkkor 1151.5 volt S&P futi, most 1146.95 (-0.97%on pénteki zárójához)
Nem nagyon figyeltem híreket, de semmi különöst nem hozott szerintem ez az EUcsúcs, nem sokat hallottam róla, max azt hogy Orbán Viktor megint beégett.
Ma jönnek ki a baromi rossz GDP előrejelzési adatok itthonról is.
EUR/HUF gyengül ma reggel
IMF kihirdette hogy nem született eredmény az EU csúcson.
ECB-tól is ilyesmi véleményt hallottam.
Ha megcsinálják a közösen kontrollált büdzséket az tényleg Európai Egyesült Államok. A kötvények is ilyen néven kerülnek a befektetőkhöz, ergó mindegy lesz, hogy a görög vagy a cseh régióban éppen választások vannak, vagy tüntetnek az utcán. az állami történéseknek kb. annyi lesz a jelentősége, mint hogy recesszió van Nevada és Utah államokban, de az USA GDP nő, akkor mindegy. első lépés a világkormány felé :-)
Nekem nyitva maradt a full short.
Meglátjuk mit érek vele hétfőre ,-)
Kellemes Hétvégét!
S&P 1251.5 most
Az egyáltalán nem biztos hogy nem megy lejjebb jövő héten. Sőt, szerintem nagyon esélyes akár egy réstöltés is 17K alatt.
zártam is...lejjebb nem megy ez...ha meg kis jó hír jön azonnal mindenki meg van őrülve : " Jaaaj, venni kell Venni KELL !! ""
lesz forgalom azt hiszem.
BÉT -et lekötik..
USA meg éppen most megy át felfele az elenálláson :D
szét van shortolva a piac. beteges ez a halál várásod. :)
áh...lehetetlen hogy lejjebb menjen ma...az istennek se...érthetetlen...mindegy.
"Kiváncsi lennék egy héttel hatizárás előtt, hogy milyen irányban van nyitva több pozi.
" na ezt nem értem,nincs milyen irány,minden kötésnek megvan a párja,annyi van nyitva shortba amennyi longba,a nyitott kötésállományok száma perpillanat pedig 162747.