.....azért USA cégeknél elő elő kerülnek a profit warningok,nem tudom hová ez a lelkesedés
.....azért USA cégeknél elő elő kerülnek a profit warningok,nem tudom hová ez a lelkesedés
Kiváncsi lennék egy héttel hatizárás előtt, hogy milyen irányban van nyitva több pozi.
Más vágyam nincsen egyelőre. :-)
én is ezért tépem a hajam...már zárnék..de ilyen pluszos KT mellett még várok..
igen mindenki longot vár,év vége ctr,sztem előtte még megöntik lefelé, aztán hírtelen fel lesz és rakéta
Ha longol az ember akkor -100 KT, ha shortol akkor +100...
Bravó idióták.
de ha mindenki a rally -ban bízik megint..no akkor fogunk beesni simán 500 pontot :-) elég veszélyes..minden irányban.
Itt darálom magamat nap mint nap értelmetlenül, egy fos forgalom nélküli magyar piacon. Hiába okoskodik az ember esetleg jól, túl sokan utazunk ugyan arra a dologra, így néha az ember kénytelen(?) a normálisnál nagyobb kockázatot vállalni a siker reményében, és abban a pillanatban ahogy a remény szó elhangzik, általában a piac márbosszút is áll az emberen. Tököm tele....
majd hétfőn.
kintt 1250 az ellenállás szerintem..ha fölé mennek akkor szabadulna el nálunk is a bika
Igazán a kép csak 300 fölött kezdene longossá válni, addig ez csak korrekció.
Ha eddig nem estünk be, nem is fogunk. A jenkik ma örömködni fognak. legalább is visszaveszik a tegnapi beesés nagy részét.
Köszönöm a választ :)
Ezek szerint úgy európai, hogy az egyik központja Európában van, tehát mindig érdekei szerint csikicsukizhat, hogy milyen nacionáléjúnak vallja magát. Ügyes!
http://www.fitchratings.com/web/en/dynamic/about-us/about-us.jsp
Amerikai alapítású, de Londonban is van egy központjuk.
Shortos szemüvegen keresztül nézve 17K alatt kellene zárni ahhoz, hogy további esésben lehessen bízni.
Én meg vagyok kicsit kavarodva, valaki segítsen ki PLZ.
Egyszer azt hallom, hogy nincs európai hitelminősítő, utána meg azt, hogy e Fitch a legnagyobb európai hitelminősítő. Akkor most hogy is van ez? :o
Igen... éppen Orbán Viktor és más valaki politikus mondta hogy kellene egy Európai hitelminősítő...csak szerintem az USA nem ijedne meg kellőképpen mitőlünk..szerintem egy Kínai- Európai hitelminősítő kellene...annak lenne ereje :-)
Na ON
megindulunk végre lefele....akarom zárni a shortokat... de lehetőleg jó lennt
Hehe, az is eleg, ha rajuk uszitjuk a Sorost :D mint anno tortent ugyebar :DDD
Nembaj ha Európa Xarban van..addig sem a mi államadósságunkkal foglalkozik a sajtó" na erre meg annyit, hogy ez igy van. Es ebben van 3 malacka segitotarsuk: S&P, a Fitch és a Moody's. Valahogy ha van vmi jo hir, masnapra jon toluk vmi leminosites, vagy ha mar nincs mit tenni, akkor kilatasba helyezik az egesz EU leminositeset. En tenyleg azt mondom, csinalni kene egy hitelminositot, es ha jogtalan a hitelminosites, akkor a mi hitelminositonk visszavagja a ti orszagotokat, figyelmeztetes keppen mondjuk Bovliba AAA-bol, egybol :DD HEHE (Mintegy jelzes keppen :D) Ugyanis ket modja van annak hogy jo legyel: vagy tenyleg jo vagy, vagy a masok nagyon szarok, es akkor te meg mindig jobb vagy :D ez utobbi mukodik sztem mostansag.