Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Legújabb a fórumban

#70798 Lovax

A "Legújabb a fórumban" ablak a jobb oldalon összement és egyszerre csak nyolc topikot mutat, viszont a képernyő alján megjelenik mégegyszer ugyanaz a nyolc topik egy másik ablakban.

Ez azért nem jó, mert ennél több topikban van viszonylag rendszeres élet és ha épp nincs benne a top 8-ban, akkor a további fórumtémák alatt kell megtalálni, ami macera. (Bocs, tudom lusta vagyok :S)

Mindez Google Chrome 2.0.mittudoménhány böngészővel, meg Explorer 8-cal is így látszik.

Kérjük vissza az egy és hosszú fórumlistát :D

Re: bug?

#45374 admin Előzmény: #45325

Az automatikus bejelentkezés úgy történik, hogy a felhasználó egy véletlen generált titkos kulcsot kap sütiben lementve minden bejelentkezéskor, hogy azon a gépen többet ne kelljen belépnie. Ha több gépen is meg akarjuk tartani a bejelentkezést, ahhoz az kellene, hogy ugyanaz a kulcs legyen minden gépen, ami biztonság szempontjából nem a legjobb, de még gondolkodunk rajta hogy lehetne megoldani.

Re: rss

#45372 admin Előzmény: #45371

szolgáltatónk ma reggel rebootolta szerverünket, és csak most tudtam gépközelbe kerülni javítani, de már megy :D

#45325 Ozzy_ Előzmény: #45304

pl a "nagyhírű" pf-en mindkét gépről belogolva tart, míg itt ha egyik gépen belogolok, a másikról ledob, ha ott visszalgolok, akkor innen üt le. Sztem erről szólt a dolog.

Tehát elég lenne ha sütikbe beírná, hogy be vagyok jelentkezve és nem foglalkozna vele, hogy melyik gépről.

Egyébként nem nagy fáradtság mindig bejelentkezni, de tény, hogy kényelmesebb, ha nem kell.

#45304 Kissherceg Előzmény: #45280

nem ellenőrizzük az ip-t, de ha két különböző szg-n akarsz belogolni, akkor neked kell beállítani mindkettőn, hogy a böngésző elmentse bejelentkezésed. sztm

#45280 _pda_ Előzmény: #40591

le kellene venni az IP ellenőrzést, szvsz

jelentőssége 0

csak macera állandóan beloginolni, ha másik gépen lép be az ember ;-)

elég ellenőrzésre a PW, meg a user name

ha lehetne

#40591 Kissherceg Előzmény: #40576

azt az adott gépen kell beállítani sztm, mi nem tudjuk az oldalról IP alapján kitalálni ki vagy.

#40576 _pda_ Előzmény: #33862

amennyiben másik gépről lépek be, mindíg újra kell loginolni

megoldható esetleg a cookiek kezelése?

#33856 _pda_ Előzmény: #33831

értem, én "hozott áruból" szerettem volna dolgozni, modjuk az RSS oldalból :S

#33831 Kissherceg Előzmény: #33827

mert ha híret kommentálsz, akkor azt cska hírnél tudod.:) Új témát csak akkor nyithatsz ha van olyan hír.

bug?

#33827 _pda_

új téma nyitásánál nem látom a hírkommentek csoportot

??

Re: nincs cím

#31608 Kissherceg Előzmény: #31596

köszönjük szépen, kedves admin kollégát illeti a dicsőség :) Vannak olyan linkek, nemírták ökörséget, csak vmelyik írásjelnél jelenik meg...

Re: nincs cím

#31596 Csusza Előzmény: #31554

Elnézést kérek, lehet, hogy marhaságot írtam. Most direkt keresni kezdtem ilyen hosszú linket, de mintha mégis szépen jelennének meg. Szóval valamit elnézhettem, vagy nem figyeltem.

Egyébiránt pedig az egész oldal nagyon szép munka. Nem tudom, hogy ki csinálta, de minden f@szán működik. (nálam, eddig :-) )

Nem nagy dolog, de nekem…

#31554 Csusza

Nem nagy dolog, de nekem feltűnt valami.

Ha valaki marha hosszú linket tesz be a hsz-be, akkor az a francba kilóg oldalra, széthúzza az oldalt.

Létezik egy script (illetve gondolom több is), ami lerövidíti a link megjelenítését. Szerintem érdemes lenne berakni a motorba. Én a saját fórumomban használom, teljesen jó. Ha kell, előguberálom valahogy.