Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hírbontó

Re: nincs cím

#45333 Zabás Előzmény: #45332

Ingatlanok arra felé milyen árban vannak? Külváros vagy városhoz közeli kis településen egy 100-150nm-es házikó ami nekünk szóba jöhetne! És nem győzőm magam ismételgetni Gyors/olcsó internet!

De ne itt offoljuk szét a topikot!

Irány a duma top!

#45332 Ozzy_ Előzmény: #45326

Ez mind megvolt =) Bár kis szigetecske csak nyaralásiból.

Anglia 4 év. Győrben meg 98-óta vagyok. Illetve innen mentem Angliába is.

Nekem tetszik Győr. Eddig itt lakok a legszivesebben. Van élet a fősulik/egyetem miatt, közel van a szlovák és az osztrák határ is. Közel a Balaton is. Nem túl nagy és zsúfolt, de nem is túl kicsi. Nekem ez egy ideális város.

#45326 Zabás Előzmény: #45324

Akkor te egy vándor vagy :) !

Milyen azon a környéken az élet? Nagyon fontolgatjuk innen a költözést, Balaton környéke , Őrség , Osztrák határ közelsége a lényeg! Anglián és Kanadán gondolkozunk még, vagy egy Földközi kis szigetecskére, a lényeg a gyors net és a sikeres tőzsdei kereskedés!

#45324 Ozzy_ Előzmény: #45322

Nem ott lakok. Vácról származok, de Győrben lakok. Mamám élt Gödön.

#45322 Zabás Előzmény: #45314

AHhh- Milyen közel laksz :) !

Ráadásul, ha jól hallottam Gordon Blue az adókat egybe akarja gyúrni! Tehát elvileg, lehet, hogy kevesebbet kell majd fizetni?

#45314 Ozzy_ Előzmény: #45305

Magyarország topikban ezt már boncolgattuk. Ott is írtam, hogy más az amit a Fidesz mond, meg amit csinál, mert most is szedik az ingatlanadút, csak most másnak hívják. Felépítményadó vagy mi a szösz. A gödi házunkra pont annyit kell fizetni most felépítményadót, 16k HUF, mint amennyit majd akkor kell, ha 0,2%-ot kell majd fizetni, mert a ház értéke kb 8 milla, így az megintcsak 16k HUF lesz. Tök érdekes, hogy a Fideszes városvezetés is pont annyit hajt be, amennyit Bajnai akar, de a sajátjuk az jó a Bajnaié az meg rossz. Akkor itt valaki hazudik és kivételesen nem a Fletó.

Nem akarok politikai vit…

#45305 Zabás

Nem akarok politikai vitát indítani, mert az nem vezet semmi jóra! Én pártól teljesen függetlennek gondolom és érzem magam!

De arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy miközben a FIDESZ körme szakadtával ellenzi az Ingatlanadót, itt Fóton fideszes vezetéssel olyan szépen behatják szó nélkül!

Mi egy 70 nm lakásban lakunk 11 mil-ért vettük, igaz évi 6000-ret kell fizetnünk csak a lakás után de mégis fizetünk! Kommunális adóval és egyéb /iparűzési adóval/ együtt ez évi több 10 000 forintot tesz ki! Most akkor mi ellen is kampányolnak? A saját körzetükben szednek, de Országosan ne legyen?

Ráadásul, számomra egyre igazságosabbnak tűnik a tervezet! Azt kell tudni, hogy ingatlanközvetítők vagyunk saját céggel.

Re: Ettől szárnyalt a Mol? - hatalmas pénzhegyen ül a Szurgut

#45301 Kissherceg Előzmény: #45298

Nem érzem, de ez csak a kezdet ( háttérzene szól hozzá)! :)

#45298 Ozzy_ Előzmény: #45268

ne érezd magad lecseszve =) Így is jobban épül az oldal, mint sok másik, amit főállásban csinálnak =)

OTP pénteki záró?

#45292 Zabás

Sziasztok, van már hivatalos hír az OTP záróáráról?

#45268 Kissherceg Előzmény: #45255

tudom ,csak az oldalt nem főállásban csinálom... Munkám van, tőzsde, suli :) Igyekszünk

#45264 Ozzy_ Előzmény: #45261

Az a Vera, aki rémült arcot vág =) fénylett a szeme mesterségesen lett fekete. Egyszerűen nem lehet lefényképezni, hogy ne villogjon a szeme =)

#45261 Zabás Előzmény: #45259

Legalább ennyit tényleg megtehettek volna! Bár attól még nem biztos, hogy rohantam volna MOLért!

/De rémült arcot vágsz! :)/

#45259 Ozzy_ Előzmény: #45258

Persze olyan nincs nekik a hír alatt, hogy hozzászólás. Különben lehet, hogy odaírnám, hogy megköszöntem volna az információt pénteken, ha a 15:18-as orosz publikálás után 15:22-kor olvashatom valami emberi nyelven, vagy ha 15:19-kor belinkelik az orosz forrást.

#45258 Zabás Előzmény: #45256

Kíváncsi lennék én is a forrásukra, egy linkel megdobhatták volna az olvasót, hogy honnan lehetett időben informálódni!!!