Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: gf

#453301 BigRabbit Előzmény: #453267

Kinaiak sztem egyenlore a fo ok, meg a 300 milliardos eszkozalapjuk. En ezt az EU-s megegyezest egyenlore kudarcnak latom, persze a pentek este, meg a dizsihawainapszemuveg kommunikaciojuk az eredmenyekrol meg hatra van. Kicsit izgulok azert, hogy mi lesz. Egyebkent az angolokat mar azt sem tudom, miert is kellett bevenni az EUs bandaba, kulon szigeten csucsulnek, mas oldalon vezetnek, mas a penznemuk es a mertekegyseguk, mindig mindenben fuggetlenne akarnak valni, tenyleg nem ertem mi szukseg rajuk. Raadasul mindig USA dontesei mellett allnak, soha nem az EU mellett. G.o utan en rajuk szavazok, hogy mehetnek :D

Re: nincs cím

#453291 BudFox Előzmény: #453284

azthiszem én nem maradok hétvégére pozícióban.....láttam már sok mutyit...elég volt...húzzák csak hétfőn a barmok (a politikusok) amerre akarják...én majd akkor ugrok fel a vonatra ha elindul.

#453289 BudFox Előzmény: #453288

igen..én is ezt sejtem mögötte..."Nembaj ha Európa Xarban van..addig sem a mi államadósságunkkal foglalkozik a sajtó..a múltkor is micsoda cirkusz volt belőle, mikor a Kongresszust tukmáltuk hogy szavazzák meg a plafon emelését"

#453288 Arsene Lupin Előzmény: #453281

A jenkik tegnap túlpánikolták a szituációt. Meg aztán annyira nem nagy tragédia nekik, ha Európa gyengélkedik. Az a lényeg, hogy ne az ő amúgy szintén gigantikus méretű palacsintája legyen a fő téma a hírekben.

#453284 Arsene Lupin Előzmény: #453275

Meg fogják kajálni a piacok a kormányközi szerződéseket. Aztán pár hónap múlva kiderül, hogy a németeken kívül senki sem tartja be azokat. De az még odébb van.

Ma még lehet visszaszórás, esetleg hétfőn is, aztán kitalálnak valami jó hírt.

#453281 BudFox Előzmény: #453268

szerinted most miért húzzák az egekig még mindig az SP futurest, meg a többit ? ennek mi értelme ? vagy számítanak valami jóra ők is ?

áh...az ember nem tud beleülni 2 napig sem egy pozícióba...de van hogy 1 óráig sem.

#453275 BudFox Előzmény: #453268

Tehát akkor bízol benne hogy a 38. Eu megmentő programon is kitalálnak valami marhaságot, amit az egész világ megkajál ?.

végülis.....csak aztán ez megint 2 napig tart majd....a jövő hétvégére megint össze kell ülniük... pénz nélkül úgyse lesz semmi javulás.

egész zsír,mondjuk 2hete…

#453269 lyonell

egész zsír,mondjuk 2hete ülök longban,hét elején kivettem a stoppokat,nagy volt a para,de mán kezd jó lenni,végre fel.

#453267 BudFox Előzmény: #453251

na, csak nem megy tovább fel....a fenébe hogy mindig az egekbe kell húzni a semmire az indexeket ?

Lupin Úr,tartja még a 17…

#453232 Borska

Lupin Úr,tartja még a 17400alatti longokat?

#453206 Waszeitung Előzmény: #453201

Sajnos ez nem jellemző csak nagyon néha! :D

Most nézem Oti is még 3050 megmentési szint felett vagyok,én meg nem leszek délután,poziban sincs kedvem maradni 7végére,dejó..csapjanak le még 500 pontot gyorsan,akkor célár is megvan meg én is zárnék4 :D

#453201 Hathor Előzmény: #453193

Pofám leszakad :D

én meg éjféltől alkszom 6ig minden nap ,-)

most meg itt kell hagynom a gépem, végre egy befektetésemre jönnek a belvárosba..

így be kell rohannom megmutatni..

addig fel ne húzzátok.

lejjebb beálltam céláramnál vételre, de azt sem szeretném ha elérné amíg nem vagyok.

Bud hívj ha 200 fölé tépnék 12.30ig ,-)

gf

#453193 Waszeitung

Most ébredtem...látom az első óra arra volt jó hogy megvegyék a tegnapi leütést,Molly 17800 felett,Rg-vel meg megint bohóckodnak..kamat is optimista az egy hét mólvani zárást tekintve,mi lesz itt ma még?

#453190 Ibiza Előzmény: #453174

azért legyetek árnyaltabbak..egy tárgyalásnál néha fontos a tér- és időnyerés

anno írtam orbán elismerten jó tárgyaló..

Re: fd

#453182 BudFox Előzmény: #453177

ma is ez lesz...minden alkalmat megradagdnak hogy felhúzzák a bÉT -et jó magasra..mert a piacot tartani kell minden áron....hisz a politikusok pénze is a tőzsdén forog :-))

Re: fd

#453176 Frontin Előzmény: #453165

Egyelőre visszateszteli a letört nyakvonalat. Kiváncsi leszek amerika merre visz minket délután, na meg arra, hogy mennyire mernek az emberek hétvégére pozit hagyni. Izgalmas lesz a mai nap, az eu csúcsról is érkezhetnek tvábbi hírek.