Szerinted ha átlépi a 250-et akkor akár elindulhat felfelé?
Ez teccik:
"Orbán Viktor péntek délelőtt Brüsszelben rövid nyilatkozatban azt mondta, a magyar parlamenthez fordul."
Oszt vajon minek? Odafordul és határozott hangon utasítást ad a szavazógépeinek, hogy melyik gombot nyomják?
400ponton belül ,-)
és még van
na még 95re is 10..
most már megvárom kivisszük-e fel 250et, vagy megcsináljuk-e fej-vállat célárát
Már megint mindent elpuffogtatsz 200 ponton belül...
ejj-ejj...
Azért 1%os plusz több mint szép egy letört fej-váll nyakvonal alatt.
És 30-40pontot esett SPre :D
Elliott C. céláram 16.800-17.000re mutatott, az kész, az ok.. de a nemzetközi chartok csúnyábbak ennél nekem.
17300fölöttről van a duplája, így kb 250környékén a fej-váll nyakvonal fölé
stop?
Szerintem iszonyatosan megvesznek majd mindent....
Tegnap 3tól..
17000től ismét szép pakkokat dobtam rá, meg 17025ön is ott állok 5tel
na 17035re is adogattam
Elmegy pi...ba ez a BÉT a 0.84%ával.
Mindegy céláramon várom.
Orbán és Cameron fityiszt mutattak az eurónak
Magyari Péter
2011. december 9., péntek 06:39
|
Csütörtök este héttől péntek hajnali ötig tartott az EU-csúcs első napja, de az egész éjszakán át tartó tárgyalás sem hozott igazi áttörést a válság kezelésében. Miközben leminősítések és egyre nehezebben eladható állampapírok teszik bizonytalanná a kontinens gazdasági helyzetét és az euró jövőjét, nagy átfogó megoldást most nem találtak az EU vezetői.
Elsősorban azért nem, mert a leginkább német-francia kezdeményezésre javasolt szigorúbb költségvetési szabályozást kettő plusz két ország megakadályozta.
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/12/09/barroso_eurocsucs/?rnd=940
Hála néked nagy Ország Vezér, ezentúl is unortodox módon tólhatod kia haveroknakk a zsét nem nokiás dobozzal, hanem kamionnal.
Grat.
Nehogy rálássanak MO elszámolására.
EU-ból nem lépünk ki? Van kívül is élet!
Short tartva...miután kis bukóval longot zártam :D
Lehet hogy korai volt egy csöppet a longok nyitogatása:
http://kepfeltoltes.hu/111208/BUX30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
én mondjuk ilyen vagyok...ha látom hogy nagyon megindul valamerre, akkor piacin ráeresztek sokszor egy full pakkot...had szóljon....mert akkor csak futsz utána apránként, és végül 100-160 ponttal rosszabb lesz az átlagod mire mindent ráadsz.
aztán vagy szívok vele vagy happy :-) no, szép estét.