Van bankunk..))
Azért szólhattál volna..))
úgy lehet, most a ronda spekik, a huf erősödésével támadnak.....
Van bankunk..))
Azért szólhattál volna..))
úgy lehet, most a ronda spekik, a huf erősödésével támadnak.....
:D
Hivd fel a bankunkat.
Még három napja röhögtek az előre bevitt megbízásainkon. A héten már felhivtak, hogy hova akarunk beállni, mert úgy adják ki a napi elemzéseket.. :D
zártam mindent tökére nézve 15% nyerő sokat hagytam benne na majd legközelebb!
Persze, ezt tudta ov előre....ezért is nyilatkozta....
vagy ennek a következménye lesz egy támadás....
mindegy, 302.ön adtam el, 270 körüli fizikai jurót, csak jól esett volna visszavenni 290, 295 körül....., mielőtt megérkezik az a bizonyos támadás...)))
Spekulációs támadás, ha beintünk az EU-nak, és ezért mondjuk az IMF sem áll velünk szóba?
én marha meg nem zártam időbe !!
Amúgy bent álltam 297-es árfolyamnál csak hát ugye na mindegy játék azért a hétfőt még megvárom!
Arról nem is beszélve, hogy még jön, OV szerint egy spekulációs támadás is, a napokban.....
Sziasztok.
Ma végelgyengülés lesz belőle, szerintem....
nem bírt a 300-as szinttel, + jött ez az uniós hír, csúnya is lehet....
Vagy nagyon szertnék alányomni, csak nincs hozzá elég erő.
Ahogy olvastam, az MNB tartalékok csúnyán leolvadtak a múlt hónapban, de számomra nem egyértelmű, hogy ez EUR eladás volt HUF ellenében, vagy sima EUR visszafizetés. Ha az előbbi, akkor érthető, hogy miért erősödött fel a HUF, de az is, hogy nem maradhat tartósan így. Mondjuk csak a hónap közepéig, amikor megszűnik az EUR, vagy EUR-ban nyilvántartott követelések, részvények Ft ellenében történő értékesítése.
nem engedik 300 alá, valakiknek nagyon nem jó a 300 alatti huf...
301nél az árfolyam, ahogy az reggel a nagykönyvben meg volt írva :DD
Csökkenő ékből felment..
Igen van egy csatorna is..
én viszont mást mutatok 4óráson.
kimásolom hozzászólásomat hatiból:
Emlékszel amikor beborították piacunkat egy pénteken és itt felraktam a rövidtávú dupla topos képemet. Akkor azt mondtad szerinted kivisszük fel. Nem vittük, én is ebben bíztam, szerencsére kiszálltam összes Euromból fent.
Na most a dupla top nyakvonala 302nél volt, ezt tudod, többször néztük HUFban mikor törik le. A héten letört, és vártuk 300as lélektani szintet. Okés, az is puhítás alatt van. Mi van azóta? Én látok egy esetleges csökkenő éket, ami visszagyengítheti az árfolyamot kicsit. Mondjuk 302es visszatesztre.
Ugyanúgy hezitál, mint a hazai piac. Bizonytalanság van a pénteki bejelentéssel kapcsolatban.
http://www.kephost.com/images4/2011/12/7/rb2wayjzmyjodx2m57m0.jpg
elméletileg naposon, most egy csökkenő csatornában mozog, aminek az alja 298.50 körül, a teteje, talán 314.xx
ha töri a csatorna alját, jó neked, ha nem......és felpattan a csati tetejére.....
szerintem.
De mindjárt megkérem a grafi mágust, nézzen rá nekünk.
talán ma letöri végre...
Keményen tart a 300...