http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/50-millioval-verte-at-parja-a-sztarfocistat-2074856
Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai is a magyar himnuszt énekelték.
Kizárhatják a MU-t kiverő Baselt a Bajnokok Ligájából
most végülis nem kalocsai mintásban védett a Casillas, hanem egy simában, de miért?
szép volt Barca... :)
EL-ben semmi pénz nincs BL-hez képest , és a presztízse sem túl nagy. Tavaly döntőben voltunk, idén csoportból kiesünk, ráadásul nem egy világverő csoport volt Basel , Benfica ....
Viszont ahogy elnézem BL-t alig maradt bent csapat akire azt mondanám végső győzelemre esélyes. Barca, Real, München , Milán talán. Arsenal vsz gyenge hozzá , Chelsea hát nincs éppen a top formában. Kicsit unalmas volt már mindig ugyanazok vannak bent, bár MU-t akkor is szívesebben néztem volna ha vergődünk, mint Basel meccseit. :)
MU elhullott marad Nápoly akinek szurkolhatok, szimpatikus mennyire lelkesek.
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/12/08/nem_tortent_fogadasi_csalas_a_dinamo_lyon_meccsen/
"Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékesei nem találtak illegális fogadásokra utaló jeleket a szerdai Dinamo Zagreb-Olympique Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán, amelyet a vendég francia alakulat 7-1-re nyert meg és ezzel bejutott a legjobb 16 közé."
Szerintem itt nem is a fogadási csalás volt az elsődleges gyanú, hanem a végeredmény előre történő megbeszélése az érintett csapatok között....
sportfogadás örömei... tiszta tőzsde... :)) bennfentes kereskedés, pontosabban bennfentes focizás... :))
érdekes eredmények lettek az tuti. MU MC meg mit csinált..
Szerintem a BL francia mecsei hatalmas bundák voltak...
A legkirívóbb példa a tegnapi lyon meccs, ahol volt ugye egy kiállítás (ez még belefér egy jugo fanatikus csapatnál), de , hogy a kiállítás után a gyengébb (és 10 emberrel játszó) csapat szerezzen gólt, az már furcsa. De még furcsább, hogy még a félidő előtt ki is egyenlített a vendégcsapat.
De ez eddig semmi, bármikor el lehet ezt képzelni...
Viszont ha hozzátesszük azt, hogy a 2. félidőben a hazai csapat úgy esik teljesen össze, hogy 5 gólt kap akkor, amikor a Lyon csak akkor jut tovább, ha a Real az Ajaxot megveri és a Lyon legalább még akkor is 5 góllal kell, hogy nyerjen a félidőben 1-1-re álló meccsén, az már tényleg nagyon furcsa, hogy bekövetkezett...
De még nincs vége... a furcsaságokat tudjuk tovább növelni... Az hagyján, hogy a Lyon azon embere rúgott mesternégyes-t, aki még életében nem lőtt 2 gólnál többet, mert az előfordulhat (bár biztos jól fizet a sportfogadásokon), de a másik meccsen a bírók 1-0-ás madridi vezetésnél az Ajax 2 teljesen szabályos gólját vették el les miatt...
Ja és ha ez még nem lenne elég, akkor az 5. kapott gólnál egyik furcsa történésre az egyik angol fociblog is felfigyelt: a vendégek ötödik góljánál Domagoj Vida, a Dinamo védője rákacsintott és hülyvejkujját mutatta az ellenfél támadójának, Bafetimbi Gomisnak.
Hogy melyik a másik gyanús meccs? Természetesen a tegnapelőtti Dortmund - Marseille, ahol a Dortmund 2-0-ról veszítette el a meccsét (miután az Olympiakosz győzelme miatt ő már nem juthatott tovább), ahol a Dortmund az utolsó 10 percben kapott 2 gólt...
Persze ne gondoljuk, hogy a francia vezetéssel működő UEFA bármit is gyanúsnak fog találni...
Azt hiszem mi a ZTE- DVSC-s meccsünkkel labdába sem rúghatunk...
A nagyképű évszázados tradiciókkal bíró brit arrogancia...
Ha meg véletlenül megnyernék, akkor meg rájönnének, hogy jéé, hát ez is milyen fontos és rangos sorozat...
Ha meg majd ha itt is kiejtik őket, akkor meg azt mondják, hogy már nem érdekelte őket az egész...
Kaszinókirálynak ez a tippje sem jött be :))
http://www.nemzetisport.hu/nsotv_labdarugas/bognar-tovabbjutnak-a-manchesterek-2108124
Gyászos nap ez, kiestünk Bl-ből, azért Barcát még elkapjuk a jövőben. Ami késik nem múlik. :)
Valahogy nem találjuk a ritmust, holmi Baselektől kikapunk, nem értem.
Sumér: City miatt nem bánkódom , de United.... , vérszegények vagyunk idén, Citytől is kaptunk egy nagy zakót.
BL: Romokban Manchester, kiesett a MU és a City is - eredmények
én nem:))
MILAN FORZA:)))
Ki volt itt nagy MU drukker, aki szerint visszavágnak idén a döntőben a Barcának??
De vazzeg a Barca nem esett ki az EL-be!!
Amúgy ma a Lyon meccs felénél 2-szeres szorzót adtak a Lyon győzelemre, de mivel feltettem mindent a kézi meccsekre 5% hozamért, ezért nem tudtam megtenni... most 1-7